Valitse sivu

Ajankohtaista

Pelaaminen pakkasaamuina

04.10.2023 | Ajankohtaista

Alku- ja loppukaudesta pakkasaamut ovat mahdollisia. Huomioithan tämän suunnitellessasi aamupelejä. Kun kentät ovat kiinni jäässä olevan nurmen vuoksi, varatut ajat peruuntuvat eivätkä siirry eteenpäin. 

Mikäli pakkasta on, päivitämme tiedon nettisivuillemme mahdollisimman nopeasti ja pyrimme tiedottamaan siellä myös kentän arvioidusta aukeamisajasta. Caddiemasterin toimiston aukioloajat löytyvät Pickala Tänään -osiosta. Kentän avaamisesta päättää kenttämestari, joka tiedottaa tilanteesta caddiemasterille. Kentälle saa mennä vasta caddiemasterin annettua luvan.

Huomioithan, että kirkkaina päivinä auringon nousu aiheuttaa äkillisen lämpötilan alenemisen ja kenttä jäätyy usein auringon noustessa, vaikka ilman lämpötila olisikin plusasteiden puolella. Pickalassa on usein muutama aste kylmempää kuin esimerkiksi Helsingin keskustassa. Jäätyneille tai kuuraisille griineille ei missään tapauksessa saa mennä pelaamaan. Liikkuminen jäätyneellä ruoholla murskaa ruohon solukon, jolloin ruoho kuolee. Tämä koskee myös harjoitusalueiden viheriöitä.

Hyviä pelejä kaikille!

Aamulähtöjen automaattiset pakkasvaraukset käytössä alku- ja loppukaudesta. Mikäli pakkasta ei ole, aamulähdöt vapautetaan ajanvaraukseen aina samana aamuna. Tämä vapautus tehdään aikaisintaan klo 07.30, viimeistään caddiemasterin toimiston auettua. Caddiemasterin aukioloajan voit tarkistaa Pickala Tänään -osiosta (etusivulta). Ajat ovat varattavissa ainoastaan NexGolfin / Teetimen kautta ennen caddiemasterin toimiston aukeamista.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf