Valitse sivu

Ajankohtaista

Origos esittelee omaa osaamistaan LET-pääyhteistyökumppanina

07.03.2023 | Ajankohtaista, LET

 

Graafisen painoalan yritys Origos on tehnyt Pickala Golfin kanssa yhteistyötä jo jonkin aikaa. Yritys näki LET-kumppanuudessa erinomaisen mahdollisuuden laajentaa yhteistyötä ja saada samalla itselleen positiivista näkyvyyttä kesän hienoimmassa golfkisassa.

LET eli Ladies Open by Pickala Rock Resort -nimeä kantava kilpailu pelataan 29.6.–1.7.2023. Se on tämän vuoden suurin ja kansainvälisin golftapahtuma Suomessa.

-LETin avulla saamme nimeämme esille ja pääsemme esittelemään osaamistamme suurelle yleisölle. Lisäksi tuomme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme seuraamaan jokaista kisapäivää. Osalle tarjoutuu ainutkertainen kokemus pelata kisaan osallistuvan ammattilaisen kanssa kumppanuuteen sisältyvän ProAm-lähdön myötä. Loppuhuipentumana kaikki kumppanit pääsevät pelaamaan viritetyn kentän kilpailun jälkeen, kertoo Origoksen toimitusjohtaja Sami Nevalainen.

-Toki toivomme, että yhteistyö tuo meille uutta liiketoimintaa. Paikalla on paljon isoja upeita yrityksiä kumppanina ja mukanaolomme voi avata keskusteluyhteyden myös heihin, Sami Nevalainen jatkaa.

Origos toimii tapahtuman virallisena materiaalikumppanina ja vastaa paljolti kisan näkyvyyselementeistä ja auttaa isoa vapaaehtoisorganisaatiota niiden kiinnittämisessä ja rakentamisessa. Meillä on iso rooli kisan näkyvyyselementtien tuottamisessa, sanoo Sami Nevalainen.

-Aiomme hyödyntää LET-kisaa omassa sosiaalisessa mediassa ja muussa viestinnässä laajasti. Origoksella on myös harkinnassa oma promootiopiste kisa-alueelle, jossa pääsee esittelemään espoolaista painotoimintaa kumppaneille ja vieraille.

-Tämä on mahtava juttu! Pääsemme seuraamaan huippugolfia asiakkaidemme kanssa ja nauttimaan Pickala Golfin hienosta tunnelmasta. Harvoin tällaista pääsee kokemaan, ja nyt saamme olla mukana myös sitä mahdollistamassa, Sami Nevalainen toteaa lopuksi.

Lisätietoja:
Sami Nevalainen
Toimitusjohtaja
Origos Oy
sami.nevalainen@origos.fi
045 6416776

 

 

 

 

 

 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf