Valitse sivu

Ajankohtaista

Samppanjaa & Mansikoita, Vive la France

11.06.2024 | Naistoimikunta

Samppanjaa ja mansikoita perjantaina 5.7.2024 Vive la France!

Kenttä: PARK
Pelimuoto: Kolmen hengen scramble

Yhteislähtö klo 13

Tänä kesänä vietetään Pariisissa olympialaisia. Jotenka myös me Pickala Golfissa pääsemme virittäytymään kesäurheilun sekä samppanjan valmistusmaan, Ranskan, tunnelmiin. Samppanjaa ja mansikoita  -tapahtumassa eläydymme olympialaisten henkeen tai vaihtoehtoisesti ranskalaisen kulttuurin, taiteen, gastronomian tai muodin maailmaan.

Ranskalainen keittiö on maailmankuulu ja maan ruokakulttuuri korkealle arvostettu. Eleganttia ja hienostunutta samppanjaa valmistetaan Champagnen maakunnassa Ranskassa, jossa on ihanteelliset olosuhteet viininviljelyyn. Samppanjaa ja mansikoita -tapahtuman kisaeväskori onkin helppo täyttää ranskalaisilla herkuilla kuten baquettella, croissanteilla, brie-, roquefort,- tai vaikkapa camembert -juustoilla. Et bien sûr kippistely samppanjalla kruunaa koko eväshetken.

Ennen kisaa kokoonnutaan klo 12 klubille nauttimaan kuplajuomat ja virittäydytään Ranska -teemaan ja peli-ilon nostatukseen. Kisa starttaa klo 13 yhteislähdöllä!

Perinteiseen tapaan Samppanjaa & Mansikoita kisassa Pickalan lady kutsuu ranskalaiseen tunnelmaan mukaan 2 pelikaveria (ei avo- tai aviopuoliso). Lady pitää huolen, että kisan eväskorissa riittää syötävää ja kutsutut pelikaverit vastaavat kisajuomista. Kolmen hengen joukkueen pelimuotona on scramble. Parhaat joukkueet palkitaan!

Paras tiimi- ja yksilöasu palkitaan, joten pukeutuminen joko kesäolympialaisten teemaan, ranskalaiseen maailmankuuluun muotiin tai ranskalaisen kulttuurin mukaisiin asuihin ja asusteisiin todellakin kannattaa!

Sporttista meininkiä liputtaville kisafiilistä voi hakea perinteisistä yleisurheilun olympialajeista tai uusimmista olympialaisten urheilumuodoista kuten rullalautailusta, urheilukiipeilystä, surffauksesta ja Pariisissa olympiadebyyttinsä tekevästä breakdancesta. Hienostuneempaa tyyliä omaaville on mahdollisuus saapua kisailemaan vaikkapa Pariisin muotitalojen luomuksissa ja ulkoasun viimeistelevissä Chanelin tai Diorin aurinkolaseissa. Perinteinen ranskalainen kulttuuri ja taide toimii myös inspiraationa päivän pukeutumisessa ja ulkoasun luomisessa.

Kisan jälkeen ilta jatkuu Ravintola Spoonissa illallisella ja kesäbileiden merkeissä aina yö yhteen saakka. Tanssilattialla hyvää fiilistä luo mahtava DJ.

Tapahtuman hinta on 50€ PGC pelioikeuden haltijalle ja 105 € Pickalan jäsenille ei pelioikeutta ja vieraspelaajille.

Ilmoittautuminen alkaa pe 14.6. klo 12 ja päättyy ma 1.7. klo 12. Ilmoittautuminen Nexgolfin kautta tai caddiemasterille (p. 0600 550 984 (0,89 €/ min+ppm)).

Osallistumisikäraja 18 v. Kilpailussa noudatetaan Pickala Golfin yleisiä kilpailumääräyksiä.

On myös mahdollista osallistua vain iltatapahtumaan, johon hinta on 40 €.

Bienvenue!

Pickala Ladies

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf