Valitse sivu

Ajankohtaista

Seuran mestaruuskilpailut 2023 tulokset

24.08.2023 | Ajankohtaista, Edustuspelaajat, Kilpailutoimikunta

Seuran mestaruuskilpailut käytiin viime viikonloppuna yli 200 pickalalaisen voimin. Näimme upeita suorituksia, jännittäviä hetkiä, itsensä likoon laittamista, onnistumisen ja epätoivon tunteita. Pickalan seuran mestaruuskilpailut ovat kesän kilpailullinen kohokohta monelle, se näkyy ja tuntuu. Kiitos kaikille mahtavan ilmapiirin luomisesta!

Tänä vuonna mestaruudesta kamppailtiin 12 sarjassa.

Kahdessa sarjassa voittaja löytyi vasta uusinnan kautta. Miesten Sarjassa Antti Pasanen, Otto Vanhatalo ja Jesse Waaralinna lähtivät kuumassa ryhmässä sunnuntaille taistelemaan mestaruudesta. Viimeiselle yhdeksälle reiälle lähdettäessä Antti Pasanen oli ajanut kärjen kiinni. Yleisö pääsi nauttimaan jännittävistä vaiheista takaysillä. Lopulta Antti Pasanen ja Otto Vanhatalo päätyivät lopputulokseen +1 ja lähtivät hakemaan voittajaa uusinnan kautta. Väylä 18 toimi uusintaväylänä ja Antti Pasanen voitti mestaruuden tehden par- tuloksen 1. uusintaväylälle. Pasaselle mestaruus oli kolmas, edelliset merkinnät löytyvät vuosilta 2003-2004.

Pasanen totesi voiton jälkeen lähteneensä kisoihin todella luottavaisin mielin. Kahdella ensimmäisellä kierroksella putit eivät uponneet, mutta finaalipäivänä ensimmäisen yhdeksän väylän loistava peli ja tulos -5 toivat Pasasen voittotaistoon ja lopulta uusinnan kautta voittoon. Pasanen oli voiton jälkeen iloinen juhliesssan 3. seuran mestaruutta. Antin vanhemmat Raimo ja Margit selvisivät omissa sarjoissaan hopealle, Perhe Pasaselle viikonlopulta huikeat kolme mitalia!

Miehet 75 Kyösti Puustinen ja Torsti Metsola ratkoivat myös mestaruuden uusinnan kautta. Park 1 väylällä käydyn uusinnan voitti tällä kertaa Kyösti Puustinen.

Naisten sarjan voittajaksi itsensä pelasi ensimmäistä kautta Pickalaa edustava Elina Saksa.

Onnittelut kaikille mestareille ja mitalisteille sekä kiitos kaikille pelaajille osallistumisesta!