Valitse sivu

Ajankohtaista

Markkinointiosakeyhtiö i2 LETin yhteistyökumppaniksi

06.06.2023 | Ajankohtaista, LET

Markkinointiosakeyhtiö i2 on kesän kiinnostavimman golftapahtuman, Ladies Open by Pickala Rock Resortin kumppani. Paikallisesti ja kansainvälisesti toimiva i2 palvelee yrityksiä eri toimialoilla.

– Meillä on ollut ilo kulkea jo pitkään Pickalan rinnalla ja rakentaa yhdessä menestyksen polkua. Ladies Open by Pickala Rock Resort on luonteva palanen tätä yhteistyötä, joten halusimme ehdottomasti olla mukana, toteaa Markkinointiosakeyhtiö i2:sen toimitusjohtaja Ari Rauhala.

– Meillä on hyvin pitkä yhteinen historia, mikä tarkoittaa, ettei meidän tarvitse juurikaan selitellä tarpeitamme. i2 saa niistä kiinni jo parista sanasta, ja on meille tärkeä sparraaja monessa, kertoo Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen.

Myös Rauhala pitää yhteistyötä Pickala Golfin kanssa hyvin vastavuoroisena ja kehittävänä.

­– Yhteistyössä meitä innostaa heidän kykynsä ja intohimonsa kehittää vuodesta toiseen toimintaansa ja viedä golfkokemusta uudelle tasolle, Rauhala toteaa. 

– Odotamme jo innolla kesän suurinta golfjuhlaa. Tavoitteenamme on luoda odotuksia, muistoja ja tarinoita, jotka vaikuttavat ihmisten mielissä pitkään. LET tulee olemaan tässä mielessä varmasti onnistunut tapahtuma ja yksi tämän kesän ehdoton kohokohta.

Lisätietoja:

Ari Rauhala

Markkinointiosakeyhtiö i2
ari.rauhala@i2.fi
040 5561600

www.i2.fi

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf