Valitse sivu

Ajankohtaista

MyPickala Stories – Raimo Pasanen

02.02.2022 | Ajankohtaista, MyPickala

MyPickala Stories sarja nostaa esille yhteisömme ihmisiä ja heidän tarinoitansa pickalalaisena. Sarjassa esitellään 8 pickalalaista tammi- ja helmikuun ajan. Tämän ajan pääsemme uppoutumaan näiden henkilöiden taustoihin ja miten heistä on tullut osa meidän yhteisöämme!

𝗥𝗮𝗶𝗺𝗼 𝗣𝗮𝘀𝗮𝗻𝗲𝗻, 𝟳𝟬 𝘃

”Löin ensimmäiset lyöntini Luukin ja Sarfvikin rangella 1987. Ensimmäiset golfkierrokset pelasin lankomiehen innostamana Espanjassa seuraavana vuonna 1988 piikkikengissä, ruutuhousuissa ja velipojan bägi selässä. Seuraavina vuosina se oli sitten menoa.

Pickalassa aloin pelata vuonna 1989. Golf oli alusta alkaen koko perheen harrastus, yhdistävä tekijä. Nykyinen asuinpaikkakin on valikoitunut harrastuksen myötä. Kodistamme on Pickalan Klubille matkaa 500 metriä. Olin 90-luvulla Pickala Golfin hallituksessa ja vedin kenttätoimikuntaa kymmenkunta vuotta. Vaimoni Margit on toiminut mm. Lady-kapteenina.

Vaimoni Margit pelaa pitkälti yli sata kierrosta vuodessa ja minä puolet siitä. Viime vuonna voitin golfissa kolme senioreiden Suomen mestaruutta. Margitilla on puolestaan Suomen mestaruuksia ja maajoukkue-edustuksia. Poikamme Ari ja Antti ovat myös aktiivisia golfareita. Arilla on mm. PGA-mestaruus, pelannut Challenge Tourilla ja maajoukkueessa. Antti pelaa nykyään Mid-Tourilla ja edustaa maajoukkueessa. Meillä on viisi lastenlasta, jotka myös aloittelevat golfharrastusta.”

Kaikki My Pickala Stories löydät täältä.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf