Valitse sivu

Tapahtuman alkuun

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Ladies Open by Pickala Rock Resort 29.6.-1.7.2023

Pickala Golfin Park-kentällä järjestettävään Ladies European Tourin osakilpailuun osallistuu 126 pelaajaa, joukossa myös vahva suomalaisedustus. LET-kategorian lisäksi mukaan pääsee useita urallaan eteenpäin tavoittelevia suomalaispelaajia kutsukorttien turvin. Tervetuloa mukaan!

 

Tervetuloa seuraamaan huippugolfia paikan päälle Pickalaan! Kilpailua voi seurata maksutta koko kilpailuviikon ajan, myös harjoituspäivinä. Tapahtuma on ainutlaatuinen mahdollisuus saada ensikosketus lajiin myös ei-golfareille. 

Huipputapahtuma vaatii onnistuakseen yhteisiä pelisääntöjä. Tutustu ohjeistuksiin klikkaamalla hieman ylempää välilehtiä ”Ohjeistus yleisölle” ja ”Pelaaminen kisan aikana”. Päivitämme sivustoa kevään ja alkukesän aikana. Tiedotamme tapahtumasta myös sosiaalisen median kanavissamme (Facebook ja Instagram) @pickalagolf.fi. Ota sivut aktiiviseen seurantaan niin pysyt ajan tasalla.

Pickalan kisojen aikainen aluekartta.

LET’s Rock Together!

PÄÄSYLIPUT

Tapahtuman seuraamiseen paikan päällä ei tarvitse pääsylippua. Tapahtuma on ilmainen.

LAUANTAIN AIKATAULU:

Lähdöt 1. ja 10. tiiltä klo 8:45-10:45. Palkintojen jako noin klo 16.

YLEISÖKULJETUKSET

Tapahtumaan järjestetään kilpailupäivinä yleisökuljetuksia sekä Hotel Mattsista Matinkylän metroaseman vierestä että Kirkkonummen juna-asemalta. Kuljetukset varataan ja maksetaan ennakkoon verkkokaupassa, lisätietoa tästä. Varmista paikkasi yleisökuljetuksiin ajoissa!

OMALLA AUTOLLA TULEVA YLEISÖ

Pickala Golfiin ei kilpailupäivien aikana 29.6.-1.7. pääse ajamaan ilman kulkulupaa, joten yleisön omille autoille on varattu kaksi paikoitusaluetta, lähin louhosalueella Pickalan ABC:n lähellä ja toinen Prysmianin teollisuusalueella. Molemmilla paikoitusalueilla on pysäköinninohjausta.

1.Prysmian: Yksi shuttlebussi liikkuu Prysmian teollisuusalueen parkkipaikan ja Pickala Golfin väliä 30min välein alkaen klo aamulla 9 lähtien. Alueelle on viitoitus rannikkotie 51:ltä noin 4 kilometriä ennen Pickalan ABC-asemaa. Helsingin suunnasta tultaessa käänny vasemmalle, seuraa opasteita ”LET-yleisöparkki”.

2.Louhinta-alue: parkkiin käännytään Hangontieltä oikealle Kelan liittymästä juuri ennen Pickalan ABC:n vanhaa siltaa. Seuraa opasteita ”Lähin LET-yleisöparkki”. Nonstop shuttle-kuljetus Pickala Golfiin LAUANTAINA klo 8.15-18.00. Pyydämme huomioimaan, että louhinta-alueelta on noin kilometrin kävelymatka shuttle-kuljetuksen nouto/jättöpaikalle. Matkustajat voi jättää noutopaikalle, mutta auto on ajettava louhinta-alueelle parkkiin.

LAUANTAINA 1.7. SHUTTLE-KULJETUS:

PRYSMIAN KLO 9-28

LOUHIMO 8:15-18

Suosittelemme, että louhinta-alueen yleisöparkista takaisin Helsinkiin päin suuntaavien katsojien kannattaa kotimatkalla välttää ruuhkaista 51-tietä, ja ajaa sen sijaan kiertoreittiä Bölen kautta. Opastus paikan päällä.

Koska paikoituspaikkoja on rajoitettu määrä MUISTATTEHAN KÄYTTÄÄ KIMPPAKYYTIÄ!

LIIKENNEJÄRJESTELYT JA STÖRSVIKIN ALUEEN PAIKOITUSALUEET

Tapahtuma alkaa jo kisaviikon maanantaina (26.6.) ensimmäisellä virallisella harjoituspäivällä. Liikennettä ohjataan ja Störsvikintiellä on rajoitettu pysäköinti (to-la) 29.6.–1.7. Slussenin risteyksestä alkaen. Störsvikintien varrelle ei voi pysäköidä, jotta liikenne sujuu tapahtuma aikana ja, että voimme tarpeen tullen taata hälytysajoneuvojen pääsyn alueelle.

Lisäksi kaikki Pickala Golfin parkkipaikat ja muutamat muut alueet on varattu LET-kisan organisaatioille, yhteistyökumppaneille, henkilökunnalle sekä Seasiden ja Forestin pelaajille, joten ne ovat pois normaalikäytöstä jo ma 26.6. alkaen.

Liikenteenohjaajat tarkastavat, että sinulla on kisaorganisaation myöntämä kulkulupa, jotta pääset sujuvasti omaan kotiisi tai käyttämään palveluita, joihin sinulle on oikeus, kuten esim. venekerhon jäsenet.

Myös mahdolliset vierailijasi viikon aikana, joilla on mahdollisuus parkkeerata luonasi, tarvitsevat tämän luvan. Vierailijoille ei ole muita parkkipaikkoja.

HUOLEHDITHAN, ETTÄ SINULLA ON KISAVIIKOLLA AUTOSSASI KISAORGANISAATION MYÖNTÄMÄ KULKULUPA VALMIIKSI NÄKYVÄLLÄ PAIKALLA LIIKENTEEN SUJUVOITTAMISEKSI.

ALUEELLA ASUVIEN  KULKEMINEN KISA-ALUEELLE

Jos asut Pickalan lähistöllä ja olet tulossa vapaaehtoiseksi tai katsomaan kisoja, suosittelemme kulkemista polkupyörällä, kävellen tai golfautolla. Näin pääset helpointen ja nopeinten kisa-alueelle. Pyörällä saapuvat katsojat löytävät pyöräparkin yläparkkipaikalta, tennis- ja padelkenttien vierestä. Golfautojen parkkialue löytyy Golfkartanon edestä nurmikkoalueelta. 

VOIKO PARK-KENTÄLLÄ LIIKKUA VAPAASTI?

Yleisö voi seurata LET-kilpailua Park-kentän kaikilta väyliltä. Kentällä voi kuitenkin liikkua ainoastaan jalkaisin. Omilla golfautoilla liikkuminen on kisa-alueella kielletty.

YLEISÖHALLINTA

Kentällä toimivat yleisöhallintaan nimetyt vapaaehtoiset, ”Marshalls”, neuvovat ja opastavat liikkumista pelaajien pelirauhan säilyttämiseksi.

INFOTELTAT & ISOT TULOSNÄYTÖT

Kun saavutaan Pickala Golfin alueelle lisätietoa tapahtumasta saa infoteltoista, jotka sijaitsevat Navetan kulmalla sekä Golfkartanon yläparkkialueen läheisyydessä. Vapaaehtoiset kertovat kentällä liikkumisesta, palvelualueista sekä kilpailun tilanteesta. Isoilta tulosnäytöiltä, joita kentällä on kolme, voi seurata kilpailua. Lisäksi Parkin ja Forestin kioskeilla sekä Navetassa on TV-näytöt, joista näkee kilpailutilanteen.

 

YLEISÖN PALVELUALUEET

KLUBITALO

Koko kisaviikolla (ma-la) klubiravintola on varattu LET-pelaajille, ”Players Lounge”, sekä kabinetissa toimivalle kilpailutoimistolle, ”Tournament Office”, jossa työskentelevät LET-kilpailujohto, Golfliiton ja Pickala Golfin kilpailuorganisaatiot. Yleisöllä ja Pickalan muilla kentillä pelaavilla on kuitenkin mahdollisuus käydä klubitalolla ostamassa kahvilatuotteita sekä virvokkeita normaalisti myyntitiskiltä ja siirtyä sen jälkeen klubitalon terassille.

NAVETTA

Navettaan on kisan ajaksi avattu ”klubitalo” Seasiden ja Forestin pelaajille sekä yleisölle. Navetassa on tarjolla lounasta sekä normaaleja klubiravintolan tuotteita. Tilassa ruokailevat myös vapaaehtoiset.

KIOSKIT

Parkin 10-kioski ja Forestin taukokioski toimivat laajennetulla tuotevalikoimalla kisan ajan.

KENTTÄ-WC:T JA BAJAMAJAT

LET-kentällä olevat kiinteät WC:t ovat normaalisti yleisön käytössä. Lisäksi yleisölle on hankittu useampia Bajamaja-tyyppisiä WC-tiloja kentälle sekä Makasiinin ja Golfkartanon väliselle alueelle. Inva WC löytyy Golfkartanon alakerrasta.

”PLAYERS ONLY” – VAIN PELAAJILLE

Kisakentällä olevat WC-tilat, jotka on merkitty ”PLAYERS ONLY” -kylteillä ovat ainoastaan LET-pelaajille. Samoin klubitalon ja Golfkartanon alakerran WC-tilat on varattu ainoastaan LET-pelaajille.

LÄÄKINTÄPALVELU

Koko kisaviikon ajan (ma-la) alueella toimii lääkäripäivystys klo 07–19. Lääkärin vastaanotto on Makasiinin 2. kerroksessa. Kilpailupäivinä (to-la) alueella päivystää myös ambulanssi. Ensiaputaitoiset vapaaehtoiset päivystävät kilpailupäivinä (to-la) kentällä olevien huoltotelttojen yhteydessä.

 

TAPAHTUMAN KESKEYTTÄMINEN JA EVAKUOINTIJÄRJESTELYT

Tapahtuman häiriötilanteet, kuten tulipalo, sään aiheuttamat tilanteet, tilapäisten rakenteiden sortuminen sekä häiriökäyttäytyminen voivat aiheuttaa tapahtuman keskeyttämistarpeen. Tapahtuma tai osa siitä voidaan joutua keskeyttämään kokonaan tai hetkellisesti. Vakavissa poikkeustilanteissa tapahtuma-alue tai osa siitä voidaan joutua evakuoimaan.

Tapahtuman keskeyttämisestä ja evakuoinnista päättää tapahtuman järjestäjä ja kriisi- ja evakuointipäällikkö tilannekeskuksessa (TIKE), puhelinnumero 040 817 9112.

Evakuointitilanteessa tapahtuman järjestyksenvalvojat ja muu henkilöstö opastavat yleisöä poistumaan poispäin vaarasta käyttäen lähimpiä poistumisreittejä. Yleisön poistumista vaara-alueelta ohjeistetaan evakuointikartan mukaisesti. Opastamisessa hyödynnetään tapahtuman äänentoistolaitteistoa tai megafoneja.

Ohjeet ukkosen varalle

Mikäli sääennusteiden ja -havaintojen mukaan on pienikin ukkosen mahdollisuus, kannattaa golfkentällä olla äärimmäisen varovainen. Ukkosella sateenvarjon käyttö tai puun alle meneminen on erittäin vaarallista. Kyykistyminen on ainoa keino suojautua, jos ollaan aukealla, kuten golfkentällä. Suuri puu voi antaa suojaa salamalta vain, jos asettuu siitä sen korkeutta vastaavalle etäisyydelle ja kyykistyy jalat yhdessä. Korkeita paikkoja on vältettävä, samoin rannalla vesirajaa. Vaikka salamat iskisivät useammankin kilometrin päässä, voi salama iskeä mistä tahansa samasta pilvimassasta.

Mikäli kentän toimihenkilöt varoittavat mahdollisesta ukkosen vaarasta ja näette ukkospilvien lähestyvän kenttäaluetta, täytyy hakeutua tapahtumatorialueelle evakuointitilojen läheisyyteen suojaan, jotta evakuointi sisätiloihin sujuu ripeän rauhallisesti. Tapahtuma-alueen osat on merkitty värikoodein, jotka opastavat samoin värein merkittyihin evakuointitiloihin. Keltainen evakuointialue on kartanorakennus, johon käynti tapahtuu pääovesta täyttäen rakennuksen käytävät ylimmästä kerroksesta alkaen (hissiä ei tule ukkosella käyttää), Punainen evakuointialue on ravintola Navetassa sekä ravintolan alapuolinen kerros, Sininen evakuointialue on rangen lyöntikatos. Evakuoinnissa teitä avustavat vastuuhenkilöt kentällä ja evakuointitilojen sisäänkäynneillä. Sateenvarjot on jätettävä tilan ulkopuolelle.

Huom! Katsoja on itse vastuussa toiminnastaan ukkosen aikana. 

 

(Tiedot päivitetty 28.6.2023)

LET’s Rock Together!

Park -kenttä on tapahtumaan liittyen suljettu kokonaan ajanvarauksesta ja pelaamiselta 20.6.-2.7.2023. Saman ajan äkkilähtökenttä ja fast track on pois käytöstä.

VOIKO MUILLA KENTILLÄ PELATA KISAVIIKON AIKANA?

Seaside- ja Forest-kentillä voi pelata normaalin ajanvarausjärjestelmän mukaisesti. Kentille tulee joitain pieniä erikoisjärjestelyjä, joista kerromme tarkemmin lähempänä tapahtumaa.

PAIKOITUSALUEET

FORESTIN pelaajat pysäköivät autonsa Störsvikintien oikeaan laitaan pysäköintialueelle, joka alkaa rangen takaverkon jälkeen ja jatkuu pumppaamoon asti. Paikalla on liikenteenohjausta, joka auttaa vapaiden paikkojen löytämisessä.

SEASIDEN pelaajien käytössä on Pickala Golfin yläpaikoitusalue. Alue sijaitsee Golfkartanon päädyn ja tenniskenttien välisellä alueella. Liikenteenohjaajat avustavat paikoitusta täälläkin.

HUOM! Edellä mainitut pysäköintialueet ovat vain Forestin ja Seasiden pelaajille, joilla on etukäteen varattu lähtöaika kentälle. Pysäköintioikeus alkaa tuntia ennen varattua lähtöaikaa ja päättyy tunti pelikierroksen jälkeen. Mikäli mielesi tekee seurata kisoja kauemmin, huomioithan muutkin pelaajat ja siirrät autosi louhinta-alueelle. Näin seuraavat pelaajat pääsevät myös parkkialueelle ja pelaamaan. Käytössä normaalit ajanvaraussäännöt korotetulla 50 euron no show -maksulla.

PELAAMINEN GOLFAUTOILLA

Omilla golfautoilla pelaaminen on sallittua. Pickala Golfin kaikki golfautot on varattu LET-kisaa varten, joten autoja ei voi vuokrata kisaviikon 26.6.-1.7. aikana.

RANGE JA HARJOITUSALUEET

Kisaviikon aikana (ma-la) range ja harjoitusalueet ovat ainoastaan LET-pelaajien käytössä. Garden-kenttä on turvallisuussyistä suljettu.

KLUBITALO

Koko kisaviikolla (ma-la) klubiravintola on varattu LET-pelaajille (Players Lounge) sekä kabinetissa toimivalle kilpailutoimistolle (Tournament Office), jossa työskentelevät LET-kilpailujohto, Golfliiton ja Pickala Golfin kilpailuorganisaatiot. Yleisöllä ja Pickalan muilla kentillä pelaavilla on kuitenkin mahdollisuus käydä klubitalolla ostamassa kahvilatuotteita sekä virvokkeita normaalisti myyntitiskiltä ja siirtyä sen jälkeen klubitalon terassille.

NAVETTA

Vanhaan navettarakennukseen on kisan ajaksi avattu ”klubitalo” Seasiden ja Forestin pelaajille sekä yleisölle. Navetassa on tarjolla lounasta sekä normaaleja klubiravintolan tuotteita. Tilassa ruokailevat myös vapaaehtoiset.

KIOSKIT

Parkin 10-kioski ja Forestin taukokioski toimivat laajennetulla tuotevalikoimalla kisan ajan.

PUKUHUONEET

Miesten pukuhuone ja sauna ovat ainoastaan LET-pelaajien käytössä koko viikon (ma-la) ajan.

Naisten pukuhuone ja sauna ovat LET-pelaajien caddieiden käytössä ja suljettuna normaalilta käytöltä koko viikon (ma-la) ajan. Pukuhuonetta käyttävät tiistaina ja keskiviikkona Pro-Am -kilpailujen pelaajat.

(Tiedot päivitetty 21.6.2023)

LET’s Rock Together!

Su 25.6.2023 Kenttä suljettu (rakentaminen)
Ma 26.6.2023 Virallinen harjoituspäivä
Ti 27.6.2023 Virallinen harjoituspäivä ja Pro-Am 1.
Ke 28.6.2023 Virallinen harjoituspäivä, Pro-Am 2. ja lehdistotilaisuus
To-La 29.6.-1.7. Ladies Open by Pickala Rock Resort, LET-osakilpailu, 3 päivää
Su 2.7.2023 Pickala LET-päivä – pelaa finaalipäivän asetuksilla
Ma 3.7.2023 Siuntion kunnan LET-tapahtuma

(Tiedot päivitetty 24.4.2023)

LET’s Rock Together!

Ladies European Tour -kisatarjous

Kilpailun virallinen kisahotelli Hotel Matts tarjoaa majoituksen myös katsojille erikoishintaan kilpailun aikana 25.6.-2.7. Varauskoodilla PROEVENT saat -15% alennuksen päivän joustavasta hinnasta.

VARAA TÄSTÄ

Hotel Matts on uusi hotelli ja huoneistohotelli Espoon Matinkylässä. Ihastu skandinaavisen tyylikkääseen ja moderniin Hotel Mattsiin, joka sijaitsee monipuolisten palveluiden äärellä ja lähellä elämyksellisiä ulkoilumaastoja Espoon merellisissä maisemissa. Lue lisää hotelmatts.fi

 

LET’s Rock Together!

Tervetuloa Pickalan yhteisölliseen LET-päivään, joka järjestetään Ladies Open by Pickala Rock Resort -kisojen jälkeisenä sunnuntaina 2.7.2023. Tapahtuma on tarkoitettu Pickalan osakkeenomistajille, pelioikeutetuille ja jäsenille. Valittavana on kahdeksan eri pelipakettia, joista osaan kuuluu kahden ruokalajin ruokailu ravintola Spoonissa. Kaikkiin paketteihin kuuluu jokaiselle pelaajalle green fee, virallinen LET kisalippis sekä osallistuminen kumppaneiden tuotearvontoihin. Pickalan omat LET pelaajat Fanni Grönlund ja Elina Saksa ovat myös päivässä mukana. 

Greenit leikataan finaalipäivän kisanopeuteen sunnuntaina aamulla ja keskipäivällä, joten tervetuloa pelaamaan ainutlaatuisille kisaviheriöille! Peli pelataan neljän hengen lähdöissä valittuna tai arvottuna peliaikana klo 7.00-11.30. Osallistumalla tuet kansainvälisen suurtapahtuman järjestämistä Pickalassa sekä Pickalan tyttöjunioreiden toimintaa. Huomiothan, että tapahtumaan ei ole peruutusoikeutta ostamisen jälkeen.  

Sisältyy Hole in One, Albatross, Eagle, Birdie ja Par paketteihin:

  • Pelaa LET kisakenttä kisavirityksillä
  • Aisti Pickalan LET tunnelmaa yhteisöllisesti
  • Pöytiin tarjoiltu 2 ruokalajin ruokailu
  • LET kisalippis
  • Kaikkien pelanneiden kesken arvotaan kumppanien tuotteita

Sisältyy Play Four, Play Two ja Play One -paketteihin:

  • Pelaa LET kisakenttä kisavirityksillä
  • Aisti Pickalan LET tunnelmaa yhteisöllisesti
  • LET kisalippis
  • Kaikkien pelanneiden kesken arvotaan kumppanien tuotteita

Tervetuloa!

 

Tapahtuman myynti on loppunut 26.6.2023.

LET’s Rock Together!

Yhteydenotot ja tiedustelut: letpickala@gmail.com

LET-tiedotteet

Toimitusjohtajan kesäterveiset: Ladies Open by Pickala Rock Resort

https://ladiesopenpickala.fi/pickalassa-nahtiin-espanalaisjuhlat-linda-osalalle-uran-paras-sijoitus-kotikilpailussa/   LET on onnistuneesti takana - Pickala Golfin toimitusjohtajan yhteenveto tapahtumasta Tapahtuman riskiosuutemme katettiin BtoB myynnillä, joka...

Ladies Open by Pickala Rock Resort starttaa huomenna!

Ladies European Tour on saapunut Pickalaan ja Ladies Open by Pickala Rock Resort -kisaviikko on alkanut kisatilojen rakentamisella, kisaajien harjoituksilla sekä PRO-AM-turnauksien merkeissä. Kumppaneiden esittelypisteet ovat valmiina ja vapaaehtoiset ovat olleet jo...

SEURAA TUNNELMIA

#LETsRockPickala

Haemme Pickala Golfiin työntekijöitä kaudelle 2024 niin asiakaspalveluun, tapahtumien ja sosiaalisen median parissa työskentelyyn että kentänhoitoon ja puutarhurin apulaisiksi.

Pickala Golf on yksi Pohjoismaiden suurimmista golfkeskuksista, joka sijaitsee Siuntiossa meren rannalla noin 40 km Helsingistä länteen. Pickala Golfissa on kolme 18 reiän kenttää, monipuoliset harjoitusalueet sekä oheispalvelut. Pickala Golfin tavoitteena on olla Suomen vetovoimaisin ja parhaiten palveleva golfyhteisö, joka tarjoaa rentoja, hauskoja ja energisoivia golfkokemuksia.

Golfin tuntemus ja aiempi työkokemus ovat eduksi, mutta ennen kaikkea haemme iloisia, hyvän asenteen omaavia persoonia. Perehdytämme työhön ja tarjoamme kokeneen tiimin rinnallesi, tukien kehittymistä kohti omia unelmiasi!

Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja hae mukaan huipputiimiin 👉 https://pickalagolf.fi/ajankohtaista/avoimet-kesatyopaikat-2024

#pickalagolf #spiritofpickala #kesätyö #kesäduuni #caddiemaster #asiakaspalvelu #asiakaspalvelija #customercare #tapahtumat #events #some #socialmedia #kentänhoito #kentänhoitaja #greenkeeping #greenkeeper #golffi #golf
...

VUODEN KILPASEURA 2023

Pickalalle 12. voitto Vuoden Kilpaseura- kategoriassa Suomen Golfliiton vuosittaisessa parhaiden pelaajien ja menestyneiden palkitsemistilaisuudessa. Pisteisiin lasketaan mukaan Golfliiton kaikkien kilpailusarjojen rankingpisteet.

Suurin kiitos kuuluu kaikille Pickalan upeille edustuspelaajille, heidän valmentajilleen sekä tukijoukoille. Ja koko yhteisölle loistavasta kannustuksesta!

Palkintojenjakotilaisuudessa palkittiin myös Pickalan Milla Hallanoro MID naisten rankingvoitosta sekä Ari Vauhkonen seniorien joukkue-EM kullasta. Onnea Milla ja Ari!

Tästä on loistava startata vuosi 2024🏆

#pickalagolf #spiritofPickala #TeamPickala #golffi #halloffame
...

Pickalassa ladut ajettu jälleen vapaaehtoisten toimesta🙌. Tervetuloa ulkoilemaan☀️ ...

Kiinnostaako kesäduuni ulkoilmassa kauniissa ympäristössä, mukavien asiakkaiden ja rennon työyhteisön parissa? Jos vastasit kyllä, niin tämä työ on sinua varten!

Haemme Suomen suurimpaan golfkeskukseen, Pickala Golfiin, kentänhoitajia sekä puutarhurin apulaisia kesäkaudelle 2024. Golfin tuntemus lajina ei ole pakollista eikä myöskään aikaisempi työkokemus, mutta odotamme sinulta hyvää asennetta ja kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa. Perehdytämme työtehtäviin ja työkoneisiin, joten aikaisempaa koneenkäyttöosaamista ei tarvita.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae mukaan rentoon, hauskaan ja energisoivaan kesätyöpaikkaan 👉 pickalagolf.fi

#pickalagolf #kesäduuni #kesätyö #summerjob #kentänhoitaja #kentänhoitaja #greenkeeper #greenkeeping
...

Pickala Golf hakee caddiemasteria tapahtuma- ja sometiimiin ⛳ 💯 📷 🙌

Haemme caddiemasteria vahvistamaan tapahtuma- ja sometiimiämme kaudelle 2024. Pickalassa järjestetään toistasataa tapahtumaa vuosittain. Meillä on vankka kokemus kilpailujen ja tapahtumien järjestämisestä sekä intohimo luoda, palvella ja toteuttaa onnistuneita tapahtumapäiviä golfin parissa. Suomen suurimmassa golfkeskuksessa päivät ovat vaihtelevia. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä sekä etenkin tapahtumakaudella vauhdikkaita työpäiviä. Tapahtuma- ja sometiimissä työskentelet tiiviissä yhteistyössä palvelupäälliköiden sekä tapahtumakoordinaattorin kanssa. Huikea mahdollisuus esimerkiksi aiemmin caddiemasterina työskenneille syventää omaa osaamistaan!

Haluamme tuottaa asiakkaillemme mieleenpainuvia kohtaamisia ja caddiemasterit ovatkin avainasemassa niiden luomisessa. Iloisuus, hymy, viitseliäisyys, välittäminen sekä halu kehittyä työssä ovat meille ja varmasti myös sinulle tärkeitä. Tehtäviisi kuuluu tapahtumien ja sosiaalisen median lisäksi olennaisena osana asiakaspalvelu, erilaiset toimistotehtävät sekä myynti- ja kassatyöskentely. Golfin tuntemus ja aiempi asiakaspalvelukokemus ovat eduksi, mutta ennen kaikkea haemme iloisia, asiakaslähtöisiä persoonia joiden sydän sykkii tapahtumille ja sosiaalisen median parissa työskentelylle.

Tarjoamme vaihtelevan ja kauniin työympäristön, mahtavia asiakkaita, mukavat työkaverit sekä kannustavan tiimin tuen. Tarjoamme töitä 30-40 tuntia viikossa (sisältäen ilta- ja viikonlopputöitä), erikseen sovittavalle ajanjaksolle (huhtikuu-syyskuu). Sijaintimme takia oman auton käyttö on lähes välttämätön.

Mitä vielä odotat? Hae mukaan huipputiimimme lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse kirsi.helin@pickalagolf.fi. Haku on auki 28.1.2024 asti. Paikat voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä, sopivien henkilöiden löydyttyä.

#pickalagolf #tapahtumat #kilpailut #events #some #socialmedia #caddiemaster #teamwork #kesätyö #rekry #golffi

Video: Teemu Kiiskinen / Twelve
...

Haemme asiakaspalveluumme reippaita caddiemastereita golfkaudelle 2024. Haluamme tuottaa asiakkaillemme mieleenpainuvia kohtaamisia ja caddiemasterit ovatkin avainasemassa niiden luomisessa. Iloisuus, hymy, viitseliäisyys, välittäminen sekä halu kehittyä työssä ovat meille ja varmasti myös sinulle tärkeitä.

Suomen suurimmassa golfkeskuksessa päivät ovat vaihtelevia. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä sekä etenkin tapahtumakaudella vauhdikkaita työpäiviä. Tehtäviisi kuuluu muun muassa asiakaspalvelu, tapahtumien ja kilpailujen parissa työskentely, erilaiset toimistotehtävät sekä myynti- ja kassatyöskentely. Golfin tuntemus ja aiempi asiakaspalvelukokemus ovat eduksi, mutta ennen kaikkea haemme iloisia, asiakaslähtöisiä persoonia!

Tarjoamme vaihtelevan ja kauniin työympäristön, mahtavia asiakkaita, mukavat työkaverit sekä kannustavan tiimin tuen.

Tarjoamme töitä 30-40 tuntia viikossa (sisältäen ilta- ja viikonlopputöitä), erikseen sovittavalle ajanjaksolle (huhtikuu-lokakuu). Sijaintimme takia oman auton käyttö on lähes välttämätön.

Mitä vielä odotat? Hae mukaan huipputiimimme lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse kirsi.helin@pickalagolf.fi. Haku on auki 28.1.2024 asti. Paikat voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä, sopivien henkilöiden löydyttyä.

#pickalagolf #caddiemaster #asiakaspalvelija #kesätyö #golffi #golfkenttä #spiritofpickala
...

Lämmin kiitos kaikille pelaajille ja kumppaneille upeasta golfvuodesta 2023. Samalla toivotamme kaikille rauhallista joulun aikaa ja Pickalan taikaa myös vuodelle 2024!

Toimiston väki rauhoittuu jouluksi ja lomailee 23.12.-1.1.

#pickalagolf #golfkausi2023 #kiitos #spiritofPickala
...

35 0

VAPAAEHTOISIA KOLAUSTALKOISIIN

Pickalassa on satanut vettä ja lumikerroksen alle on muodostunut loskakerros. Loskakerros olisi tärkeää saada kolattua pois ennen kuin se jäätyy.

Kentänhoito on kolannut eilisen aikana Park-kentän viheriöt, tänään kolataan Forestia ja huomenna on vuorossa Seaside.

Kentänhoidon resurssit eivät riitä yksin tähän urakkaan vaan etsimme täksi ja huomiseksi päiväksi apukäsiä lumenpoistoon viheriöiltä.

Tule mukaan hoitamaan päivän treeni ja hyvä työ!❤️ 🙌

Mukaan oma kola (joitain kolia löytyy myös paikan päältä).

Olethan yhteydessä kenttämestari Markus Suojokeen p. 040 512 1255 ja kerro milloin voisit tulla kolaushommiin.

Maanantaina kolaustyöt aloitetaan klo 8.30 alkaen.

Iloista sunnuntaita, tervetuloa talkoisiin!

#lumenkolaus #pickalagolf #spiritofPickala #päivänhyvätyö
...

80 0

Nyt on vedetty hetki happea viime kaudesta ja ollaan valmiita rakentamaan lähtökohtia ensi kaudelle🔥 Lähiaikoina istutaan iMr.Coach eekimyllymaki kanssa ja lyödään tavoitteet ylös ja annetaan ohjelma toteutettavaksi ja keväällä ihmetellään miten on onnistuttu⛳️ Stay tuned 😉 ...

40 3

𝗧𝗲𝗿𝘃𝗲𝘁𝘂𝗹𝗼𝗮 𝗕𝗮𝗹𝗺𝘂𝗶𝗿𝗶𝗻 𝗣𝗶𝗰𝗸𝗮𝗹𝗮 𝗚𝗼𝗹𝗳 𝗟𝗮𝗱𝗶𝗲𝘀 - 𝘁𝗮𝗽𝗮𝗵𝘁𝘂𝗺𝗮𝗮𝗻 𝟭𝟭.𝟭𝟮. 𝗸𝗹𝗼 𝟭𝟴!

On taas sen aika, kun Balmuir Brand Store Helsinki kutsuu juuri Sinut ja ystäväsi viettämään mukavaa ja rentouttavaa yhdessäoloiltaa Balmuirille.

Illan aikana pääset nauttimaan mukavasta yhdessäolosta ystäviesi kanssa, tutustumaan upeisiin lahjaideoihin sekä kuulemaan Balmuirin syksyn kuulumiset.

Maanantai 11. joulukuuta
Klo 18.00–20.00

Tapahtuman aikana:
Tarjolla glögiä, kuplivaa ja cocktailpaloja
Osallistujille ostoetu

Huomioithan ystävällisesti, että tarjoiluja varataan ilmoittautumisten mukaan.

Tapahtumaan on minimiosallistujamäärä 20hlö.

Nähdään Balmuirilla joulukuussa!

Ilmoittaudu:
https://events.balmuir.fi/event/r4dJa
...

5 0

Sääennusteiden mukaan alkamassa on pidempi pakkasjakso, joten tehdyt varaukset on peruttu ja ennakkovaraukset tuleville päiville eivät ole mahdollisia. Mikäli sääennusteet vielä loppuvuoden aikana muuttuvat ja kentät voidaan avata pelaamiselle, ajanvaraus avataan kaikille kolmelle kentälle samana aamuna kentänhoidon tarkistettua päivän kenttäolosuhteet ja sääennusteen.

HUOM! Pelaaminen kuuraisella kentällä tai ilman ajanvarausta on ehdottomasti kielletty

Iloista talviviikkoa!❄️ ❄️ ❄️
...

36 0

Pickalassa kentät pidetään kiinni koko viikonlopun ja maanantain 18.-20.11. pakkasen vuoksi.
Tarkastelemme kenttätilannetta seuraavan kerran tiistaina 21.11.

Iloista marraskuun viikonloppua!❄️ ☀️

#pickalagolf #golffi
...

35 0

Ajankohtaiset aukiolotiedot - loppukausi 2023

Pickalassa kentät pidetään auki aina sään salliessa, vaikka ympäri vuoden (ennen pysyvän talven tuloa). Kenttien ollessa jäässä pidämme kentät suljettuina. Päivän aukiolotiedot päivitämme Pickala Tänään -osioon 👉 https://pickalagolf.fi/#pgc_today

Loppukauden edulliset green fee hinnat ovat käytössä. Peliaika tulee olla varattuna NexGolfin tai Teetimen kautta (tai soittamalla caddiemasterille aukioloaikojen puitteissa). Pelaaminen kuuraisella kentällä tai ilman ajanvarausta on ehdottomasti kielletty. Mikäli sääennusteet lupaavat kylmää jaksoa, voidaan seuraaville päiville tehdyt varaukset tarvittaessa perua ja ajanvaraus sulkea.

🚗 𝗚𝗢𝗟𝗙𝗔𝗨𝗧𝗢𝗧
Kielletty

⛳ 𝗥𝗔𝗡𝗚𝗘 𝗝𝗔 𝗟𝗔̈𝗛𝗜𝗣𝗘𝗟𝗜𝗔𝗟𝗨𝗘𝗘𝗧
Rangella lyönti matoilta. Pallokone toimii lähimaksulla ja rangenapeilla sekä poleteilla, joita voi ostaa caddiemasterilta aukioloaikoina. Lähipelialue ja puttigriinit ovat auki säävarauksella (suljettuina samalla kun kentät ovat suljettuja).

💁 𝗖𝗔𝗗𝗗𝗜𝗘𝗠𝗔𝗦𝗧𝗘𝗥 𝗝𝗔 𝗣𝗜𝗖𝗞𝗔𝗟𝗔 𝗕𝗥𝗔𝗡𝗗 𝗦𝗧𝗢𝗥𝗘
Palvelemme kenttien ollessa auki, säiden ja pelaajamäärien mukaan. Katso päivän aukiolotieto kotisivuiltamme Pickala Tänään -osiosta

🍔 𝗥𝗔𝗩𝗜𝗡𝗧𝗢𝗟𝗔 𝗦𝗣𝗢𝗢𝗡
Suljettu 13.11.2023 alkaen kauden 2023 osalta

☕ 🚾 𝗧𝗔𝗨𝗞𝗢𝗞𝗜𝗢𝗦𝗞𝗜𝗧, 𝗞𝗘𝗡𝗧𝗧𝗔̈𝗩𝗘𝗦𝗦𝗔𝗧 𝗝𝗔 𝗩𝗘𝗦𝗜𝗣𝗜𝗦𝗧𝗘𝗘𝗧
Suljettu kokonaan kauden 2023 osalta (wc-tilat käytössä pukuhuoneissa ja rangen vieressä golfstudiolla)

🚿 𝗣𝗨𝗞𝗨𝗛𝗨𝗢𝗡𝗘𝗘𝗧 𝗝𝗔 𝗦𝗨𝗜𝗛𝗞𝗨𝗧
Avoinna 8-17 (kenttien ollessa auki)

♨️ 𝗦𝗔𝗨𝗡𝗔𝗧
Pois käytöstä (kenttien ollessa auki lämmitämme saunat erikseen pyydettäessä)

Lisää ajankohtaisia aukiolotietoja täällä 👉 https://pickalagolf.fi/ajankohtaista/viikko-ohjelmat
...

19 0

Iloista, hauskaa ja energisoivaa isänpäivää! 💙 🏌️‍♂️

#pickalagolf #golf #isänpäivä #golfiskät
...

21 0

Loppukaudesta aamulähdöt eivät ole ennakkoon varattavissa, pakkasaamujen mahdollisuuden vuoksi. Jotta käytäntö olisi kaikille tasapuolinen ja selkeä, toimitaan Pickalassa aina aamulähtöjen suhteen seuraavasti (lähipäivien sääennusteesta riippumatta):

Mikäli pakkasta ei ole, aamulähdöt vapautetaan ajanvaraukseen aina samana aamuna. Tämä vapautus tehdään aikaisintaan klo 07.30, viimeistään caddiemasterin toimiston auettua*. Ajat ovat varattavissa ainoastaan NexGolfin / Teetimen kautta ennen caddiemasterin toimiston aukeamista.

*) Caddiemaster tällä hetkellä avoinna klo 8-15 (viikonloppuisin vain mikäli kentät auki)
...

3 0
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There are no business accounts connected.
Pickala Golf