Valitse sivu

Ajankohtaista

Thermia syventää asiakassuhteitaan LET-kisan pääyhteistyökumppanina

22.02.2023 | Ajankohtaista, LET

 

Pickalassa järjestettävän Ladies European Tour (LET) -kisan yksi pääyhteistyökumppaneista on Thermia Finland Oy. Yritys on maalämpöratkaisujen markkinajohtaja Suomessa. Thermialle vastuullisuus on ykkösasia, sillä sen ratkaisut vähentävät merkittävästi hiilidioksidipäästöjä. Yrityksellä on 100-vuotisjuhlavuosi.

Ladies Open by Pickala Rock Resort -nimeä kantava kilpailu pelataan 29.6.–1.7.2023. LET-kisa on tämän vuoden suurin ja kansainvälisin golftapahtumia Suomessa.

-Thermian liiketoiminnassa ympäristö, kestävä liiketoiminta ja toisista huolehtiminen on ollut mukana yrityksen perustamisesta lähtien. Olemme luomassa ja edistämässä hyvinvointia, kuten golfkin tekee lajina. Sitä kautta lähdimme tähän mukaan, Thermia Finland Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Tomminen sanoo.

Golfin harrastajat ovat yritykselle tärkeä kohderyhmä, ja yrityksellä on paljon golfia pelaavia asiakkaita. LET-pääyhteistyökumppanuuteen kuuluu kaksi ProAm-lähtöä, joissa kaksi kisaan osallistuvaa ammattilaista pelaa Thermian asiakkaiden kanssa.

-Ammattilaisille se on harjoittelukierros, mutta asiakkaillemme varmasti unohtumaton kokemus. Lisäksi kutsumme asiakkaita seuraamaan itse LET-kisaa kanssamme, Jaakko Tomminen jatkaa.

Thermialle on tärkeää, että heidän brändinsä näkyy pitkäkestoisesti. Vaikka LET on yksittäinen kisa, on se yritykselle erinomainen näkyvyyspaikka ennen kisaa ja sen aikana. Kansainvälinen golfkisa houkuttelee paljon naiskatsojia paikalle, joilla on merkittävä rooli kodin isoissa hankinnoissa.

-LET on positiivinen, hyvän mielen tapahtuma, joka tarjoaa meille loistavan tilaisuuden kasvattaa tunnettuuttamme sekä syventää asiakassuhteita jälleenmyyjien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Tulemme varmasti hyödyntämään kisaa omassa markkinoinnissamme ja viestinnässämme, Jaakko Tomminen toteaa lopuksi.

Lisätietoja:

Jaakko Tomminen
Thermia Finland Oy
jaakko.tomminen@thermia.com
040 5037080

 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf