Valitse sivu

Ajankohtaista

MyPickala Stories – Maija Tuores

25.02.2022 | Ajankohtaista, MyPickala

MyPickala Stories sarja nostaa esille yhteisömme ihmisiä ja heidän tarinoitansa pickalalaisena. Sarjassa esitellään 8 pickalalaista tammi- ja helmikuun ajan. Tämän ajan pääsemme uppoutumaan näiden henkilöiden taustoihin ja miten heistä on tullut osa meidän yhteisöämme!

𝗠𝗮𝗶𝗷𝗮 𝗧𝘂𝗼𝗿𝗲𝘀, 𝟳𝟲 𝘃

”Golfin aloitus oli ketjureaktio. Isäni pelasi Pickalassa, veti mieheni ja sitä kautta minut mukaan. Pari vuotta kuljin mieheni caddiena. Olin silloin vuorotyössä, ja kun näin mieheni hurahtavan lajiin täydellisesti, ajattelin, ettemme pian ehdi nähdä toisiamme. Aloitin pelaamisen 1992. Siitä lähtien olemme viettäneet paljon aikaa yhdessä golfin parissa.

Näin eläkeikäisenä golf on mahtava laji. Se tuo mukanaan paljon yhteisöllisyyttä ja elämänsisältöä – on toki tuonut aikaisemminkin. Minulle ei ole pelkkä pelaaminen koskaan riittänyt. Olen toiminut nais- ja klubitoimikunnassa ja niiden lisäksi olen mukana kilpailujen järjestämistehtävissä, kuten esimerkiksi tulostaulun ylläpitämisessä.

Kesäisin osallistun naistoimikunnan Mimmit-kilpailuihin ja Silver Siskot -rientoihin. Nimi ei tule hiusten väristä, vaan siitä, että pelataan skiniä ja silveriä kerran kuukaudessa.

Olemme viettäneet kaikki kesät Pickalassa jo 25 vuoden ajan ja käymme siellä välillä talvellakin. Luonto on kaunista, on meri ja erämaajärvikin lähellä. Välillä voi marjastaa, sienestää tai pelkästään vaeltaa metsissä. Ihan mahtava paikka, ei voi muuta sanoa. Seura on hyvä ja kentät loistavat.

Paljon hauskoja muistoja on kertynyt 30 vuoden aikana, mutta yhtä kerromme aina nuoremmille Pickalaan tuleville.

Pickalassa on oleillut koppelo parina vuotena. Se ilmestyi joka kevät rangelle. Aina, kun opettaja lähti vetämään ryhmäopetuksia, niin koppelo marssi sen perässä. Meidän seniorinaisten opetusryhmääkin se seurasi kerran lähipelialueelle. Seisoi samassa rivissä kanssamme, kun lyötiin hiekasta. Minun piti nostaa sitä välillä pois edestä, ettei sitä satu.”

Kaikki My Pickala Stories löydät täältä.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf