Valitse sivu

Ajankohtaista

Tilannetietoa Park -kentän kehittämisestä

03.11.2021 | Ajankohtaista, Park

Tulevaisuuden Park?

Golfkenttä tulee aina olemaan golfkeskuksen houkuttelevuuden keskiössä. Pickalassa on kolme hyvin tasavahvaa kenttää. Kolmen kentän kokonaisuudessa Parkille on varattu paikka huippukenttänä vetovoiman sekä arvon kasvattajana. Parkilla on kaikki edellytykset nousta Suomen ja jopa Pohjois-Euroopan parhaiden kenttien joukkoon, sillä peruselementit ovat olemassa. Reititys on hyvä ja toisaalta tilaa tarvittaville muutoksille on tarpeeksi. Tehtävien muutostöiden jälkeen pelaaminen Park -kentällä tulisi olla entistä hauskempaa, ei vaikeampaa.

 

 

Korjausvelka

Ensimmäisen kerran golfpallo lensi Pickalassa vuonna 1988, kun kolme ensimmäistä Reijo Hillbergin suunnittelemaa 9-reiän lenkkiä otettiin käyttöön. Näistä kaksi (silloisilta nimiltään B ja C) liitettiin 1990-luvun alussa yhdeksi 18-reiän kokonaisuudeksi, jolloin kenttä sai nimekseen Park. Reilun 30 vuoden aikana merkittävät muutostyöt kentällä ovat kohdistuneet ainoastaan teepaikkoihin, joten kentän tekninen ikä on vanhentunut. Paraskaan kentänhoito ei pysty oikomaan väylien epätasaisuuksia tai sateen jälkeen kuivaamaan niiden tiivistyneitä pintoja. Useat viheriöt sijaitsevat ympäristöönsä nähden matalalla, mikä aiheuttaa ongelmia kuivatuksessa sekä lisää jääpoltteen riskiä. Park on etenkin viheriöiden, kasvualustojen, kuivatuksen sekä kastelujärjestelmän osalta tullut tiensä päähän ja korjausvelkaa on kertynyt noin 2 miljoonaa euroa. Suuren korjausvelan johdosta hallitus on käynyt keskustelua asiasta ja päätynyt lähteä valmistelemaan Park -kentän modernisointia, jolloin työt aloitettaisiin aikaisintaan syksyllä 2025.

 

Park -kentän modernisointia koskeva ensimmäinen osakkeenomistajien keskustelutilaisuus pidettiin 21.10.2021 ja toinen 12.4.2022. Tilaisuuksiin kutsuttiin kaikki osakkeenomistajat. Osakkeenomistajien keskustelutilaisuuksia järjestetään vuoden 2022 aikana vielä lisää. Lähetämme kutsut osakkaille sähköpostitse.

 

 

 

 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf