Valitse sivu

Ajankohtaista

Linda Ratilainen uusiin haasteisiin

29.11.2018 | Ajankohtaista

Pickalassa kolme vuotta työskennellyt Linda Ratilainen jättää Pickalan ja siirtyy uusiin haasteisiin. Linda hoitaa Pickalaan liittyviä työtehtäviään marraskuun loppuun asti. Irtisanoutuminen astuu voimaan joulukuun alusta.

-Haluan osoittaa lämpimän kiitoksen Pickalan pelaajille,mahtaville kumppaneille sekä kaikille sidosryhmille hyvästä yhteistyöstä. Meidän upean henkilökunnan kanssa on ollut ilo tehdä töitä ja hienot kolme vuotta Pickalssa on opettanut paljon. Nähdään jatkossakin golfin merkeissä,Ratilainen summaa.

Linda aloitti Pickalassa 2016 ja toimi ensin Head Caddiemasterina sekä sen jälkeen reilun vuoden ajan palvelupäällikkönä.

– Menetämme hyvän osaajan ja työkaverin, mutta ymmärrän Lindan päätöksen, toteaa Pickalan toimitusjohtaja Janne Pelkonen.

– Linda on saanut iloisella ja positiivisella asenteellaan ihmiset hyvälle tuulelle ja on ennakkoluulottomalla asenteellaan ollut kehittämässä toimintaamme sekä luomassa uusia palvelukonsepteja. Toivotan Lindalle menestystä uusiin haasteisiin.

Janne Pelkonen
Toimitusjohtaja
Oy Pickala Golf Ab

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf