Valitse sivu

Ajankohtaista

MyPickala Stories – Jesse Waaralinna

27.01.2022 | Ajankohtaista, MyPickala

MyPickala Stories sarja nostaa esille yhteisömme ihmisiä ja heidän tarinoitansa pickalalaisena. Sarjassa esitellään 8 pickalalaista tammi- ja helmikuun ajan. Tämän ajan pääsemme uppoutumaan näiden henkilöiden taustoihin ja miten heistä on tullut osa meidän yhteisöämme!

Jesse Waaranlinna, 23 v

”Olen pienestä pitäen pelannut Pickalassa. Vanhempani asuivat kesät kartanossa ja innokkaina pelaajina ottivat minut jo vauvaikäisenä mukaan kentälle. Heti kun opin kävelemään aloin heilumaan golfmaila kädessä. Ensimmäiset mailat sain 2-vuotiaana, silloin kävin ensimmäisen kerran rangella lyömässä palloja. Green cardin sain 6-vuotiaana alkukesästä 2004.

Tällä hetkellä opiskelen Jyväskylässä kauppakorkeassa, mutta asun edelleen kaikki kesät Pickalassa. Käytännössä olen alkukeväästä loppusyksyyn joka päivä kentällä pelaamassa tai treenaamassa. Tavoitteeni on tehdä itselleni golfista ammatti, menestyä ja pelata maailman suurimmilla golfkiertueilla.

Golf on suurin intohimoni ja siitä on paljolti kiittäminen Pickalaa ja sen joukkuetta. Sen mukana on voitettu monet Suomen mestaruudet junnujen ja miesten puolella. Myös parit EM-kisat olen käynyt joukkueen kanssa pelaamassa. Kaikki ovat olleet todella hienoja kokemuksia, joita lämmöllä muistelee.

Mutta yhtä tärkeäksi on muodostunut kavereiden ja samanhenkisten ihmisten kanssa täällä vietetty aika. Parhaat kaverini olen löytänyt juuri golfin kautta.”

Kaikki My Pickala Stories löydät täältä.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf