Valitse sivu

Ajankohtaista

Pallorännikenttä on nyt äkkilähtökenttä

22.05.2020 | Ajankohtaista

HUOM! Tiedote julkaistu ensimmäisen kerran 24.2.2020 – päivitetyt käytännöt löytyvät ajanvaraussäännöistä

Pickalassa pallorännikäytäntö on ollut käytössä jo pitkään ja useiden pelaajien keskuudessa se on ollut pidetty. Pelaajamäärien kasvun myötä jonotusajat arki-iltaisin ja viikonloppuisin ovat olleet yleisesti useita tunteja. Tämä on johtanut siihen, että pelaajat ovat varanneet varmuuden vuoksi ajan toiselle kentälle tai eivät ole uskaltaneet tulla paikan päälle varaamaan peliaikaa.

Viime kauden osalta pallorännikentillä pelattiin noin 10 000 lähtöä vähemmän kuin ajanvarauskentillä. Pelaajapalautteissa nousi toistuvasti esiin lähtöaikojen saatavuus ja palloränni.

Parantaaksemme asiakaskokemusta, ratkaisuksi valikoitui äkkilähtökenttä. Äkkilähtökenttä otettiin käyttöön 18.4.2020, katso tiedote TÄÄLTÄ.

Äkkilähtökenttä pähkinänkuoressa

Päivittäin vaihtuva äkkilähtökenttä, johon ajanvaraus aukeaa NexGolfissa omille pelaajille ja heidän vierailleen edellisiltana klo 18.00

 

Tasan ja puolen ajat varattavissa Red Cardilaisille paikan päältä caddiemasterin aukioloaikoina, enintään kaksi tuntia ennen (tai seuraava vapaa aika). Tämä etu otetaan käyttöön koronatilanteesta johtuen vasta 1.6.2020 alkaen (kokoontumisrajoitusten huomioiminen).

 

Vieraspelaajat voivat varata lähtöaikoja samana päivänä.

Hyödyt ja perustelut äkkilähtökentälle

 

Mahdollisuus myöhäiseen päätöksentekoon
Äkkilähtökenttä tarjoaa pelaajillemme jatkossakin mahdollisuuden varsin myöhäiseen päätöksentekoon, kun yksi kenttä aukeaa ajanvaraukseen edellispäivän iltana. Kaksi muuta kenttää säilyvät normaalissa ajanvarauksessa.

Enemmän ennakkoon varattavia lähtöaikoja
Äkkilähtökenttä tarjoaa enemmän ennakkoon varattavia lähtöaikoja omille pelaajille. Samalla pidennämme ajanperumismarginaalin 3 tuntiin, jolloin lähtöajat vapautuvat muiden pelaajien varattavaksi entistä aiemmin.

Varmistus peliajasta
Monet pelaajat tulevat pallorännikentälle jonottamaan, koska muilla kentillä ei ole tilaa. Nyt mahdollinen peliaika varmistuu jo edellisiltana ja muita suunnitelmia voi tehdä sen mukaisesti.

Kaksi lähtöä tunnissa paikan päältä
Säilytämme edelleen tasan ja puolen lähdöt paikan päällä varattavina lähtöinä. Nämä lähdöt ovat ensisijaisesti Red Cardilaisille ja heidän vierailleen. Mikäli lähtö on vapaana alle 30 minuuttia ennen, voidaan se antaa myös muille pelaajille

Uskomme aidosti, että muutoksen myötä lähtöaikoja on paremmin tarjolla kaikkien pickalalaisten ulottuville parantaen kokonaisvaltaista palvelua sekä Pickalan vetovoimaa!

> Ajanvaraussäännöt

> Peliohjesääntö

 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf