Valitse sivu

Ajankohtaista

MyPickala Stories – Jorma Puhto

23.01.2022 | Ajankohtaista, MyPickala

MyPickala Stories sarja nostaa esille yhteisömme ihmisiä ja heidän tarinoitansa pickalalaisena. Sarjassa esitellään 8 pickalalaista tammi- ja helmikuun ajan. Tämän ajan pääsemme uppoutumaan näiden henkilöiden taustoihin ja miten heistä on tullut osa meidän yhteisöämme!

Jorma Puhto, 77 v

”Olen nuoresta pitäen aina harrastanut urheilua ja viisikymppisenä ajattelin, että golf olisi sopiva vanhoille päiville. Aloitin pelaamisen vuonna 1994 ja hankin osakkeen Pickalasta. Siitä lähtien olen pelannut paria viime vuotta lukuun ottamatta sata kierrosta vuodessa. Pikkuhiljaa aloin osallistumaan kilpailuihin ja tasoitukseni oli parhaimmillaan 8,7. Muutaman kerran pääsin mitaleillekin seniorisarjassa.

Harrastuksen myötä on tullut paljon ystäviä. Siitä lähtien kun vaimoni innostui lajista, olemme pääasiassa pelanneet yhdessä. Kymmenkunta vuotta sitten hankimme Pickalan kartanosta pienen asunnon, joten siellä on tullut vietettyä jokunen yö pelien välissä.

Olen koulutukseltani rakennuspuolen diplomi-insinööri. Se johti siihen, että jouduin, tai pääsin Pickalassa niin sanotusti myös hommiin. Toimin pitkään kenttätoimikunnassa sekä hallituksessa, ja olin mukana suunnittelemassa niin Forest-kenttää kuin uutta tilaa Caddie Mastereille kartanoon.”

Kaikki My Pickala Stories löydät täältä.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf