Valitse sivu

Ajankohtaista

Osakkaiden keskustelutilaisuuden 29.4.2024 yhteenveto – Parkista suunnitteilla Suomen vastuullisin golfkenttä

16.05.2024 | Ajankohtaista, Park

 

Oy Pickala Golf Ab:n hallitus kutsui osakkeenomistajat keskustelutilaisuuteen koskien Park kentän kehityssuunnitelmaa. Espoon Dipoliin kokoontui maanantaina 29.4.2024 yhteensä 80 osakkeenomistajaa ja viisi henkilökunnan edustajaa. Keskustelutilaisuus oli järjestyksessään neljäs, joista aiemmat järjestettiin 21.10.2021, 12.4.2022 ja 12.12.2023 (lisäksi osakkaille järjestettiin 23.11.2023 syyskokouksen yhteydessä infotilaisuus).

Tilaisuus alkoi toimitusjohtaja Janne Pelkosen, kentän kehitystyöryhmän vetäjän Pekka Karttusen sekä kenttämestari Markus Suojoen puheenvuoroilla. Tutustu esityksen kirjalliseen materiaaliin koskien Parkin kehityssuunnitelmaa TÄSTÄ.

Tilaisuuteen oli lisäksi kutsuttu puhumaan Golfliiton kenttäkehittäjä Janne Lehto, joka keskittyi golfkenttien ympäristövastuullisuuteen sekä kestävään kehitykseen. Lehto antoi kiitosta hyvin valmistellusta kehitysprojektista ja korosti ympäristöasioiden huomioonottamista pitkällä aikatähtäimellä. Tutustu Lehdon esityksen kirjalliseen materiaaliin TÄÄLLÄ.

Esitysten jälkeen osakkaat pääsivät ääneen. Keskustelu oli jälleen runsasta ja käytiin rakentavassa hengessä. Kehityshankkeeseen suhtauduttiin lähtökohtaisen positiivisesti. Lähes kaikissa puheenvuoroissa oli yhtenäistä se, että Parkin kehityshanketta pidettiin erittäin tarpeellisena sekä hyvin valmisteltuna perusteluineen. Etenkin vedensaannin turvaamista ja vastuullisuutta pidettiin prioriteeteissa korkeimmalla. Moni korostikin puheenvuorossaan sitä, että vastuullisuus kokonaisuutena pitäisi nostaa kehityshankkeen kärkeen. Kenttää ollaan kuitenkin nyt remontoimassa tulevia sukupolvia ajatellen. Tämän keskustelutilaisuuden Q&A -osioon luettavissa TÄÄLLÄ.

Parkista on suunnitteilla Suomen vastuullisin golfkenttä, joka suunnitellaan modernisoitavaksi kaikkien standardien mukaan vastuullisuus ja luonnon monimuotoisuus huomioiden. Valinnat aina heinälajeista lannoitteisiin sekä kastelujärjestelmästä vesiesteisiin ja bunkkereihin asti on suunniteltu tulevaisuuden kestäväksi ja resurssiviisaaksi. 

Loppukevään ja alkukesän aikana Nicklaus Designin Master Planin pohjalta tehdään maamassojen tarkistusmittaukset, viimeistellään laskelmat sekä valmistellaan tarjouspyyntöasiakirjat. Lisäksi osakkaille järjestetään vielä kaksi keskustelutilaisuutta, joita on myös mahdollisuus seurata etänä, mikäli ei pääse itse paikan päälle. Tarjouspyynnöt urakoitsijoille lähetetään viimeistään elokuun alussa ja niiden palautuspäivä on elokuun viimeinen päivä. Aikataulu mahdollistaa tämän jälkeen urakkaneuvottelut tarjouksista, joiden pohjalta tarkat kustannusarviot esitetään osakkaille ylimääräisessä yhtiökokouksessa 24.10.2024. Kutsut keskustelutilaisuuksiin ja yhtiökokoukseen lähetetään sähköpostitse osakkeenomistajille sekä julkaistaan pickalagolf.fi -sivustolla.

Lämmin kiitos osakkeenomistajille aktiivisesta keskustelusta ja arvokkaista eri näkemyksiä tuovista kommenteista!

Lisätietoa projektin etenemisestä ja finalisoitu Master Plan:

Parkin modernisointi

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Janne Pelkonen (janne.pelkonen@pickalagolf.fi / 040 770 8993) 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf