Valitse sivu

Ajankohtaista

Tapahtumarakentamisen edelläkävijä Kataja Event LET-kumppaniksi

01.06.2023 | Ajankohtaista, LET

Kataja Eventin kumppanuus Ladies Open by Pickala Rock Resort -kisassa käynnistyi, kun Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen laittoi heille tarjouspyynnön VIP-tilan rakentamisesta. Kataja Event ja Pickala Golf ovat tehneet yhteistyötä jo aiemmin.

-Meillä on Telinekataja-konsernissa paljon innokkaita golfin pelaajia. LET-yhteistyöpakettiin sisältyy muun muassa peli- ja VIP-kisalippuja, joten kumppanuus istui meille kuin hanska käteen, Kataja Eventin toimitusjohtaja Anssi Kataja kertoo.

-On hienoa, että yhteistyömme Kataja Eventiin kanssa laajeni kumppanuudeksi. Heille, kuten Pickala Golfillekin, on tärkeintä ratkaisujen laatu, kestävyys ja turvallisuus. Jaamme yhteisen arvomaailman, Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen iloitsee.

LET-kumppanuus on Kataja Eventille luonteva tapa vahvistaa brändiään. Yritys pitää tärkeänä saada näkyvyyttä omien toteutuksiensa ja osaamisensa kautta. LET-kisan erikoisrakenteinen, korotetun lavan päälle rakennettu VIP-teltta on konkreettinen osoitus laadukkaista tapahtumatoteutuksista, jotka ovat yrityksen tärkeintä ydintekemistä.

-Pyrimme tekemään kaikista premium-tapahtumista, joissa olemme ratkaisutoimittajana, referenssicasen, jota hyödynnetään laajasti markkinoinnissa. Lisäksi tuomme kumppanuutta esille omassa somessa. LETissä on kyse erikoistoteutuksesta, joita emme ihan joka päivä tee, Anssi kataja jatkaa.

-On todella hienoa, että Suomeen saatiin tuotua huippuluokan golfkisa. Tapahtuma-alan ammattilaisena toivon, että jatkossakin saisimme lisää kansainvälisesti merkittäviä tapahtumia Suomeen, olivat ne sitten urheilua tai jotain muuta. Niiden myötä saadaan kehitettyä alaa edelleen. Olen erittäin tyytyväinen, kun saamme olla mukana LET-kisaa tukemassa, Anssi Kataja lopettaa.

Lisätietoja:

Anssi Kataja
Toimitusjohtaja, Kataja Event
anssi.kataja@katajaevent.fi
040 7760868

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf