Valitse sivu

Ajankohtaista

Schetelig Ladies Open by Pickala Rock Resort yhteistyökumppaniksi

10.05.2023 | Ajankohtaista, LET

Pickala Golf LET
Schetelig-tiedote 9.5.2023

Puutarha-alan monitoimiyhtiö Schetelig Oy edustaa Suomessa Rainbirdia, golfkenttien käytetyintä kastelujärjestelmää sekä lukuisia kentänhoitoon liittyviä tuotteita aina nurmikonsiemenistä lannoitteisiin ja bunkkerimateriaaleihin. Schetelig ja Pickala Golf solmivat 3+3 vuotisen yhteistyösopimuksen vuonna 2022.

-On hienoa, että saimme Scheteligin myös Ladies Open by Pickala Rock Resort -kumppaniksi. He edustavat ja toimittavat meille maailmanluokan tuotteita, jotka ovat tärkeässä roolissa siinä, että Park saadaan huippukuntoon LET-kisaan, Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen iloitsee.

-Pickala on Suomen merkittävimpiä golfkenttiä ja todella iso asiakas meille. Kun he tarvitsevat tukea tällaiseen hienoon tapahtumaan, niin kyllähän me haluamme olla mukana. Tämä on reilua, molemminpuolista yhteistyötä parhaimmillaan, Schetelig Oy:n myyntiedustaja Kristoffer Holmström sanoo. 

LET-yhteistyössä Scheteligin tavoitteena on maksimaalinen näkyvyys edustamilleen markkinoiden johtaville tuotteille, mutta lisäksi mukana on kentänhoidollinen aspekti.

-Tietysti toivomme, että Pickalan maisema kentän osalta on hyvässä kunnossa tapahtuman aikana. LET on iso näyteikkuna brändeillemme. Yhteistyö viestii vahvasti siitä, että Pickala luottaa Scheteligiin ja loistaviin tuotteisiimme, Holmström jatkaa.

LET on Scheteligille mainio tilaisuus tuoda asiakkaita seuraamaan huippugolfia ja samalla viestiä, mitä heidän tuotteillaan saadaan aikaan: kuinka bunkkerimateriaalit, siemenet ja lannoitteet toimivat ja osaltaan varmistavat, että kisa pystytään pelaamaan huippukuntoisella alustalla.

-Olemme tietysti ylpeitä siitä, että Pickala luottaa meihin ja tuotteisiimme, joten aiomme hyödyntää LET-yhteistyöstä saatavan näkyvyyden. Teemme vahvasti yhteistyötä päämiestemme kanssa ja lannoitetoimittajamme ICL on mukana LET-yhteistyön toteuttamisessa. ICL tulee näkymään Scheteligin rinnalla kisan aikana Pickalassa sekä yrityksemme muussa viestinnässä, Schetelig Oy:n markkinointipäällikkö Nora Kauste kertoo.

-En ole itse ollut aiemmin seuraamassa näin suurta tapahtumaa ja odotan sitä innolla. Näen aitiopaikalta, miten Park-kenttä on viritetty kisakuntoon: millaiset raffit ovat verrattuna normaaliin ja kuinka liukkaiksi viheriöt on saatu. Kisasta tulee ainutlaatuinen, siitä olen takuuvarma, Holmström lopettaa.

Listietoja:

Kristoffer Holmström
Schetelig Oy
Kristoffer.Holmstrom@schetelig.com
040 6645131

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf