Valitse sivu

Ajankohtaista

Ladykirje 2/2023

13.03.2023 | Naistoimikunta

Ladyjen tapahtumakausi lähestyy

Ladyjen elämysten kausi 2023 starttasi käyntiin naistenpäivänä keskiviikkona 8.3. Naisten ensitapaamisessa Urheilumuseo Tahto upeissa tiloissa. Tilaisuuteen oli saapunut reilu 50 Pickalan ladya.

Ennen varsinaisen oman ohjelmamme alkua saimme kuulla Urheilumuseon Jonna Kokkolan pitämän näyttelyintron hauskoine tarinoineen.

Tapahtumassa esittelimme kauden kalenterin, naistoimikunnan, kevään ladyretken, opetuksen, Minnin terveiset, seuran ja yhtiön terveiset sekä kesän huipputapahtuma Ladies European Tourin organisointia.

Kauden 2023 tapahtumat

 

Markkinat lauantaina 29.4.

Perinteiset naistoimikunnan operoimat Markkinat järjestämme lauantaina 29.4. Grand Opening yhteydessä.  Otamme myyntiin golfvälineitä: Varsinkin lasten malilat ovat erittäin kysyttyjä, kenkiä, palloja, erittäin hyväkuntoisia ”hutiostos” vaatteita.  Markkinat on myös kiva tapahtuma tavata tuttuja pitkän talven jälkeen. Tulethan piipahtamaan!

Lady Saturday- tapahtumat

LadySaturday tapahtumia on kauden aikana kolme. LadySaturday tilaisuuksissa on naisille suunnattu teema. Sääntöihin on tullut muutoksia, joten tule mukaan Harri Honkatukian opastukseen lähipelialueella järjestettävään kauden ensimmäiseen LadySaturdayhin lauantaina 6.5. Kauden muut LadySaturdayt ovat la 12.8. teemana kauneus ja la 9.9. naisten kauden päätöstapahtuma. Tilaisuuksiin odotamme kaiken tasoisia pelaajia. Oiva tapa tutustua toisiimme ja löytää peliseuraa.  

Balmuir-Gant-Gloria-House of Elliott-Sensai Ladies Open lauantaina 13.5.

Ihana tapahtuma, josta ei naisenergiaa puutu. Tapahtuma järjestetään meillä jo kolmatta kertaa ja se on saanut suuren suosion upeiden palkintojensa ja iloisen tunnelmansa ansiosta.

Naisten sunnuntai 11.6.

Aloitamme Minnin vetämällä  Kaveri mukaan -tapahtumalla. Tapahtumaan ovat tervetulleita lajista kiinnostuneet kaiken ikäiset naiset, tavoitteena kylvää kipinä lajin aloittamiseen.

Juhannuskisa perjantaina 23.6.

Tervetuloa aloittamaan jussin vietto kesäisen tapahtuman ja rennon pelin merkeissä. Pelin jälkeen ehdit vielä juhannusrientoihin toisaalle.

Ladies European Tour 29.6.-1.7.

Naisten ammattilaiskiertue LET rantautuu Suomeen ja Pickalaan kesäkuun lopulla. Rakennustyöt aloitetaan juhannuksen alla, varsinainen kisa pelataan kolmipäiväisenä 29.6.-1.7. Luvassa on kauden odotetuin huippugolf- tapahtuma, johon odotamme myö runsaasti katsojia.

Tapahtumaan tarvitaan n. 170 vapaaehtoista päivittäin. Tule mukaan iloiseen vapaaehtoisjoukkoon tekemään ikimuistoista tapahtumaa!

Vapaaehtoiseksi

ladiesopenpickala- kotisivuille

Sampanjaa & Mansikoita perjantaina 7.7.

Kesän kuplivin ja odotetuin tapahtuma järjestetään perinteisesti heinäkuun ensimmäisenä perjantaina, näin tänäkin vuonna eli 7.7.! Pickalan lady kutsuu kaksi pelikaveria joukkueeseensa (ei avo- tai aviopuolisoa). Joukkueen emäntä hoitaa kunnon eväät ja kutsutut pelikaverit pitävät huolen siitä ettei kierroksella tule jano eikä kuohuvasta ole pula. Kierroksen jälkeen nautimme klubilla Spoonin tarjoamista antimista sekä juhlimme Farmersin tahdittamana.

Ladyjen kevätmatka Ahvenanmaalle 18.-20.5.

Keväät ladymatkat suuntautuu helatorstaina Ahvenanmaalle. 18-20.5.  Valloitamme Ahvenanmaan paljon kehua saaneet kentät Kungsbanan ja Slotsbanan.
Ilmoittautuminen on avoinna, tule mukaan nauttimaan!
Matkaesite

Eclectic ja Birdiepuu 1.6.-31.8.

Eclectic pelataan Forestilla ja Birdie Parkilla. Eclecticissä kaksi sarjaa tasoitukset <17,9 ja >18,0.
Eclecticin tarkoitus on kilpailla itseään vastaan ja saada selville kuinka hyvin pystyt pelaamaan kentän parhaimmillasi. Esim. jos teet ykkösellä ensimmäisellä kierroksellasi tuplan ja seuraavalla bogeyn, merkitset tuloskorttiisi paremman tuloksen. Näin pelisi parantuu koko ajan ja seuraat kehitystäsi. Eclectic pelataan tasoituksellisena, ensimmäisen kierroksen tasoituksesi on voimassa koko kauden. Birdiet taas lasketaan ilman tasoitusta. Osallistumismaksu yhteensä näihin molempiin on 20€ kaudelta.
Maksaessasi osallistumismaksun caddiemasterille, saat linkin taulukkoon, johon tulokset merkitään. Älä epäröi pyytää neuvoja naistoimikunnalta tai caddiemasterilta, mikäli koet merkistemisessä haasteita.

Harjoittelu

Tulevalla kaudella on luvassa harjoittelun osalta toukokuun klinikat, MyPickala tunnit ja Train and Play (My Pickala Ladies Game Night).

Toukokuun klinikat on nyt myynnissä, lue lisää ja varaa omasi!

Uutta harjoittelussa: 7 ja 14.6 sekä 5. ja 12.7. järjestetään Train & Play -tapahtumat.
Aloitamme yhteisellä treenillä rangella, jonka jälkeen pelaamme 9-reikää yhdessä pron kanssa.

Tapahtumista tiedotamme säännöllisesti somessa ja kotisivuilla.
Meillä on omat facebook- sekä instagram sivut @pickalaladyt, käy tykkäämässä!

Perustimme uuden WhatsApp- ryhmän ”Haluatko peliseuraa”.  Ryhmän tarkoituksena on lisätä ladyjen kanssakäymistä ja löytää peliseuraa. Ilmoita halukkuutesi liittyä ryhmään Mirva Saunamäelle tekstiviestinä p. 041 433 5768. Olemme mukana ryhmässä ja pidämme huolen, että joku meistä on pelaamassa kanssanne.

P.S. LIPPUJA GOLFMESSUILLE 31.3-2.4.2023
Pickalan ladyille on varattu 50 kpl lippuja Golf Skyn Espoon myymälään (osoite: Martinsillantie 10) . Kerro kassalla olevasi Pickalan lady.

Aurinko alkaa toivottavasti pian lämmittää ja sulattaa lumet kentiltä.
Toivotamme kirjeen välityksellä ihania mielikuvia tulevasta kaudesta ja toistemme tapaamisesta.

Olemme täällä Sinua varten!

Iloisin terveisin
Naistoimikunta ja
Sirpa Ylitalo
0400 506976
sirpas.ylitalo@gmail.com

 

 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf