Valitse sivu

Ajankohtaista

Kausimaksut laskutetaan tammikuussa 2023

03.01.2023 | Ajankohtaista

 

Laskutamme hoitovastikkeet keskiviikkona 4.1.2023 ja jäsenmaksut torstaina 12.1.2023. Laskut lähetetään ensisijaisesti sähköpostitse (lähettäjänä Maventa). Uutena mahdollisuutena on myös henkilöasiakkaiden e-lasku ja yritysasiakkaiden verkkolasku, perinteisen sähköpostilaskun sijasta.

Pickalassa jäsenyys on aina liittynyt pelioikeuteen tai perheenjäsenen pelioikeuteen. Alle 16-vuotiaat juniorit voivat kuitenkin olla jäseniä ilman pelioikeutta. Tänäkin vuonna laskutamme jäsenlaskut vuosijäseniltä (muut kuin osakkeenomistajat tai heidän perheenjäsenensä) vasta kun olemme saaneet pelioikeusilmoituksen.

E-lasku omaan verkkopankkiin

E-laskua varten tulee jokaisen tehdä itse e-laskusopimus oman verkkopankkinsa kautta. E-laskun lähettäminen ei ole mahdollista ilman itse tehtyä sopimusta. Neuvoja tämän sopimuksen tekoon saat tarvittaessa omasta pankistasi. Mikäli olet sekä Pickala Golf Club ry:n jäsen että Oy Pickala Golf Ab osakkeenomistaja, tulee sinun tehdä sopimus molemmille laskuttajille erikseen. Kun e-laskusopimus on tehty, saat jatkossa laskut suoraan verkkopankkiisi.

Verkkolasku yritykselle

Mikäli yrityselläsi on käytössä verkkolasku ja yrityksesi y-tunnus on oikein asiakasrekisterissämme, pitäisi laskun tulla automaattisesti verkkolaskuna. Mikäli y-tunnus puuttuu, tulee lasku joko sähköpostitse tai perinteisen postin kautta. Mikäli haluat varmistaa että lasku tulee verkkolaskuna, voit toimittaa myös verkkolaskutiedot toimistoomme toimisto@pickalagolf.fi

Pidäthän yhteystietosi ajan tasalla

Varmistathan, että yhteystietosi ja laskutussähköpostiosoitteesi ovat ajan tasalla NexGolfissa, jotta tiedotteet ja laskut löytävät perille. Voit tehdä mahdolliset muutokset itse NexGolfissa kirjautumalla sisään omilla tunnuksillasi tai lähettämällä sähköpostia toimisto@pickalagolf.fi

 

Osakkeiden pelioikeuksia ei voi käyttää mikäli hoitovastike on erääntynyt. Ajanvaraus ei ole mahdollista mikäli jäsenlasku on avoimena. NexGolf -järjestelmä tarkistaa maksut varauksen teon yhteydessä. Jäsenmaksut ja hoitovastikkeet voi maksaa ainoastaan laskulla viitesiirtona (kassalle käteisellä, pankki-/luottokortilla tai liikuntarahalla maksaminen ei ole mahdollista).

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf