Valitse sivu

Ajankohtaista

Syksyn kentänhoito

21.09.2023 | Ajankohtaista

 

Syyskuun aikana aloitimme viheriöiden ympäristöjen, lyöntipaikkojen sekä väylien ilmastuksen. Tämän vaikutus peliin on erittäin vähäinen. Myös taudintorjuntaruiskutuksia tullaan suorittamaan lyöntipaikoilla ja viheriöillä.

Syyskuun viimeisellä viikolla aloitimme Parkin viheriöiden holkitukset ja hiekoitukset. Lokakuun ensimmäisellä viikolla jatkoimme viheriöiden holkitusta Forestilla ja Seasidellä ja samalla nostimme leikkuukorkeutta viheriöillä. Tällä on jo vaikutusta pelaamiseen. Väyläilmastus saadaan valmiiksi lokakuun loppuun mennessä.

Forestin 12 väylän korjaustyö aloitettiin 2.10.2023. Väylän keskellä, noin 240 m ”keltaiselta” tiiltä kuorittiin 150 neliön märkä alue, vaihdetaan maakerrokset ja laitetaan pintavesikaivo (työ kestää ma-ke).

Lokakuun lopussa viheriöt vielä ilmastetaan syvemmältä ja paksummilla piikeillä kuin kaudella. Ilmastusreikien päälle ei levitetä enää hiekkaa, vaan ne jätetään auki.

Väylillä aloitetaan ruiskutukset talvituhoja vastaan loka-marraskuussa. Viheriöiden osalta talvituhoruiskutuksia jatketaan aina lumen saapumiseen saakka. Tällä pyritään vähentämään mahdollisia tauteja, jotka tuhoavat viherpeitettä lumen alla.

Leikkuut lopetetaan lokakuun aikana ja kenttävälineet kuten penkit, pallopesurit ja bunkkeriharavat kerätään pois marraskuun aikana.

Muuta

Kastelujärjestelmä tyhjennetään viikolla 43 ja samalla osa vessoista sulkeutuu. Tyhjennysviikolla kastelujärjestelmästä tulee vettä myös keskellä päivää, jota pelaajien tulee varoa. Kastelu kuitenkin ajoitetaan niin, että pelaajat eivät siitä kokisi haittaa.

 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf