Valitse sivu

Ajankohtaista

Ladykirje 4/2023

11.06.2023 | Naistoimikunta

Rakkaat ladyt,

Ladyjen elämysten kesä on täydessä vauhdissa, monta upeaa tapahtumaa onnistuneesti takana. Paljon ihania tapahtumia vielä tulossa, tervetuloa mukaan!

 

Tunnelmia ja tuloksia menneistä tapahtumista

Lauantaina 29.4.  perehdyimme uusittuihin sääntöihin Harri Honkatukian  asiantuntevalla opastuksella.

Tutustu Harri Honkatukian laatimaan sääntöoppaaseen

Perinteiset naistoimikunnan järjestämät Markkinat lauantaina 6.5. Grand Opening- tapahtuman yhteydessä oli jälleen mukava yhteisöllinen tapahtuma. Kiitos kaikille tavaroitaan myyntiin tuoneille ja tietenkin meidän ahkerille ladyille tapahtuman järjestämisestä!

Upea Balmuir-Gant-Gloria-House of Elliott-Sensai Ladies Open pelattiin lauantaina 13.5. Lähes sata ladyä virittäytyi parhaaseen suoritukseensa ja tulokset olivat huikeita.

Tulokset

Naisten matka Ahvenanmaalle helatorstaiviikonloppuna oli todella onnistunut. Kungsbana ja Slottsbana olivat upeita kenttiä, kaikki muukin reissulla toimi hienosti. Ensi vuoden matka suuntautuu ehkä Riikaan, muitakin ehdotuksia otetaan vastaan.

Vierailimme sponsorimme Balmuirin upeassa liikkeessä Pohjois-Esplanadilla maanantaina 22.5. Tarjolla oli tyylikästä coctailtarjoilua. Pääsimme tutustumaan uuteen mallistoon ja tekemään ihania ostoksia.

Tulevia tapahtumia

Eclectic ja Birdiepuu

Nyt se alkaa! Eclecticin ja Birdiepuun pelataan ajalla 1.6-31.8. Eclectic pelataan Forestilla ja Birdie Parkilla. Eclecticissä kaksi sarjaa tasoitukset <17,9 ja >18,0.

Eclecticin tarkoitus on kilpailla itseään vastaan ja saada selville kuinka hyvin pystyisit pelaamaan kentän parhaimmillasi. Esim. jos teet ykkösellä ensimmäisellä kierroksellasi tuplan ja seuraavalla bogeyn, merkitset tuloskorttiisi paremman tuloksen. Näin pelisi parantuu koko ajan ja seuraat kehitystäsi. Eclectic pelataan tasoituksellisena, ensimmäisen kierroksen tasoituksesi on voimassa koko kauden. Birdiet taas lasketaan ilman tasoitusta. Osallistumismaksu yhteensä näihin molempiin on 20€ kaudelta.

Maksaessasi osallistumismaksun caddiemasterille, saat linkin taulukkoon, johon tulokset merkitään. Älä epäröi pyytää neuvoja naistoimikunnalta tai caddiemasterilta, mikäli koet merkistemisessä haasteita.

Mimmigolf by House of Elliott 3. ja 4. osakilpailut

Kolmas osakilpailu pelataan sunnuntaina 4.6.2023 Seaside-kentällä klo 12.30 alkaen. Pelimuotona tasoituksellinen pistebogey.

Kutsu

Neljäs osakilpailu pelataan sunnuntaina 18.6. Seaside -kentällä klo 13.30 alkaen. Pelimuotona tasoituksellinen pistebogey.

Kutsu

Uutta harjoittelussa: 7.6., 14.6., 5.7. ja 12.7. järjestettävät Train and Play sessiot

Aloitamme treenaten rangella jonka jälkeen pelaamme 9 reikää yhdessä pron kanssa.

Ilmoittaudu mukaan

 

Perustimme keväällä WhatsApp ryhmän ”Haluatko peliseuraa” .
Ilmoitatko halukkuutesi liittyä ryhmään Mirva Saunamäelle tekstiviestinä p. 041 433 5768. Olemme mukana ryhmässä ja pidämme huolen, että joku meistä on pelaamassa kanssanne.

Tapahtumista tiedotamme säännöllisesti somessa ja kotisivuilla.
Meillä on omat facebook sekä Instagram sivut @pickalaladyt käy tsekkaamassa ja tykkäämässä.

Naisten tapahtumista löydät lisätietoja kotisivujemme naiset- osiosta.

Upeaa ja energistä kesäkuuta kaikille!

 

Olemme täällä sinua varten

Iloisin terveisin
Naistoimikunta ja
Sirpa Ylitalo
0400 506976
sirpas.ylitalo@gmail.com

 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf