Valitse sivu

Ajankohtaista

MyPickala Stories – Rune Nyström

20.02.2022 | Ajankohtaista, MyPickala

MyPickala Stories sarja nostaa esille yhteisömme ihmisiä ja heidän tarinoitansa pickalalaisena. Sarjassa esitellään 8 pickalalaista tammi- ja helmikuun ajan. Tämän ajan pääsemme uppoutumaan näiden henkilöiden taustoihin ja miten heistä on tullut osa meidän yhteisöämme!

𝗥𝘂𝗻𝗲 𝗡𝘆𝘀𝘁𝗿𝗼̈𝗺, 𝟲𝟳 𝘃

”Ensikosketukseni golfiin oli jo 80-luvun alussa Englannissa. Lajiin hurahdin kunnolla vuonna 1981. Jalo Grönlund, 13-kertainen Suomen mestari oli tuolloin Siuntion Lions Clubin presidenttinä ja toimin hänen sihteerinään. Hän vei minut Talin rangelle, jossa sain lyödä hänen mailoillaan. Lyönnit lähtivät aika hyvin ja omat mailat hankin seuraavana vuonna.

Aktiivinen pelaaminen alkoi 1989 Pickalassa, josta hankin 90-luvun alussa osakkeen. Siitä lähtien Pickala on ollut merkityksellinen osa elämääni. Reilun 30 vuoden aikana olen pelannut täällä yli neljä tuhatta kierrosta, toiminut hallituksessa, kapteenina, edustusjoukkueen vastaavana ja kapteenina sekä lukuisissa vapaaehtoistehtävissä.

Pickalaan liittyy paljon hienoja muistoja. 2000-luvun alussa tehtiin tv-ohjelmaa, jossa esiteltiin eri golfkenttiä Suomessa. Olin Pickalan puolelta se, jonka ympärille Pickala Golfia käsittelevä ohjelma rakentui. Taisin pelatakin siinä ohjelmassa muutamia reikiä.

Pelasin Mid Tourilla parikymmentä vuotta ja olin Pickalan joukkueen kapteenin ominaisuudessa voittamassa muutaman Suomen mestaruudenkin. Silloin tuntui, että kilpaileminen on golfin suola. Nyt kun ikää on tullut, niin pidän enemmän rennosta pelaamisesta saman ikäisten kavereiden kanssa.

Golf on minulle elämäntapa. Kierros golfia kuuluu päivittäisiin rutiineihin ja antaa tarvittavan liikunnan. Parasta golfissa on se, että siinä tulokseen vaikuttaa vain oma tekeminen. Ei voi syyttää ketään muuta, jos joskus epäonnistuu.”

Kaikki My Pickala Stories löydät täältä.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf