Valitse sivu

Ajankohtaista

Ladies Open by Pickala Rock Resort tuo erikoisjärjestelyitä lähialueeseen

08.06.2023 | Ajankohtaista, LET

Tapahtuman vaikutukset alueen liikenteeseen ja pysäköintiin (tiedote alueen asukkaille)

Tapahtuma alkaa jo kisaviikon maanantaina (26.6.) ensimmäisellä virallisella harjoituspäivällä. Liikennettä ohjataan ja Störsvikintiellä on rajoitettu pysäköinti (to-la) 29.6.–1.7. Slussenin risteyksestä alkaen. Störsvikintien varrelle ei voi pysäköidä, jotta liikenne sujuu tapahtuma aikana.

Lisäksi kaikki Pickala Golfin parkkipaikat ja muutamat muut alueet on varattu kisaorganisaation tarpeisiin, joten ne ovat pois normaalikäytöstä jo ma 26.6. alkaen.

Liikenteenohjaajat tarkastavat, että sinulla on kisaorganisaation myöntämä kulkulupa, jotta pääset sujuvasti omaan kotiisi tai käyttämään palveluita, joihin sinulle on oikeus, kuten esim. venekerhon jäsenet.

Myös mahdolliset vierailijasi viikon aikana, joilla on mahdollisuus parkkeerata luonasi, tarvitsevat tämän luvan. Vierailijoille ei ole muita parkkipaikkoja.

HUOLEHDITHAN, ETTÄ SINULLA ON KISAVIIKOLLA AUTOSSASI KISAORGANISAATION MYÖNTÄMÄ KULKULUPA VALMIIKSI NÄKYVÄLLÄ PAIKALLA LIIKENTEEN SUJUVOITTAMISEKSI.

Miten saan kulkuluvan?

Ilmoita su 11.6.23 mennessä oheisen linkin kautta, kuinka monta kulkulupaa tarvitset. Postitamme kulkuluvat sinulle ilmoittamaasi osoitteeseen. Em. ajankohdan jälkeen linkin kautta tulleet kulkulupatilaukset voi noutaa to 15.6.23 alkaen Pickala Golfin caddiemasterilta toimistolta.

LINKKI:  https://www.lyyti.in/Storsvikin_kulkuluvat

TÄMÄ KOSKEE KAIKKIA PYSYVÄSTI TAI KISAVIIKOLLA ALUEELLA ASUVIA ASUKKAITA JA HEIDÄN VIERAITAAN, KOLAHOLMEN JA SAARET MUKAAN LUKIEN.

Jos minulla ei ole kulkulupaa?

Ilman näkyvää kulkulupaa liikenteenohjaajat pysäyttävät sinut joka kerta ja kysyvät mihin olet menossa. Jos sinulla tai vieraillasi ei ole kulkulupaa, se voi vaikeuttaa pääsyä määränpäähän.

Alueelle pyrkiville takseille ja muille henkilö- ja tavarakuljetuksille annetaan tilapäislupa, joka oikeuttaa pääsyyn vain tiettyyn osoitteeseen. Tilapäisluvalla ei ole paikoitusmahdollisuutta.

Jos olet menossa uimarannalle, venesatamaan tai luontopolulle, saat päiväkohtaisen kulkuluvan, joka oikeuttaa pääsyn kyseiseen paikkaan.

Tavarantoimitukset & rakennustyömaat

Kisaviikolla Störsvikintielle muodostuu varmasti ruuhkia, vaikka kaikilla olisikin kulkulupa valmiina. Ohjeistathan kaikki tavarantoimitukset sekä rakennustyömaatoimitukset siten, että ne eivät osu juhannuksen jälkeiselle viikolle. Perjantai 30.6. ja lauantai 1.7. tulevat olemaan vilkkaimmat kisapäivät, jolloin odotamme alueelle jopa kolmea tuhatta katsojaa.

Haluatko tulla katsomaan kisoja?

Viikonlopun tapahtumaan ei ole pääsymaksua ja toivotammekin teidät kaikki tervetulleeksi seuraamaan ja fiilistelemään kisoja! Alueella asuvat pääsevät Pickala Golfin alueelle parhaiten jalan tai polkupyörällä, koska Pickala Golfin alueelle ei voi tuolloin parkkeerata.

LET-viikon aikataulu

Harjoituspäivät

Ma 26.6.2023                          Virallinen harjoituspäivä
Ti 27.6.2023                             Virallinen harjoituspäivä ja kutsuvieraskisa
Ke 28.6.2023                            Virallinen harjoituspäivä ja kutsuvieraskisa sekä lehdistötilaisuus

Varsinaiset kisapäivät

To-La 29.6.–1.7.                      Ladies Open by Pickala Rock Resort, LET-osakilpailu, 3 päivää

Alueen ulkopuoliset kisavieraat ja Forest- & Seaside-kenttien pelaaminen kisaviikolla

Tiedoksi, että alueen ulkopuolelta tuleville kisavieraille on omat liikenne- ja kuljetusjärjestelyt, joista löytyy ohjeet tapahtuman sivustoilta.

Myös Forest & Seaside-kenttien pelaajille on sivustoilla oma ohjeistus.

Muistakaa käydä lukemassa ajankohtaisimmat tiedotteet Pickala Golf -ja Ladies Open by Pickala Rock Resort -sivuilta.

www.pickalagolf.fi

www.ladiesopenpickala.fi

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf