Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickalan LET- kotikisan villit kortit jaettu

11.05.2023 | LET

Ladies European Tour by Pickala Rock Resort -osakilpailussa on Pickalalla käytössä kaksi villiä korttia. Pickala Golfin villit kortit on päätetty antaa seuran omille edustuspelaajille Fanni Grönlundille ja Elina Saksalle.

Molemmat nuoret naiset ovat luonnollisesti todella innoissaan upeasta mahdollisuudesta päästä pelaamaan ammattilaiskilpailua omalle kotikentälleen.

Fiilikset ovat ihan huipussaan enkä malta odottaa kesäkuun loppua! On hienoa päästä pelaamaan Park huippukuntoon viritettynä ja haastamaan LETin kärkipelaajia”, viestittää Elina Saksa Yhdysvalloista, jossa opiskelut ovat juuri päättymässä ja paluu Suomeen on käsillä.

Elina Saksa on päässyt jo kerran maistamaan LET- tunnelmaa Aura Golfiin kaksi vuotta sitten ja käynyt seuraamassa LPGA- kilpailuja Yhdysvalloissa. ”Tuntuu, että samanlaista golfia sielläkin pelataan. Omassa pelissä lähestymisissä on eniten parannettavaa”, Saksa summaa.  Luottamus omaan tekemiseen on vahvaa ja Elina odottaa malttamattomana pääsyä Suomeen ja oman valmentajan Mika Piltzin lähiopetukseen, jotta viimeiset viritykset ennen kisaa saadaan tehtyä.

Fanni Grönlund on harjoitellut talven ahkerasti Suomessa ja muutamalla ulkomaan leirityksellä. Valmentaja Tommi Laitto kuvailee Fannia äärimmäisen määrätietoiseksi ja periksiantamattomaksi sekä erittäin lahjakkaaksi nuoreksi pelaajaksi.

”Olen todella innoissani siitä, että pääsen pelaamaan ensimmäisen LET -kilpailun omalla kotikentällä sekä siitä, että paikalle saapuvat läheisten lisäksi tulevan college- kouluni valmentaja Pohjois-Carolinasta”, Fanni iloitsee.

Toivotamme kaikki katsojat lämpimästi tervetulleiksi seuraamaan huippugolfia ja kannustamaan Pickalan omia pelaajia!

Fanni Grönlund

Ikä: 19
HCP: +2
Valmentaja: Tommi Laitto
Saavutukset: 2 FJT- kilpailun voitoa, 2 FT- kilpailun 2. sijaa, 2 alle 18- vuotiaiden tyttöjen reikäpeli-SM hopea ja lyöntipeli-SM pronssi, osallistuminen tyttöjen joukkue-EM kilpailuun, osallistuminen Brittish girls -kilpailuun.
Tavoitteet: Lyhyen aikavälin tavoitteina menestyminen Suomessa ja ulkomailla sekä college-golf. Pitkän aikavälin tavoitteena menestyminen ammattilaisena.

Elina Saksa

Ikä: 23
HCP: +3,6
Valmentaja: Mika Piltz
Saavutukset: 2 yliopistogolf -voittoa, naisten lyöntipeli-SM hopea, 16- vuotiaiden tyttöjen EM kulta, nuorten olympiaedustus 16. sija.
Tavoitteet: Lyhyen aikavälin tavoitteet menestyä amatöörigolfissa, LET -karsinnat syksyllä 2024

 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf