Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Golfin uudeksi ravintolatoimijaksi MYVON Oy: ”Aitous ja tuoreus ovat valttia niin salissa kuin keittiössäkin”

21.11.2018 | Ajankohtaista

Oy Pickala Golf Ab:n uudeksi klubiravintoloitsijaksi on valittu Levillä Northern Lights Ranchia pyörittävä MYVON Oy. Suunnitelmissa on rakentaa Pickala Golfiin laadukas ravintolakonsepti, joka palvelee laaja-alaisesti Pickalan eri asiakasryhmiä.

Kaudella 2019 Pickala Golfin klubiravintolassa nähdään laadukkaasti valmistettua lähiruokaa, innovatiivisella tavalla toteutettuja annoksia sekä ensiluokkaista asiakaspalvelua. Uuden ravintolatoimijan MYVONin pyrkimyksenä on aina yllättää asiakkaat positiivisesti:

– Aitous ja tuoreus ovat olleet valttia niin salissa kuin keittiössäkin. Valikoimme henkilökuntaan nimenomaan asiakaspalvelijoita, joilla hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa, kertoo toimitusjohtaja Olli Marttinen.

Luomu- ja lähiruualla on merkittävä rooli MYVONin nykyisessä toiminnassa, ja niihin panostetaan myös Pickalassa:

– Käymme tarkasti läpi kaikki potentiaaliset pientuottajat Länsi-Uudellamaalla ja hyödynnämme heidän tarjonnastaan hyväksi havaitsemiamme raaka-aineita, Marttinen jatkaa.

Klubipelaaja voi siis odottaa uudelta toimijalta laadukkaita ja tuoreita tuotteita, joista löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto itse leivotuista välipaloista täyttävämpiin burgereihin.

MYVON on yhtiönä varsin nuori, mutta sen taustalla on useita ravintola- ja palvelualan konkareita, jotka rakentavat uudesta klubiravintolasta vetovoimaisen ja palvelukykyisen myös kovimman sesongin ulkopuolella. Tavoitteiden osalta rima on asetettu korkealle: Pickalaan kehitetään nyt Suomen parasta klubiravintolaa.

Pickala Golfin puolelta valinta oli selvä:

– Tunnemme tekijät ja luotamme heidän monipuoliseen kokemukseensa sekä raikkaaseen visioon. Oikea asenne ja intohimo tekemiseen paistoivat jo haun aikana sekä tuoreet ideat mm. leipomosta ja Pickala-oluesta antavat viimeisen silauksen kokonaisuuteen. Varsinkin Markku Tuomisen maine catering-puolen edelläkävijänä oli meillä hyvin tiedossa. Lisäksi Pickalan rooli MYVONin kesäsesongin ykkösprojektina tuo hyvää synergiaa rekrytoinneissa, kertoo Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen.

– Pickala Golfin visiona on olla Suomen vetovoimaisin golfkeskus, ja uskon tämän yhteistyön tukevan visiota erinomaisella palvelulla ja yllättävällä tarjonnalla. Haluamme jatkossa tarjota kokonaisvaltaisesti unohtumattomia elämyksiä ja odotamme innolla yhteistyötä ja kautta 2019, Pelkonen päättää.

 

Lisätietoja:

Janne Pelkonen
Toimitusjohtaja
Oy Pickala Golf Ab
040 770 8993
janne.pelkonen(a)pickalagolf.fi

Olli Marttinen
Toimitusjohtaja
MYVON Oy
olli.marttinen@omtuotanto.fi
040 515 7755

 

MYVON Oy on perustettu vuonna 2016 operoidakseen rakennuttamaansa ravintola- ja majoituspalveluja tarjoavaa Northern Lights Ranchia n. 15 km päässä Leviltä. Lisätiedot kohteesta www.theranch.fi

MYVON Oy:n omistus jakaantuu viiden eri omistajan kesken, joista operatiivista vastuuta kantavat seuraavat henkilöt:

Olli Marttinen on MYVONin toimitusjohtaja ja vastaa Pickalan osalta yrityksen kehittämisestä, myynnistä, markkinoinnista ja hallinnollisista toimista. Marttinen on toiminut SK Ravintoloiden markkinointijohtajana vuodet 2004-2010 sekä vuodet 2011-2014 Kassiopeia Finland Oy:n toimitusjohtajana. Lisäksi Marttisella on laajaa kokemusta tapahtumatuotannosta omistamansa OM Tuotanto Oy:n puitteissa. Golfin parissa hänellä on kokemusta kahden Challenge Tourin kilpailun järjestelyvastuusta ja hän toimii Roope Kakon sekä Minea Blomqvist-Kakon managerina.

Lari Niemi omaa yli 20 vuoden kokemuksen ravintola-alan johto- ja päällikkötason tehtävistä. Niemen vastuulla on ollut paljon ravintoloiden avauksia sekä monien isojen tilaisuuksien järjestämistä. Niemi omistaa vaimonsa Ruthin kanssa myös Sun & Snow Weddings Oy:n, joka järjestää vuosittain yhteensä yli 100 häätilaisuutta, joista noin puolet talvisin Lapissa ja puolet kesäisin Kreikassa. Pickalassa Niemi vastaa ravintolatoimen operatiivisesta johdosta.

Markku Tuominen on kerännyt pitkän kokemuksen vaativien asiakastilaisuuksien hoitamisesta keittiötoiminnan puitteissa. Tuomisen vastuulla on ollut vuosikausien ajan mm. suuria suomalaisia pörssiyrityksiä päivittäisestä lounastoiminnasta ko. yritysten korkeimman tason edustustilaisuuksiin Loisto Catering Oy:n riveissä, jossa hän myös on yhtenä omistajana. Pickalassa Tuominen vastaa ravintolan ruokatuotteista ja keittiön operatiivisen toiminnan sekä rekrytointien onnistumisesta.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf