Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Golf yhteistyöhön Scheteligin kanssa

17.02.2022 | Ajankohtaista

Pickala Golf on tehnyt yhteistyösopimuksen Schetelig Oy:n kanssa golfkeskuksen kenttien ylläpidon kehittämisestä tulevien vuosien aikana. Kumppanuus on 3+3 vuotinen ja hyödyttää molempia osapuolia brändiarvon ja liiketoimintojen kasvattamisessa sekä yhteisen verkoston luomisessa.

Schetelig Oy on Pohjoismaiden johtava monitoimiyhtiö, joka on palvellut golfkenttiä jo vuosikymmenten ajan. Schetelig edustaa Suomessa mm. Rainbirdia, golfkenttien käytetyintä kastelujärjestelmää sekä lukuisia kentänhoitoon liittyviä huipputuotteita aina nurmikonsiemenistä bunkkerirakenteisiin.

Yhteistyön myötä Schetelig kunnostaa Seaside-kentän Rainbird-sadetusjärjestelmän kauden 2022 aikana sekä siirtymisen Rainbirdin uusimpaan IC-teknologiaan. Kumppanuus kattaa myös lannoitteita, maanparannusaineita sekä Capillary- ja Dura-bunkkerirakenteita kentälle ja harjoitusalueille. Lisäoptiona on Parkin Redesign 2025 alkaen.

-Scheteligin tarjoama kokonaisuus: tuotteet, kumppanit ja sitoutuminen Pickalan kehittämiseen olivat asioita, jotka vakuuttivat meidät. Rainbird on kenttiemme nykyinen kastelujärjestelmä, joten yhteistyö varmistaa kunnostuksen ja uusimisen teknisen onnistumisen. Kumppanuus tarjoaa hyötyjä molemmille osapuolille, mutta ennen kaikkea se tuo sitä pelaajillemme kentällä, Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen kertoo.

-Haluamme kiittää Pickala Golfia tästä mahtavasta mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä pohjoismaiden suurimman golfkeskuksen kanssa. Pickalan tavoite on tarjota ensiluokkainen pelikokemus pelaajille. Me haluamme tarjota siihen alan parhaat tuotteet, kumppanuudet ja palvelut, jotka kehittyvät jatkuvasti, Schetelig Oy:n markkinointipäällikkö Nora Kauste sanoo.

Seaside-kentän kastelujärjestelmän päivittäminen Rainbirdin uuteen IC-järjestelmään tulee edistämään myös Pickala Golfin vastuullisuustavoitteita. Järjestelmä optimoi veden kulutuksen, sadettimien ohjauksen sekä vedenpaineen ja sähkönkulutuksen. Paitsi, että Rainbird IC – järjestelmä pienentää veden ja sähkön kulutusta, se vähentää kentänhoidon työtä ja kustannuksia.

-Vastuullisuus ja ympäristöstä huolehtiminen ovat keskeinen osa strategiaamme. Kentänhoidon kehittäminen yhdessä Scheteligin kanssa on tärkeä askel meille. Pickala Golfin tavoite on nousta pohjoismaiden johtavien golfkeskusten joukkoon myös vastuullisuudessa, Janne Pelkonen summaa lopuksi.

Schetelig-konserni Schetelig-konserni on perheyhtiö, joka palvelee puutarha-alan ammattilaisia jo viidennessä polvessa. Oscar Schetelig perusti Firma Oscar Scheteligin jo vuonna 1929. Tänä päivänä Schetelig-konserniin kuuluu viisi yritystä kolmessa eri maassa, Suomessa, Venäjällä ja Slovakiassa.

Schetelig-konserni on puutarha-alan monitoimiyritys, jonka asiakkaita ovat kasvihuone- ja avomaan viljelijät, golf- ja urheilukentistä sekä viheralueista vastaavat sekä harrastajapuutarhatuotteiden jälleenmyyjät. Tarjoamme laajan valikoiman markkinoiden parhaita tuotteita, kokonaispalveluita ja – ratkaisuja sekä räätälöityä asiakaspalvelua puutarha- ja viheralan ammattilaisille. Jaamme alan uusinta tietoa ja osaamista sekä palvelemme asiakkaitamme nykytekniikan ja asiantuntijoidemme voimin.

Linkki: YRITYSVIDEO

Lisätiedot:
Janne Pelkonen
Toimitusjohtaja
Oy Pickala Golf Ab
040 770 8993
janne.pelkonen(a)pickalagolf.fi

Nora Kauste
Markkinointipäällikkö
Schetelig Oy
040 574 7873
nora.kauste(a)schetelig.com

Martin Railila
Tekniikan projektimyyntipäällikkö
RainBird-kastelujärjestelmät
Schetelig Oy
040 577 7086
martin.railila(a)schetelig.com

Kristoffer Holmström
Myyntiedustaja
Schetelig Oy
040 6645 131
kristoffer.holmstrom(a)schetelig.com

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf