Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Golf uudistaa rangen yhteistyössä Intergreensin kanssa

25.11.2019 | Ajankohtaista

Pickala Golf uusii kattavasti harjoittelualeensa talven 2019-2020 aikana. Uuden rangen suunnittelusta vastaa Lassi Pekka Tilander, ja tekonurmet uusitaan yhteistyössä Suomen Golfliiton virallisen yhteistyökumppanin, Intergreensin kanssa. Uudistettu range aukeaa säävarauksella viimeistään huhtikuun aikana.

Havainnekuva Golf X Rae (suunnittelu Lassi Pekka Tilander)

Uudistuksella nostetaan range Pickalan muiden puitteiden tasolle laadun osalta. Pickalassa onkin viime vuosina tehty huomattavia investointeja kenttiin, mm. Seasiden Masterplanin toteuttamisessa. Samalla uudistetun rangen hoitotasoon panostetaan merkittävästi. Kohdeviheriöt toteutetaan muutamassa erässä, jotta kunnostukset aiheuttavat mahdollisimman pientä haittaa pelaajille.

– Haluamme tarjota pelaajillemme parhaat mahdolliset harjoittelumahdollisuudet. Olemme viime vuosina panostaneet lähipelialueeseemme ja nyt luonnollisesti vuorossa on range, jonka haluamme nostaa kerralla muiden palveluidemme tasolle, kertoo Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen.

Uuden rangen suunnittelusta vastaa myös itse maajoukkuetasolla golfia pelannut, kokenut suunnittelija Lassi Pekka Tilander. Keinonurmen toimittaa Pickalan uusin yhteistyökumppani Intergreens. Tekonurmella katetaan greenit (5 kpl), ympäristöt sekä lyöntialusta. Samalla Intergreensin kanssa on tehty 5-vuotinen yhteistyösopimus.

– Pickalan uudistetun rangen rakennusprojekti on erittäin hyvä mahdollisuus näyttää, mitä laadukkailla materiaaleilla ja yhdessä toteutetulla suunnittelulla pystytään toteuttamaan. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyösopimuksen syntymiseen juuri Pickalan kanssa ja lähdemme innoissamme kehittämään yhdessä Pickalan aluetta, kertoo Intergreensin toimitusjohtaja Kalle Syrjä.

Myös Pickalassa ollaan innoissaan tuoreesta yhteistyöstä:

– Strategiamme ytimessä on rento, hauska ja energisoiva golfkokemus ja rangeen investointi nostaa pelaajakokemustamme kokonaisvaltaisesti. Olen todella tyytyväinen siihen, että kehitysprojektin suunnittelijana toimii juuri Lassi Pekka Tilander ja että pääsemme tekemään pitkäjänteistä yhteistyötä Suomalaisen Intergreensin kanssa, summaa Pelkonen.

Uusitulla rangella tavoitellaan myös harjoittelun houkuttelevuuden ja viihtyvyyden nostamista ja samalla lyöntimäärän kasvattamista:

– Haluamme omalla toiminnallamme edistää myös koko suomalaista golfia ja puitteisiin panostaminen parantaa harrastusmahdollisuuksia kaiken tasoisille golfaajille, Pelkonen päättää.

Pickala on suuren luokan golf- ja tapahtumakeskus, jonka kolme eriluonteista 18 reiän kenttää – ainoana Suomessa – täydentävät luontevasti toisiaan. Intergreens on Suomen golfliiton virallinen yhteistyökumppani, joka takaa tekonurmen avulla ammattitasoisen viheriön ympärivuotisesti.

Lisätietoja:

Janne Pelkonen
Toimitusjohtaja
Oy Pickala Golf Ab
040 770 8993
janne.pelkonen(a)pickalagolf.fi

Kalle Syrjä
Toimitusjohtaja
InterGREENS
040 733 4720
kalle(a)intergreens.com

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf