Valitse sivu

Ajankohtaista

Oletko kiinnostunut pelioikeudesta tai osakkeen omistamisesta Pickalassa?

16.03.2023 | Ajankohtaista

 

Pickala Golfin pelioikeudet ja osakkeet myydään vapailla markkinoilla. Suosittelemme ensisijaisena myynti-, osto- ja vuokrauskanavana kauppapaikkaamme, jonka ilmoitukset tarkistamme aina ennen julkaisua. Voit tarkastella osakkeenomistajiemme ilmoituksia tai jättää halutessasi oman ilmoituksen. 

Osakkeen omistaminen Pickalassa on verrattain riskitöntä: osakkeet liikkuvat hyvin ja Pickalan talous on vahvalla pohjalla. Osakkeenomistajana saat aina eniten, mm. Red Card -edut! Lisätietoja yhtiöstä löydät täältä sekä ohjeet osakkeen myyjälle ja ostajalle löydät täältä.

Jos et halua sitoutua, pelioikeuden voi myös vuokrata osakkeenomistajilta kausi kerrallaan. Pelioikeus on voimassa kalenterivuoden (1.1.-31.12.). Red Card -edut säilyvät osakkeenomistajalla, vaikka osakas vuokraisikin pelioikeutensa eteenpäin. Red Card -edut siirtyvät pelioikeuden mukana ainoastaan perheenjäsenille (omistajan ollessa yksityishenkilö) tai yrityksen työntekijöille/omistajille (omistajan ollessa yritys/yhteisö). Pelioikeuden vuokraajalle tarjoamme Silver Card -edut. Kun osakkeenomistaja ja vuokraaja ovat sopineet keskenään vuokrauksesta, ilmoittaa osakkeenomistaja pelioikeuden vuokraajan tiedot Pickala Golfille tekemällä pelioikeusilmoituksen.

Juniori-, opiskelija- ja nuorisopelioikeudet myytiin loppuun heti vuodenvaihteessa. Mikäli et ehtinyt hakuun mukaan, mutta olet Pickala Golfin edustuspelaaja tai treenaat Pickala Golfin junioriryhmissä kaudella 2023, voit olla yhteydessä toimisto@pickalagolf.fi.

 

Etkö ole ennen käynyt Pickalassa? Alla olevan linkin takaa löydät lisätietoja kentistä ja palveluistamme.  Tervetuloa ihastumaan energiseen Pickalaan!

Yleisesittely

Pickalassa sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta – me olemme täällä sinua varten! Älä siis epäröi ottaa yhteyttä: soita, laita viestiä tai poikkea paikan päälle.

Yhteystiedot

 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf