Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Golf ja Hako Ground & Garden yhteistyöhön

30.03.2023 | Ajankohtaista

Oy Pickala Golf Ab ja Oy Hako Ground & Garden Ab ovat solmineet kuusivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimus kattaa kaikkiaan 37 Toro-kentänhoitokonetta, joista ensimmäiset 17 hankitaan vuonna 2024. Näistä kuusi on sähkökoneita. Sopimuksen kohteena ovat myös Pickala Golfin omistamat ja hallinnoimat toimitilat, markkinointi- ja viestintävälineet sekä vuosittaiset tapahtumat Pickala Golfin alueella.

Tavoitteena on tehdä pitkäjänteistä ja läpinäkyvää yhteistyötä, joka hyödyttää Pickalaa, Hakoa ja Toroa. Kumppanuus vahvistaa molempien osapuolien kasvutavoitteita ja toimii vankkana perustana
huippuluokan asiakaskokemuksen tarjoamiseen pelaajille. Yhteistyö alkaa kaudella 2023 Ladies Open by Pickala Rock Resort yhteistyökumppanuudella.

– Ensiluokkainen leikkuujälki viheriöillä ja väylillä pohjautuu ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja laadukkaisiin koneisiin. Hako Ground & Gardenin maahantuoma Toro tarjoaa alan parhaat koneet tukemaan tavoitetasoamme kohti vuotta 2030, jonka osalta haluamme pystyä vertaamaan itseämme palvelun osalta Pohjoismaiden parhaisiin golfkeskuksiin, Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen kertoo.

Uudistunut konekanta parantaa kentän laatua ja nostaa koneiden palvelu- ja
huoltovarmuutta. Toro mallistosta löytyy myös sähkökoneita, jotka ovat äänettömiä sekä päästöttömiä.

– Uusien Torojen hankinta lisää konekantamme luotettavuutta ja laadun takeena on jatkettu takuu. Yhteistyö Hakon kanssa edistää oman vastuullisuusstrategiamme toteutumista ja Toron sähkökoneiden hankinta oli meille selviö. Lisäksi olemme sopineet demokoneyhteistyöstä ja vuokrakoneista Park-kentän mahdollisen ReDesignin osalta, Pickala Golfin kenttämestari Markus Suojoki hehkuttaa.

Torot palaavat muutaman vuoden tauon jälkeen Pickalaan. Hakolla iloitaankin avoimesti konehankinta- ja yhteistyösopimuksen syntymisestä.

– Meille Pickalan kaltainen kumppanuus on merkittävä yksittäinen asiakkuus, joka saa ansaitsemansa huomion. Golfkonemyynti on meille tärkeä kokonaisuus, johon halutaan panostaa. Vaikka siivouskonemyynti on kasvanut Hakon isoimmaksi alaksi, menestyminen golfkonemyynnissä tarkoittaa merkittävää osaa koko talon liiketoiminnasta. Tämä kumppanuus luo edellytykset golfkoneiden myynnin menestymisen jatkumiselle, toteaa Hako Ground & Gardenin toimitusjohtaja Björn Strandberg.

Torolle golf- ja muut viheralueiden hoitokoneet ovat liiketoiminnan ydin, mikä näkyy Toron laadussa, tuotekehittelyssä ja kokonaisvaltaisessa panostuksessa asiakkaiden menestymisen eteen.

Hakon vahva asema markkinajohtajana golfkoneissa perustuu Toron laatuun ja koneiden ominaisuuksiin, mutta liiketoimintajohtaja Petri Aaltonen uskoo myös Hakon pystyneen rakentamaan erilaista lisäarvoa etenkin kumppanuussopimusten kaltaisiin asiakassuhteisiin. Uskomme saavamme
Pickalan osoittamasta luottamuksesta meihin ja tulevaan yhteistyöhön sisältyvästä näkyvyydestä lisää arvostusta golftoimialalla ja sitä kautta edelleen vahvistamme asemaamme golfkonetoimittajana”, toteaa Aaltonen.

-Uskon, että yhteistyö Hakon kanssa tarjoaa paremmat mahdollisuudet kehittää liiketoimintaamme aiempaa vastuullisemmin ja laadukkaammin. Fakta on, että mitä paremmin ja kestävämmin pystymme huolehtimaan kentistä, sitä tyytyväisempiä pelaajamme ovat. Odotamme ilolla yhteistyön alkamista, Janne Pelkonen summaa lopuksi.


Lisätietoja

Janne Pelkonen
Toimitusjohtaja
Oy Pickala Golf Ab
040 770 8993
janne.pelkonen@pickalagolf.fi

Petri Aaltonen
Liiketoimintajohtaja
Oy Hako Ground & Garden Ab
040 587 4045
petri.aaltonen@hako.fi

 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf