Valitse sivu

Ajankohtaista

Maailman johtava rengasvalmistaja Continental LET-yhteistyökumppaniksi

24.05.2023 | Ajankohtaista, LET

Continental on innoissaan Ladies Open by Pickala Rock Resort -osakilpailun kumppanuudesta. Golf on iso laji ja yritys on jo pitkään tukenut sitä niin Suomessa kuin maailmallakin. Pickala Golfin ja Continentalin yhteistyö käynnistyi viime vuonna ja kun yritykselle tuli mahdollisuus tukea Suomen tämän vuoden suurinta golftapahtumaa, sille oli luonnollista hypätä mukaan.

-Pickala Golfin suosio on kovassa nosteessa ja heillä on mahtava golfyhteisö, joka osaa arvostaa premium-tuotteita ja -palveluja. Meille on vuoden aikana syntynyt hyvä suhde ja toimimme aktiivisesti heidän kanssaan. Sen myötä LET on loistava jatkumo yhteistyölle. Tämä on myös ensimmäinen kerta, kun yrityksemme on mukana tukemassa LET-kisaa, Continental Rengas Oy:n markkinointipäällikkö Emanuel Buddensiek kertoo.

-LET tarjoaa Continentalille mahdollisuuden panostaa erityisesti naisgolfiin ja -urheiluun, joiden tukeminen on yhä edelleen aliedustettua. Yhteistyön kautta saamme olla mukana nostamassa naisurheilun statusta, Buddensiek jatkaa.

-On hienoa, että kumppanuutemme syvenee Continentalin kanssa myös LET-kisaan. Heillä on vahva brändi, jonka huippulaadukkaat ja innovatiiviset tuotteet kiinnostavat kisakatsojia, Pickala Golf Oy:n toimitusjohtaja Janne Pelkonen iloitsee.

Continentalille yhteistyössä kyse on myös näkyvyydestä. Yritys haluaa olla vahvasti läsnä siellä, missä sen asiakkaatkin ovat. Golfiin liittyy ajankäytöllisesti merkittävästi ajettavia matkoja, jolloin turvallisen liikkumisen merkitys korostuu.

-Meillä on paljon aktiivisesti golfaavia asiakkaita, joita kutsumme seuraamaan ja nauttimaan kisasta kanssamme. Lisäksi kisayleisöä palvelee promootiopisteemme, jonka yksi päätähdistä on uusi Premium Contact 7 -kesärenkaamme. Se on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä rengasjulkaisuistamme ja voittanut jo useita testejä Euroopassa, toteaa Buddensiek tyytyväisenä.

Continental suunnittelee parhaillaan sitä, miten yhteistyökumppanuutta hyödynnetään markkinoinnissa ja viestinnässä. Varmaa on, että yhteistyö tulee näkymään ainakin sosiaalisessa mediassa, erityisesti LinkedIn:ssä ja Instagramissa.

-On hienoa nähdä maailmanluokan tapahtuma läheltä. Seurata, miten huippugolfarit pärjäävät ja samalla päästä kosketuksiin katsojien kanssa. Olemme erittäin iloisia saadessamme olla tukemassa tätä historiallista hetkeä Pickalassa, Buddensiek lopettaa.

Lisätietoja:

Emanuel Buddensiek
Head of Marketing, Continental Rengas Oy
emanuel.buddensiek@conti.de
040 4893080

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf