Valitse sivu

Ajankohtaista

Tervetuloa Let’s rock cha cha cha -teemalla Mansikoita ja samppanjaa -tapahtumaan!

Tänä keväänä koko Suomi pukeutui vihreään ja hoilasi cha cha cha, kun Käärijä osallistui Euroviisuihin. Nyt kesällä Pickala Golfin viheriöt täyttyvät kansainvälisistä naisgolfareista ja huikeista kisameiningeistä Ladies European Tour –osakilpailussa (LET). Jokavuotinen Sampanjaa ja mansikoita –tapahtuma liittää yhteen cha cha chaan ja Ladies Open By Pickala Rock Resort –kisatunnelman ja kääriytyy vihreään Let’s rock cha cha cha –teemaan 7.7. klo 12 alkaen.

Ennen kisaa on syytä olla vapaa huolista, tuhota jäinen ulkokuori ja naamataulu vakava. Klo 12  kokokoonnutaankin klubille nauttimaan Piña Coladat ja hiotaan illan bileitä varten cha cha cha –tanssimuuvit kuntoon.

Pickala-lady kutsuu cha cha cha –jengiin mukaan 2 pelikaveria (ei avo- tai aviopuoliso). Lady pitää huolen, että kisan ajaksi riittää syötävää, kun taas kutsutut pelikaverit vastaavat nesteytyksestä. He pitävät kaksin käsin kiinni juomista ja tarjoavat niitä ladylle. 3-hengen joukkueen pelimuotona on scramble ja kolme parasta joukkuetta palkitaan. Kilpailu starttaa klo 13 yhteislähtönä.

Vihreisiin boleroihin, pottatukkaleikkausiin ja teemaan sopiviin muihin asusteisiin panostaminen kannattaa, sillä paras tiimi- ja yksilöasu palkitaan! Ulkoasuun on syytä satsata, ettei tarvitse olla naapurijoukkueen asusta vihreenä kateudesta 😉

Kisan jälkeen ilta on vielä nuori ja sen viettoa jatketaan Ravintola Spoonissa illallisella ja cha cha cha –tanssimuuveja tapaillen aina yöyhteen saakka. Bilebändinä toimii Farmers.

Tapahtuman hinta on 55 € PGC-pelioikeuden haltijalle ja 105 € vieraspelaajille. Pelkkä illalliskortti kustantaa 40 €.

Ilmoittautuminen alkaa pe 16.6. klo 12 ja päättyy ma 3.7. klo 12. Ilmoittautuminen Nexgolfiin tai caddie.master@pickalagolf.fi, no show –maksu ilmoittautumisajan umpeuduttua on 35 €.

Osallistumisikäraja 18 v. Kilpailussa noudatetaan Pickala Golfin yleisiä kilpailumääräyksiä

Lähde tanssimaan, älä pelkää maailmaa – Let’s rock cha cha cha!

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf