Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Rock Resort ottaa kaiken irti LET-nimikumppanuudesta

13.02.2023 | Ajankohtaista, LET

 

-Viime syksynä Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen soitti minulle, että Pickalalle tarjoutui mahdollisuus järjestää Ladies European Tourin (LET) osakilpailu. Tiesin heti, että tämä on tilaisuus, jota ei voi päästää käsistä. Lupauduin mukaan sponsoriksi, tavalla tai toisella, kertoo Kari Karvinen, Pickala Rock Resortin pääomistaja ja toinen perustajista.

Hetken mietittyään nimisponsorointi Pickala Rock Resortin kautta tuntui Kari Karvisesta mielekkäältä, sillä kunnianhimoinen hanke tarvitsisi kaiken mahdollisen julkisuuden.

-Rock-kentän lisäksi alueelle tulee 80–100 tonttia. Nyt lähestytään hetkeä, kun niiden markkinointi ja myynti käynnistyy. LET tarjoaa meille erinomaisen mahdollisuuden lisätä golfyhteisön kiinnostusta Rock Resortia kohtaan. Kansainvälisestä ja kansallisesta tv-näkyvyydestä puhumattakaan, Kari Karvinen jatkaa.

-Meidän motiivimme on kehittää Pickalan aluetta ja yhteisöä. Tehdään upea golfkenttä ja asuinalue, joilla houkutellaan lisää asukkaita tänne. Suunnitelmissa on myös hotelli, jossa on ravintola ja pieni spa. Saisimme alueelle ympärivuoden auki olevan ravintolan, jota ei tällä hetkellä ole, Kari Karvinen toteaa.

Kentän rakentaminen on käynnistynyt kuukausi sitten, joten perustajat eivät ole kiireiltään ehtineet lyödä lukkoon kaikkea sitä, miten nimikumppanuutta hyödynnetään ennen LET-kisaa ja sen aikana. Alustavia ajatuksia on lukuisia.

Perustajakaksikosta Jussi Nurmio, joka on koko idean isä ja mainostoimisto N2:n hallituksen puheenjohtaja, ottaa todennäköisimmin isompaa vastuuta käytännön toimista, joilla nimikumppanuutta tullaan hyödyntämään.

-Olemme puhuneet Jussin kanssa tv-mainoksista. Lisäksi alueelle tulee varmasti Pickala Rock Resortin promootiopiste kisan tai jopa koko kauden ajaksi. Tarkemmat suunnitelmat valmistuvat pian. Toiveena on, että LETin aikana, kun täällä on paljon ihmisiä, olemme päässeet niin pitkälle, että meillä on esittää alustavia hahmotelmia asuinaluepuolesta. Kiinnostuneille pyritään myös tarjoamaan mahdollisuus päästä kiertämään ja tutustumaan alueeseen, Kari Karvinen summaa lopuksi.

Lisätietoja:

Kari Karvinen
Pickala Rock Resort
kari@pickalarock.fi
040 041 2103

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf