Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Golf etsii Suomen parhaiten palvelevaa palvelupäällikköä

30.11.2018 | Ajankohtaista

Haluatko olla kehittämässä Suomen suurinta golfkeskusta? Oletko Pickala Golfin uusi palvelupäällikkö?

Tehtävässä kehität yhteisömme asiakaskokemusta, tapahtumia ja palveluita sekä rakennat eri asiakasryhmiämme kiinnostavia golfelämyksiä strategiamme mukaisesti. Kehität aktiivisesti yhteisön toimintaa ja siihen liittyviä palveluita sekä vastaat BtoC puolen toiminnasta pääpainona osakasyhteistyö, tapahtumat ja uudet tuotteet sekä palvelut. Työnkuvaasi kuuluu prosessien kehittämisen lisäksi mm. laskutus ja rekisterien ylläpito.

Odotamme sinulta proaktiivista otetta, asiakaspalvelukokemusta, golfalan ymmärrystä sekä intohimoa tuottaa ylivertaisia palvelukokemuksia. Henkilönä olet ihmisläheinen, yhteistyökykyinen sekä koet hektisen työympäristön inspiroivana. Sinulla on näkemystä ja kykyä kehittää Pickala Golfin asiakaspalvelua Suomen parhaaksi. Ymmärrät, miten golfyhteisö toimii ja löydät tavat tuottaa asiakkaillemme rennon, energisoivan ja hauskan palvelukokemuksen.

Sinulla on innostunut ja innostava ote palveluun, ja kyky loihtia unohtumattomia golfkokemuksia.

Tarjoamme dynaamisen, nuorekkaan ja iloisen työympäristön, sekä mielenkiintoisen mahdollisuuden Suomen vetovoimaisimmassa golfyhteisössä. Omaathan intohimoa ja halua olla mukana kehittymässä ja kehittämässä huippupaikasta Suomen paras.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 20.12. janne.pelkonen@pickalagolf.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Janne Pelkonen puh. 040 770 8993. Tavoitat hänet parhaiten perjantaina 7.12. klo 11-13 ja tiistaina 11.12. klo 10-11.


Pickala
on suuren luokan golfkeskus, jonka kolme eriluonteista 18 reiän kenttää -ainoana Suomessa – täydentävät luontevasti toisiaan. Pickala Golf sijaitsee n. 40 km Helsingistä länteen noin puolen tunnin ajomatkan päässä. www.pickalagolf.fi

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf