Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Golf etsii apulaiskenttämestaria

17.03.2023 | Ajankohtaista

nnn

Pickala Golf on Pohjoismaiden suurin golfkeskus, joka sijaitsee Siuntiossa meren rannalla noin 40 km Helsingistä länteen. Pickala Golfissa on kolme 18 reiän kenttää, monipuoliset harjoitusalueet sekä oheispalvelut. Pickala Golfin tavoitteena on olla Suomen vetovoimaisin ja parhaiten palveleva golfyhteisö, joka tarjoaa rentoja, hauskoja ja energisoivia golfkokemuksia.

Haluatko olla kehittämässä Pohjoismaiden suurinta golfkeskusta? Otatko vastuullesi Forest kentän?

Haluatko päästä mukaan ainutlaatuisiin kenttäprojekteihin ja samalla saada vastuullesi yhden Pickala Golfin kolmesta kentästä? Haemme apulaiskenttämestaria vakituiseen työsuhteeseen Forest -kentälle. Forest on vuonna 2004 valmistunut Jan Sederholmin suunnittelema golfkenttä, joka kiertää Pickalan Golfin aluetta. Forest on rankattu suomessa top-10 kenttien joukkoon jo useassa mittauksessa. Tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa Forestin kentänhoitoa sekä toimia työnohjaajana kentän muille kentänhoitajille.

Pickalan alueella on käynnissä useita rakennusprojekteja: Alueelle rakennetaan parhaillaan maailman parasta par-3 kenttää (Pickala Rock) ja Pickala Golfin Park- kentän redesign- hanke on suunnittelussa maailman johtavan suunnittelutoimiston Nicklaus Designin kanssa. Mikäli pääset mukaan nopealla aikataululla, kerkeät vielä näkemään myös Seaside- kentän kastelujärjestelmän vaihdon IC-järjestelmään sekä uuden rangekatoksen ja lyöntialueen valmistumisen.

Pickala Golf vastaa myös RMS-robottiteknologian maahantuonnista Suomessa, sekä operoi teknologiaa ainoana Pohjoismaissa. Apulaiskenttämestarina pääset luonnollisesti tutustumaan ja käyttämään uusinta teknologiaa sekä kehität teknologian hyödyntämistä hoitamallasi Forest- kentällä.

Odotamme sinulta kokemusta golfkentänhoidosta ja halua kehittyä roolissasi sekä koulutusta kentänhoidosta, joko Suomesta tai muualta.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään rennossa, mutta tavoitteellisessa työympäristössä Pohjoismaiden suurimmassa Golfkeskuksessa, ole yhteydessä Kenttämestari Markus Suojokeen p. 040 512 1255 tai sähköpostitse markus.suojoki@pickalagolf.fi. Lähetä vapaamuotoinen hakemus viimeistään 31.3.2023. Täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.

 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf