Valitse sivu

Ajankohtaista

MyPickala Stories – Kari Karvinen

12.02.2022 | Ajankohtaista, MyPickala

MyPickala Stories sarja nostaa esille yhteisömme ihmisiä ja heidän tarinoitansa pickalalaisena. Sarjassa esitellään 8 pickalalaista tammi- ja helmikuun ajan. Tämän ajan pääsemme uppoutumaan näiden henkilöiden taustoihin ja miten heistä on tullut osa meidän yhteisöämme!

𝗞𝗮𝗿𝗶 𝗞𝗮𝗿𝘃𝗶𝗻𝗲𝗻, 𝟲𝟮 𝘃

”Varhaiseläkeläisenä minua voi tituleerata elämäntapagolfariksi ja sijoittajaksi – ja nyt jälleen myös yrittäjäksi. Golfin aloitin 25-vuotiaana syksyllä 1984, kun Hangon Golfia perustamassa ollut isäni vei minut rangelle. Löin palloja viikonlopun, hurahdin lajiin täysin ja aiempi päälajini tennis vaihtui lennosta golfiin.

Pari vuotta myöhemmin näin mainoksen Pickalaan rakennettavasta golfkentästä. Innostuin, hain pankkilainaa ja ostin peliosakkeen. Ennen kentän avajaisia 1988 olin saanut green cardin, jossa pelikokeen vastaanottajana toimi Pickala Golfin ensimmäinen kapteeni ja moninkertainen Suomen mestari Jalo Grönlund.

Pickala on aina ollut minulle henkireikä, johon liittyy lukuisia hienoja muistoja pelaajana, kapteenina, hallitusten ja eri toimikuntien jäsenenä sekä vuodesta 2010 lähtien myös asukkaana. Pickalassa olen myös tehnyt kaksi hole-in-onea. Täällä minulle ja vaimolleni Outille merkitsevät paljon meri, luonto, hiljaisuus ja kauneus sekä koko alueella vallitseva hyvä ja rento fiilis. Yhtään ei tietenkään haittaa, että täällä on peräti kolme hienoa golfkenttää.

Mielelläni näen, että Pickalan alue myös kehittyy. Siksi lähdin yrittäjäksi ja sijoittajaksi yhdessä Jussi Nurmion kanssa hankkeeseen, jonka osana rakennamme Pickalaan maailman hienoimman yhdeksänreikäisen par3-kentän nimeltään Rock.

Golfissa minulle on tärkeintä sosiaalisuus ja itsensä haastaminen. Pelaan noin 100 kierrosta vuodessa. Händärini on viime vuosina vaihdellut välillä 6-8. Tavoite on joskus tulevaisuudessa pystyä pelaamaan kierros alle oman iän. Etutiiltä se voi ehkä toteutuakin, sillä kierrosennätykseni miesten klubitiiltä on 73 lyöntiä.”

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf