Valitse sivu

Ladies Open by Pickala Rock Resort 29.6.-1.7.2023

Pickala Golfin Park-kentällä järjestettävään Ladies European Tourin osakilpailuun osallistuu 126 pelaajaa, joukossa myös vahva suomalaisedustus. LET-kategorian lisäksi mukaan pääsee useita urallaan eteenpäin tavoittelevia suomalaispelaajia kutsukorttien turvin. Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa seuraamaan huippugolfia paikan päälle Pickalaan! Kilpailua voi seurata maksutta koko kilpailuviikon ajan, myös harjoituspäivinä. Tapahtuma on ainutlaatuinen mahdollisuus saada ensikosketus lajiin myös ei-golfareille. 

Huipputapahtuma vaatii onnistuakseen yhteisiä pelisääntöjä. Tutustu ohjeistuksiin klikkaamalla hieman ylempää välilehtiä ”Ohjeistus yleisölle” ja ”Pelaaminen kisan aikana”. Päivitämme sivustoa kevään ja alkukesän aikana. Tiedotamme tapahtumasta myös sosiaalisen median kanavissamme (Facebook ja Instagram) @pickalagolf.fi. Ota sivut aktiiviseen seurantaan niin pysyt ajan tasalla.

LET’s Rock Together!

PÄÄSYLIPUT

Tapahtuman seuraamiseen paikan päällä ei tarvitse pääsylippua. Tapahtuma on ilmainen.

YLEISÖKULJETUKSET

Tapahtumaan järjestetään kilpailupäivinä yleisökuljetuksia sekä Hotel Mattsista Matinkylän metroaseman vierestä että Kirkkonummen juna-asemalta. Kuljetusten aikatauluista ja etukäteisvaraamisesta sekä maksuista ilmoitetaan lähempänä.

OMALLA AUTOLLA TULEVA YLEISÖ

Yleisön autoille on varattu paikoitusalue ABC:n viereiseltä louhinta-alueelta. Alueelle käännytään Hangontieltä oikealle Kelan liittymästä, joka on juuri ennen ABC-aseman luona olevaa vanhaa siltaa. Alueelta järjestetään kuljetus kisapaikalle. Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan lähempänä kisaa.

Paikoitusalueella on liikenteenohjausta sekä maksuton shuttle-kuljetus Pickala Golfiin. Koska paikoituspaikkoja on rajoitettu määrä MUISTATTEHAN KÄYTTÄÄ KIMPPAKYYTIÄ!

STÖRSVIKIN ALUEEN PAIKOITUSALUEET

Kisaviikon aikana Störsvikin alueen kaikki paikoitusalueet on varattu LET-kisan organisaatioille, yhteistyökumppaneille, henkilökunnalle sekä Seasiden ja Forestin pelaajille. Alueelle pääsevät tietenkin em. lisäksi omille pihoilleen ajavat alueen asukkaat sekä heidän vieraansa.

VOIKO PARK-KENTÄLLÄ LIIKKUA VAPAASTI?

Yleisö voi seurata LET-kilpailua Park-kentän kaikilta väyliltä. Kentällä voi kuitenkin liikkua ainoastaan jalkaisin. Omilla golfautoilla liikkuminen on kisa-alueella kielletty.

YLEISÖHALLINTA

Kentällä toimivat yleisöhallintaan nimetyt vapaaehtoiset, ”Marshalls”, neuvovat ja opastavat liikkumista pelaajien pelirauhan säilyttämiseksi.

INFOTELTAT & ISOT TULOSNÄYTÖT

Kun saavutaan Pickala Golfin alueelle lisätietoa tapahtumasta saa infoteltoista, jotka sijaitsevat Navetan kulmalla sekä Golfkartanon yläparkkialueen läheisyydessä. Vapaaehtoiset kertovat kentällä liikkumisesta, palvelualueista sekä kilpailun tilanteesta. QR-koodilla voi ladata kännykkään lähtöluettelon. Isoilta tulosnäytöiltä, joita kentällä on kolme, voi seurata kilpailua. Lisäksi Parkin ja Forestin kioskeilla sekä Navetassa on TV-näytöt, joista näkee kilpailutilanteen.

 

YLEISÖN PALVELUALUEET

KLUBITALO

Koko kisaviikolla (ma-la) klubiravintola on varattu LET-pelaajille, ”Players Lounge”, sekä kabinetissa toimivalle kilpailutoimistolle, ”Tournament Office”, jossa työskentelevät LET-kilpailujohto, Golfliiton ja Pickala Golfin kilpailuorganisaatiot. Yleisöllä ja Pickalan muilla kentillä pelaavilla on kuitenkin mahdollisuus käydä klubitalolla ostamassa kahvilatuotteita sekä virvokkeita (lue esim. olutta) normaalisti myyntitiskiltä ja siirtyä sen jälkeen sisääntulon vasemmalla puolella olevalle terassille.

NAVETTA

Navettaan on kisan ajaksi avattu ”klubitalo” Seasiden ja Forestin pelaajille sekä yleisölle. Navetassa on tarjolla lounasta sekä normaaleja klubiravintolan tuotteita. Tilassa ruokailevat myös vapaaehtoiset.

KIOSKIT

Parkin 10-kioski ja Forestin taukokioski toimivat laajennetulla tuotevalikoimalla kisan ajan.

TARJOILUALUE ”SAARI”

Kisakentälle tulee tarjoilualue, joka rajoittuu Parkin väylien 3, 5, ja 7 viheriöiden sekä 8 väylän lyöntipaikkojen rajaamalle alueelle. Alueelle tulee yksi isoista tulosnäytöistä sekä katsomorakenteita. Alueella on anniskeluoikeus sekä hodarimyyntipiste.

KENTTÄ-WC:T JA BAJAMAJAT

LET-kentällä olevat kiinteät WC:t ovat normaalisti yleisön käytössä. Lisäksi yleisölle on hankittu useampia Bajamaja-tyyppisiä WC-tiloja kentälle sekä Makasiinin ja Golfkartanon väliselle alueelle.

”PLAYERS ONLY” – VAIN PELAAJILLE

Kisakentällä olevat WC-tilat, jotka on merkitty ”PLAYERS ONLY” -kylteillä ovat ainoastaan LET-pelaajille. Samoin klubitalon ja Golfkartanon alakerran WC-tilat on varattu ainoastaan LET-pelaajille.

LÄÄKINTÄPALVELU

Koko kisaviikon ajan (ma-la) alueella toimii lääkäripäivystys klo 07–19. Lääkärin vastaanotto on Makasiinin 2. kerroksessa. Kilpailupäivinä (to-la) alueella päivystää myös ambulanssi. Ensiaputaitoiset vapaaehtoiset päivystävät kilpailupäivinä (to-la) kentällä olevien huoltotelttojen yhteydessä.

(Tiedot päivitetty 20.3.2023)

LET’s Rock Together!

Park -kenttä on tapahtumaan liittyen suljettu kokonaan ajanvarauksesta ja pelaamiselta 25.6.-2.7.2023. Saman ajan äkkilähtökenttä ja fast track on pois käytöstä.

VOIKO MUILLA KENTILLÄ PELATA KISAVIIKON AIKANA?

Seaside- ja Forest-kentillä voi pelata normaalin ajanvarausjärjestelmän mukaisesti. Kentille tulee joitain pieniä erikoisjärjestelyjä, joista kerromme tarkemmin lähempänä tapahtumaa.

PAIKOITUSALUEET

FORESTIN pelaajat pysäköivät autonsa Störsvikintien oikeaan laitaan pysäköintialueelle, joka alkaa rangen takaverkon jälkeen ja jatkuu pumppaamoon asti. Paikalla on liikenteenohjausta, joka auttaa vapaiden paikkojen löytämisessä.

SEASIDEN pelaajien käytössä on Pickala Golfin yläpaikoitusalue. Alue sijaitsee Golfkartanon päädyn ja tenniskenttien välisellä alueella. Liikenteenohjaajat avustavat paikoitusta täälläkin.

HUOM! Edellä mainitut pysäköintialueet ovat vain Forestin ja Seasiden pelaajille, joilla on etukäteen varattu lähtöaika kentälle. Pysäköintioikeus alkaa tuntia ennen varattua lähtöaikaa ja käytössä normaalit ajanvaraussäännöt korotetulla 50 euron no show -maksulla.

PELAAMINEN GOLFAUTOILLA

Omilla golfautoilla pelaaminen on sallittua. Pickala Golfin kaikki golfautot on varattu LET-kisaa varten, joten autoja ei voi vuokrata kisaviikon aikana.

RANGE JA HARJOITUSALUEET

Kisaviikon aikana (ma-la) range ja harjoitusalueet ovat ainoastaan LET-pelaajien käytössä. Garden-kenttä on turvallisuussyistä suljettu.

KLUBITALO

Koko kisaviikolla (ma-la) klubiravintola on varattu LET-pelaajille (Players Lounge) sekä kabinetissa toimivalle kilpailutoimistolle (Tournament Office), jossa työskentelevät LET-kilpailujohto, Golfliiton ja Pickala Golfin kilpailuorganisaatiot. Yleisöllä ja Pickalan muilla kentillä pelaavilla on kuitenkin mahdollisuus käydä klubitalolla ostamassa kahvilatuotteita sekä virvokkeita (lue esim. olutta) normaalisti myyntitiskiltä ja siirtyä sen jälkeen sisääntulon vasemmalla puolella olevalle terassille.

NAVETTA

Vanhaan navettarakennukseen on kisan ajaksi avattu ”klubitalo” Seasiden ja Forestin pelaajille sekä yleisölle. Navetassa on tarjolla lounasta sekä normaaleja klubiravintolan tuotteita. Tilassa ruokailevat myös vapaaehtoiset.

KIOSKIT

Forestin taukokioski toimii laajennetulla tuotevalikoimalla kisan ajan.

PUKUHUONEET

Naisten pukuhuone ja sauna ovat ainoastaan LET-pelaajien käytössä koko viikon (ma-la) ajan.

Miesten pukuhuone ja sauna ovat normaalisti miesten käytössä. Pukuhuonetta käyttävät tiistaina ja keskiviikkona Pro-Am -kilpailujen pelaajat, joten pukuhuoneessa saattaa silloin olla ruuhkaa.

(Tiedot päivitetty 20.3.2023) 

LET’s Rock Together!

Su 25.6.2023 Rakentaminen
Ma 26.6.2023 Harjoituskierros
Ti 27.6.203 Pro-Am 1.
Ke 28.6. Pro-Am 2.
To-La 29.6.-1.7. Ladies European Tour kilpailu, 3 päivää
Su 2.7. LET After Golf- kilpailu kisa-asetuksilla

(Tiedot päivitetty 20.3.2023)

LET’s Rock Together!

Yhteydenotot ja tiedustelut: letpickala@gmail.com

LET-tiedotteet

Golfkesän huipentuma lähestyy – 100 päivää Pickalan LET-kisaan

  Nyt voi jo kaivaa aamukamman esiin, sillä tänään on tasan 100 päivää golfkesän suurimpaan juhlaan. Ladies Open by Pickala Rock Resort -kilpailu pelataan Pickala Golfissa 29.6-1.7.2023. Tervetuloa seuraamaan huippugolfia ja suosikkipelaajia lähietäisyydeltä....

Origos esittelee omaa osaamistaan LET-pääyhteistyökumppanina

  Graafisen painoalan yritys Origos on tehnyt Pickala Golfin kanssa yhteistyötä jo jonkin aikaa. Yritys näki LET-kumppanuudessa erinomaisen mahdollisuuden laajentaa yhteistyötä ja saada samalla itselleen positiivista näkyvyyttä kesän hienoimmassa golfkisassa. LET...

Hotel Matts edistää golfmatkojensa myyntiä LET- kumppanuuden avulla

Hotel Matts on aiemmin tehnyt yhteistyötä Pickala Golfin kanssa. Kun yritys kuuli, että tulevana kesänä Pickalassa järjestetään hieno kansainvälinen golfkisa, heille oli helppo lähteä mukaan Ladies Open by Pickala Rock Resort -pääyhteistyökumppaniksi ja hyödyntää...

SEURAA TUNNELMIA

#LETsRockPickala

Pickala Golf