Valitse sivu

Tapahtuman alkuun

Päivää

:

Tuntia

:

Minuuttia

:

Sekuntia

Ladies Open by Pickala Rock Resort 29.6.-1.7.2023

Pickala Golfin Park-kentällä järjestettävään Ladies European Tourin osakilpailuun osallistuu 126 pelaajaa, joukossa myös vahva suomalaisedustus. LET-kategorian lisäksi mukaan pääsee useita urallaan eteenpäin tavoittelevia suomalaispelaajia kutsukorttien turvin. Tervetuloa mukaan!

 

Tervetuloa seuraamaan huippugolfia paikan päälle Pickalaan! Kilpailua voi seurata maksutta koko kilpailuviikon ajan, myös harjoituspäivinä. Tapahtuma on ainutlaatuinen mahdollisuus saada ensikosketus lajiin myös ei-golfareille. 

Huipputapahtuma vaatii onnistuakseen yhteisiä pelisääntöjä. Tutustu ohjeistuksiin klikkaamalla hieman ylempää välilehtiä ”Ohjeistus yleisölle” ja ”Pelaaminen kisan aikana”. Päivitämme sivustoa kevään ja alkukesän aikana. Tiedotamme tapahtumasta myös sosiaalisen median kanavissamme (Facebook ja Instagram) @pickalagolf.fi. Ota sivut aktiiviseen seurantaan niin pysyt ajan tasalla.

Pickalan kisojen aikainen aluekartta.

LET’s Rock Together!

PÄÄSYLIPUT

Tapahtuman seuraamiseen paikan päällä ei tarvitse pääsylippua. Tapahtuma on ilmainen.

LAUANTAIN AIKATAULU:

Lähdöt 1. ja 10. tiiltä klo 8:45-10:45. Palkintojen jako noin klo 16.

YLEISÖKULJETUKSET

Tapahtumaan järjestetään kilpailupäivinä yleisökuljetuksia sekä Hotel Mattsista Matinkylän metroaseman vierestä että Kirkkonummen juna-asemalta. Kuljetukset varataan ja maksetaan ennakkoon verkkokaupassa, lisätietoa tästä. Varmista paikkasi yleisökuljetuksiin ajoissa!

OMALLA AUTOLLA TULEVA YLEISÖ

Pickala Golfiin ei kilpailupäivien aikana 29.6.-1.7. pääse ajamaan ilman kulkulupaa, joten yleisön omille autoille on varattu kaksi paikoitusaluetta, lähin louhosalueella Pickalan ABC:n lähellä ja toinen Prysmianin teollisuusalueella. Molemmilla paikoitusalueilla on pysäköinninohjausta.

1.Prysmian: Yksi shuttlebussi liikkuu Prysmian teollisuusalueen parkkipaikan ja Pickala Golfin väliä 30min välein alkaen klo aamulla 9 lähtien. Alueelle on viitoitus rannikkotie 51:ltä noin 4 kilometriä ennen Pickalan ABC-asemaa. Helsingin suunnasta tultaessa käänny vasemmalle, seuraa opasteita ”LET-yleisöparkki”.

2.Louhinta-alue: parkkiin käännytään Hangontieltä oikealle Kelan liittymästä juuri ennen Pickalan ABC:n vanhaa siltaa. Seuraa opasteita ”Lähin LET-yleisöparkki”. Nonstop shuttle-kuljetus Pickala Golfiin LAUANTAINA klo 8.15-18.00. Pyydämme huomioimaan, että louhinta-alueelta on noin kilometrin kävelymatka shuttle-kuljetuksen nouto/jättöpaikalle. Matkustajat voi jättää noutopaikalle, mutta auto on ajettava louhinta-alueelle parkkiin.

LAUANTAINA 1.7. SHUTTLE-KULJETUS:

PRYSMIAN KLO 9-28

LOUHIMO 8:15-18

Suosittelemme, että louhinta-alueen yleisöparkista takaisin Helsinkiin päin suuntaavien katsojien kannattaa kotimatkalla välttää ruuhkaista 51-tietä, ja ajaa sen sijaan kiertoreittiä Bölen kautta. Opastus paikan päällä.

Koska paikoituspaikkoja on rajoitettu määrä MUISTATTEHAN KÄYTTÄÄ KIMPPAKYYTIÄ!

LIIKENNEJÄRJESTELYT JA STÖRSVIKIN ALUEEN PAIKOITUSALUEET

Tapahtuma alkaa jo kisaviikon maanantaina (26.6.) ensimmäisellä virallisella harjoituspäivällä. Liikennettä ohjataan ja Störsvikintiellä on rajoitettu pysäköinti (to-la) 29.6.–1.7. Slussenin risteyksestä alkaen. Störsvikintien varrelle ei voi pysäköidä, jotta liikenne sujuu tapahtuma aikana ja, että voimme tarpeen tullen taata hälytysajoneuvojen pääsyn alueelle.

Lisäksi kaikki Pickala Golfin parkkipaikat ja muutamat muut alueet on varattu LET-kisan organisaatioille, yhteistyökumppaneille, henkilökunnalle sekä Seasiden ja Forestin pelaajille, joten ne ovat pois normaalikäytöstä jo ma 26.6. alkaen.

Liikenteenohjaajat tarkastavat, että sinulla on kisaorganisaation myöntämä kulkulupa, jotta pääset sujuvasti omaan kotiisi tai käyttämään palveluita, joihin sinulle on oikeus, kuten esim. venekerhon jäsenet.

Myös mahdolliset vierailijasi viikon aikana, joilla on mahdollisuus parkkeerata luonasi, tarvitsevat tämän luvan. Vierailijoille ei ole muita parkkipaikkoja.

HUOLEHDITHAN, ETTÄ SINULLA ON KISAVIIKOLLA AUTOSSASI KISAORGANISAATION MYÖNTÄMÄ KULKULUPA VALMIIKSI NÄKYVÄLLÄ PAIKALLA LIIKENTEEN SUJUVOITTAMISEKSI.

ALUEELLA ASUVIEN  KULKEMINEN KISA-ALUEELLE

Jos asut Pickalan lähistöllä ja olet tulossa vapaaehtoiseksi tai katsomaan kisoja, suosittelemme kulkemista polkupyörällä, kävellen tai golfautolla. Näin pääset helpointen ja nopeinten kisa-alueelle. Pyörällä saapuvat katsojat löytävät pyöräparkin yläparkkipaikalta, tennis- ja padelkenttien vierestä. Golfautojen parkkialue löytyy Golfkartanon edestä nurmikkoalueelta. 

VOIKO PARK-KENTÄLLÄ LIIKKUA VAPAASTI?

Yleisö voi seurata LET-kilpailua Park-kentän kaikilta väyliltä. Kentällä voi kuitenkin liikkua ainoastaan jalkaisin. Omilla golfautoilla liikkuminen on kisa-alueella kielletty.

YLEISÖHALLINTA

Kentällä toimivat yleisöhallintaan nimetyt vapaaehtoiset, ”Marshalls”, neuvovat ja opastavat liikkumista pelaajien pelirauhan säilyttämiseksi.

INFOTELTAT & ISOT TULOSNÄYTÖT

Kun saavutaan Pickala Golfin alueelle lisätietoa tapahtumasta saa infoteltoista, jotka sijaitsevat Navetan kulmalla sekä Golfkartanon yläparkkialueen läheisyydessä. Vapaaehtoiset kertovat kentällä liikkumisesta, palvelualueista sekä kilpailun tilanteesta. Isoilta tulosnäytöiltä, joita kentällä on kolme, voi seurata kilpailua. Lisäksi Parkin ja Forestin kioskeilla sekä Navetassa on TV-näytöt, joista näkee kilpailutilanteen.

 

YLEISÖN PALVELUALUEET

KLUBITALO

Koko kisaviikolla (ma-la) klubiravintola on varattu LET-pelaajille, ”Players Lounge”, sekä kabinetissa toimivalle kilpailutoimistolle, ”Tournament Office”, jossa työskentelevät LET-kilpailujohto, Golfliiton ja Pickala Golfin kilpailuorganisaatiot. Yleisöllä ja Pickalan muilla kentillä pelaavilla on kuitenkin mahdollisuus käydä klubitalolla ostamassa kahvilatuotteita sekä virvokkeita normaalisti myyntitiskiltä ja siirtyä sen jälkeen klubitalon terassille.

NAVETTA

Navettaan on kisan ajaksi avattu ”klubitalo” Seasiden ja Forestin pelaajille sekä yleisölle. Navetassa on tarjolla lounasta sekä normaaleja klubiravintolan tuotteita. Tilassa ruokailevat myös vapaaehtoiset.

KIOSKIT

Parkin 10-kioski ja Forestin taukokioski toimivat laajennetulla tuotevalikoimalla kisan ajan.

KENTTÄ-WC:T JA BAJAMAJAT

LET-kentällä olevat kiinteät WC:t ovat normaalisti yleisön käytössä. Lisäksi yleisölle on hankittu useampia Bajamaja-tyyppisiä WC-tiloja kentälle sekä Makasiinin ja Golfkartanon väliselle alueelle. Inva WC löytyy Golfkartanon alakerrasta.

”PLAYERS ONLY” – VAIN PELAAJILLE

Kisakentällä olevat WC-tilat, jotka on merkitty ”PLAYERS ONLY” -kylteillä ovat ainoastaan LET-pelaajille. Samoin klubitalon ja Golfkartanon alakerran WC-tilat on varattu ainoastaan LET-pelaajille.

LÄÄKINTÄPALVELU

Koko kisaviikon ajan (ma-la) alueella toimii lääkäripäivystys klo 07–19. Lääkärin vastaanotto on Makasiinin 2. kerroksessa. Kilpailupäivinä (to-la) alueella päivystää myös ambulanssi. Ensiaputaitoiset vapaaehtoiset päivystävät kilpailupäivinä (to-la) kentällä olevien huoltotelttojen yhteydessä.

 

TAPAHTUMAN KESKEYTTÄMINEN JA EVAKUOINTIJÄRJESTELYT

Tapahtuman häiriötilanteet, kuten tulipalo, sään aiheuttamat tilanteet, tilapäisten rakenteiden sortuminen sekä häiriökäyttäytyminen voivat aiheuttaa tapahtuman keskeyttämistarpeen. Tapahtuma tai osa siitä voidaan joutua keskeyttämään kokonaan tai hetkellisesti. Vakavissa poikkeustilanteissa tapahtuma-alue tai osa siitä voidaan joutua evakuoimaan.

Tapahtuman keskeyttämisestä ja evakuoinnista päättää tapahtuman järjestäjä ja kriisi- ja evakuointipäällikkö tilannekeskuksessa (TIKE), puhelinnumero 040 817 9112.

Evakuointitilanteessa tapahtuman järjestyksenvalvojat ja muu henkilöstö opastavat yleisöä poistumaan poispäin vaarasta käyttäen lähimpiä poistumisreittejä. Yleisön poistumista vaara-alueelta ohjeistetaan evakuointikartan mukaisesti. Opastamisessa hyödynnetään tapahtuman äänentoistolaitteistoa tai megafoneja.

Ohjeet ukkosen varalle

Mikäli sääennusteiden ja -havaintojen mukaan on pienikin ukkosen mahdollisuus, kannattaa golfkentällä olla äärimmäisen varovainen. Ukkosella sateenvarjon käyttö tai puun alle meneminen on erittäin vaarallista. Kyykistyminen on ainoa keino suojautua, jos ollaan aukealla, kuten golfkentällä. Suuri puu voi antaa suojaa salamalta vain, jos asettuu siitä sen korkeutta vastaavalle etäisyydelle ja kyykistyy jalat yhdessä. Korkeita paikkoja on vältettävä, samoin rannalla vesirajaa. Vaikka salamat iskisivät useammankin kilometrin päässä, voi salama iskeä mistä tahansa samasta pilvimassasta.

Mikäli kentän toimihenkilöt varoittavat mahdollisesta ukkosen vaarasta ja näette ukkospilvien lähestyvän kenttäaluetta, täytyy hakeutua tapahtumatorialueelle evakuointitilojen läheisyyteen suojaan, jotta evakuointi sisätiloihin sujuu ripeän rauhallisesti. Tapahtuma-alueen osat on merkitty värikoodein, jotka opastavat samoin värein merkittyihin evakuointitiloihin. Keltainen evakuointialue on kartanorakennus, johon käynti tapahtuu pääovesta täyttäen rakennuksen käytävät ylimmästä kerroksesta alkaen (hissiä ei tule ukkosella käyttää), Punainen evakuointialue on ravintola Navetassa sekä ravintolan alapuolinen kerros, Sininen evakuointialue on rangen lyöntikatos. Evakuoinnissa teitä avustavat vastuuhenkilöt kentällä ja evakuointitilojen sisäänkäynneillä. Sateenvarjot on jätettävä tilan ulkopuolelle.

Huom! Katsoja on itse vastuussa toiminnastaan ukkosen aikana. 

 

(Tiedot päivitetty 28.6.2023)

LET’s Rock Together!

Park -kenttä on tapahtumaan liittyen suljettu kokonaan ajanvarauksesta ja pelaamiselta 20.6.-2.7.2023. Saman ajan äkkilähtökenttä ja fast track on pois käytöstä.

VOIKO MUILLA KENTILLÄ PELATA KISAVIIKON AIKANA?

Seaside- ja Forest-kentillä voi pelata normaalin ajanvarausjärjestelmän mukaisesti. Kentille tulee joitain pieniä erikoisjärjestelyjä, joista kerromme tarkemmin lähempänä tapahtumaa.

PAIKOITUSALUEET

FORESTIN pelaajat pysäköivät autonsa Störsvikintien oikeaan laitaan pysäköintialueelle, joka alkaa rangen takaverkon jälkeen ja jatkuu pumppaamoon asti. Paikalla on liikenteenohjausta, joka auttaa vapaiden paikkojen löytämisessä.

SEASIDEN pelaajien käytössä on Pickala Golfin yläpaikoitusalue. Alue sijaitsee Golfkartanon päädyn ja tenniskenttien välisellä alueella. Liikenteenohjaajat avustavat paikoitusta täälläkin.

HUOM! Edellä mainitut pysäköintialueet ovat vain Forestin ja Seasiden pelaajille, joilla on etukäteen varattu lähtöaika kentälle. Pysäköintioikeus alkaa tuntia ennen varattua lähtöaikaa ja päättyy tunti pelikierroksen jälkeen. Mikäli mielesi tekee seurata kisoja kauemmin, huomioithan muutkin pelaajat ja siirrät autosi louhinta-alueelle. Näin seuraavat pelaajat pääsevät myös parkkialueelle ja pelaamaan. Käytössä normaalit ajanvaraussäännöt korotetulla 50 euron no show -maksulla.

PELAAMINEN GOLFAUTOILLA

Omilla golfautoilla pelaaminen on sallittua. Pickala Golfin kaikki golfautot on varattu LET-kisaa varten, joten autoja ei voi vuokrata kisaviikon 26.6.-1.7. aikana.

RANGE JA HARJOITUSALUEET

Kisaviikon aikana (ma-la) range ja harjoitusalueet ovat ainoastaan LET-pelaajien käytössä. Garden-kenttä on turvallisuussyistä suljettu.

KLUBITALO

Koko kisaviikolla (ma-la) klubiravintola on varattu LET-pelaajille (Players Lounge) sekä kabinetissa toimivalle kilpailutoimistolle (Tournament Office), jossa työskentelevät LET-kilpailujohto, Golfliiton ja Pickala Golfin kilpailuorganisaatiot. Yleisöllä ja Pickalan muilla kentillä pelaavilla on kuitenkin mahdollisuus käydä klubitalolla ostamassa kahvilatuotteita sekä virvokkeita normaalisti myyntitiskiltä ja siirtyä sen jälkeen klubitalon terassille.

NAVETTA

Vanhaan navettarakennukseen on kisan ajaksi avattu ”klubitalo” Seasiden ja Forestin pelaajille sekä yleisölle. Navetassa on tarjolla lounasta sekä normaaleja klubiravintolan tuotteita. Tilassa ruokailevat myös vapaaehtoiset.

KIOSKIT

Parkin 10-kioski ja Forestin taukokioski toimivat laajennetulla tuotevalikoimalla kisan ajan.

PUKUHUONEET

Miesten pukuhuone ja sauna ovat ainoastaan LET-pelaajien käytössä koko viikon (ma-la) ajan.

Naisten pukuhuone ja sauna ovat LET-pelaajien caddieiden käytössä ja suljettuna normaalilta käytöltä koko viikon (ma-la) ajan. Pukuhuonetta käyttävät tiistaina ja keskiviikkona Pro-Am -kilpailujen pelaajat.

(Tiedot päivitetty 21.6.2023)

LET’s Rock Together!

Su 25.6.2023 Kenttä suljettu (rakentaminen)
Ma 26.6.2023 Virallinen harjoituspäivä
Ti 27.6.2023 Virallinen harjoituspäivä ja Pro-Am 1.
Ke 28.6.2023 Virallinen harjoituspäivä, Pro-Am 2. ja lehdistotilaisuus
To-La 29.6.-1.7. Ladies Open by Pickala Rock Resort, LET-osakilpailu, 3 päivää
Su 2.7.2023 Pickala LET-päivä – pelaa finaalipäivän asetuksilla
Ma 3.7.2023 Siuntion kunnan LET-tapahtuma

(Tiedot päivitetty 24.4.2023)

LET’s Rock Together!

Ladies European Tour -kisatarjous

Kilpailun virallinen kisahotelli Hotel Matts tarjoaa majoituksen myös katsojille erikoishintaan kilpailun aikana 25.6.-2.7. Varauskoodilla PROEVENT saat -15% alennuksen päivän joustavasta hinnasta.

VARAA TÄSTÄ

Hotel Matts on uusi hotelli ja huoneistohotelli Espoon Matinkylässä. Ihastu skandinaavisen tyylikkääseen ja moderniin Hotel Mattsiin, joka sijaitsee monipuolisten palveluiden äärellä ja lähellä elämyksellisiä ulkoilumaastoja Espoon merellisissä maisemissa. Lue lisää hotelmatts.fi

 

LET’s Rock Together!

Tervetuloa Pickalan yhteisölliseen LET-päivään, joka järjestetään Ladies Open by Pickala Rock Resort -kisojen jälkeisenä sunnuntaina 2.7.2023. Tapahtuma on tarkoitettu Pickalan osakkeenomistajille, pelioikeutetuille ja jäsenille. Valittavana on kahdeksan eri pelipakettia, joista osaan kuuluu kahden ruokalajin ruokailu ravintola Spoonissa. Kaikkiin paketteihin kuuluu jokaiselle pelaajalle green fee, virallinen LET kisalippis sekä osallistuminen kumppaneiden tuotearvontoihin. Pickalan omat LET pelaajat Fanni Grönlund ja Elina Saksa ovat myös päivässä mukana. 

Greenit leikataan finaalipäivän kisanopeuteen sunnuntaina aamulla ja keskipäivällä, joten tervetuloa pelaamaan ainutlaatuisille kisaviheriöille! Peli pelataan neljän hengen lähdöissä valittuna tai arvottuna peliaikana klo 7.00-11.30. Osallistumalla tuet kansainvälisen suurtapahtuman järjestämistä Pickalassa sekä Pickalan tyttöjunioreiden toimintaa. Huomiothan, että tapahtumaan ei ole peruutusoikeutta ostamisen jälkeen.  

Sisältyy Hole in One, Albatross, Eagle, Birdie ja Par paketteihin:

  • Pelaa LET kisakenttä kisavirityksillä
  • Aisti Pickalan LET tunnelmaa yhteisöllisesti
  • Pöytiin tarjoiltu 2 ruokalajin ruokailu
  • LET kisalippis
  • Kaikkien pelanneiden kesken arvotaan kumppanien tuotteita

Sisältyy Play Four, Play Two ja Play One -paketteihin:

  • Pelaa LET kisakenttä kisavirityksillä
  • Aisti Pickalan LET tunnelmaa yhteisöllisesti
  • LET kisalippis
  • Kaikkien pelanneiden kesken arvotaan kumppanien tuotteita

Tervetuloa!

 

Tapahtuman myynti on loppunut 26.6.2023.

LET’s Rock Together!

Yhteydenotot ja tiedustelut: letpickala@gmail.com

LET-tiedotteet

Ladies Open by Pickala Rock Resort starttaa huomenna!

Ladies European Tour on saapunut Pickalaan ja Ladies Open by Pickala Rock Resort -kisaviikko on alkanut kisatilojen rakentamisella, kisaajien harjoituksilla sekä PRO-AM-turnauksien merkeissä. Kumppaneiden esittelypisteet ovat valmiina ja vapaaehtoiset ovat olleet jo...

Ladies Open by Pickala Rock Resort -kisa kuulumisia Fannilta ja Elinalta

Jututimme Ladies Open by Pickala Rock Resort -kisoihin osallistuvia Pickalan omia pelaajia Elina Saksaa ja Fanni Grönlundia heidän kisaodotuksistansa, harjoituksista, Pickalan yhteisöllisyydestä sekä kisojen jälkeisestä Pickala LET-päivästä. Molemmat odottavat jo...

Markkinointiosakeyhtiö i2 LETin yhteistyökumppaniksi

Markkinointiosakeyhtiö i2 on kesän kiinnostavimman golftapahtuman, Ladies Open by Pickala Rock Resortin kumppani. Paikallisesti ja kansainvälisesti toimiva i2 palvelee yrityksiä eri toimialoilla. – Meillä on ollut ilo kulkea jo pitkään Pickalan rinnalla ja...

SEURAA TUNNELMIA

#LETsRockPickala

Pickala Golf