Valitse sivu

Ajankohtaista

MyPickala Stories – Katri Hynninen

07.02.2022 | Ajankohtaista, MyPickala

MyPickala Stories sarja nostaa esille yhteisömme ihmisiä ja heidän tarinoitansa pickalalaisena. Sarjassa esitellään 8 pickalalaista tammi- ja helmikuun ajan. Tämän ajan pääsemme uppoutumaan näiden henkilöiden taustoihin ja miten heistä on tullut osa meidän yhteisöämme!

𝗞𝗮𝘁𝗿𝗶 𝗛𝘆𝗻𝗻𝗶𝗻𝗲𝗻, 𝟰𝟱 𝘃

”Olen pelannut golfia 25 vuotta. Suoritin green cardin Vierumäellä osana liikunnanohjaajan koulutusta 1996. Lajiin ihastuin pari vuotta myöhemmin, kun menimme kaverin kanssa pelaamaan ja meillä oli superhauskaa. Aloin pelata ja treenata täysillä, ja sillä tiellä olen edelleen.

Tulin Pickalaan 2014. Sitä ennen olin mennyt golf edellä aina Australiasta Kemiönsaarelle. Kemiössä aloin etsiä hyvää paikkaa pääkaupunkiseudulta. Löysin Pickalan, jossa oli kolme kenttää ja hyvät treenialueet, niin valinta oli selvä. Muutin silloin tänne.

Pickala on minulle koti. Golfin lisäksi täällä on luonto, meri, tenniskentät ja nyt myös padelkentät. Tämä on kuin perhe: kaikki tuntevat, tukevat ja kannustavat toisiaan.

Olen edustuspelaaja- ja valmennusryhmässä sekä osallistun kisoihin. Pelaan noin 100 kierrosta vuodessa, mutta kun määrään lisätään treenit niin paljon tulee vietettyä aikaa golfin parissa. Oma tasoitukseni on 1.3.

Yksi hienoimpia muistoja Pickalasta on seuran lyöntipeli- ja reikäpelimestaruudet. Myös yhteiset scrambletapahtumat, joihin pukeudutaan eri tavoin, pelataan, pidetään hauskaa ja nautitaan yhdessäolosta ovat todella kivoja juttuja. Yksi lemppareistani on Full Pickala: pelataan kolme kenttää saman päivän aikana eri pelimuodoilla.

Golf tarjoaa haasteita niin fyysisesti kuin henkisesti. Jokainen päivä kentällä on erilainen. Peli kasvattaa kärsivällisyyttä ja sen kautta oppii myös hyväksymään haasteet sekä vastoinkäymiset onnistumisten keskellä. Vähän niin kuin elämässä yleensäkin.”

Kaikki My Pickala Stories löydät täältä.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf