Valitse sivu

Ajankohtaista

Oletko kiinnostunut pelioikeudesta tai osakkeen omistamisesta Pickalassa?

15.01.2024 | Ajankohtaista

 

Pickala Golfin pelioikeudet ja osakkeet myydään vapailla markkinoilla. Suosittelemme ensisijaisena myynti-, osto- ja vuokrauskanavana kauppapaikkaamme, jonka ilmoitukset tarkistamme aina ennen julkaisua. Voit tarkastella osakkeenomistajiemme ilmoituksia tai jättää halutessasi oman ilmoituksen.

 

Osakkeenomistajuus (Red Card)

Osakkeen omistaminen Pickalassa on verrattain riskitöntä: osakkeet liikkuvat hyvin ja Pickalan talous on vahvalla pohjalla. Osakkeenomistajana saat aina eniten, mm. Red Card -edut! Lisätietoja yhtiöstä löydät täältä sekä ohjeet osakkeen myyjälle ja ostajalle löydät täältä.

Vuokraa pelioikeus kaudeksi kerrallaan (Silver Card)

Jos et halua sitoutua, pelioikeuden voi myös vuokrata osakkeenomistajilta kausi kerrallaan. Pelioikeus on voimassa kalenterivuoden (1.1.-31.12.). Red Card -edut säilyvät osakkeenomistajalla, vaikka osakas vuokraisikin pelioikeutensa eteenpäin. Red Card -edut siirtyvät pelioikeuden mukana ainoastaan perheenjäsenille (omistajan ollessa yksityishenkilö) tai yrityksen työntekijöille/omistajille (omistajan ollessa yritys/yhteisö). Pelioikeuden vuokraajalle tarjoamme Silver Card -edut. Ajanvaraus- ja peliohjesäännöt löytyvät TÄÄLTÄ. Kun osakkeenomistaja ja vuokraaja ovat sopineet keskenään vuokrauksesta, ilmoittaa osakkeenomistaja pelioikeuden vuokraajan tiedot Pickala Golfille tekemällä pelioikeusilmoituksen.

Juniori-, opiskelija- ja nuorisopelioikeudet myytiin loppuun joulukuussa. Mikäli et ehtinyt hakuun mukaan, mutta olet Pickala Golfin edustuspelaaja tai treenaat Pickala Golfin junioriryhmissä kaudella 2024, voit olla yhteydessä toimisto@pickalagolf.fi.

 

Miksi valita juuri Pickala Golf?

⛳  – Yhdellä pelioikeudella kolme eriluonteista kenttää (Forest, Park, Seaside) – tuleva kausi kokonaan ilman kenttäremontteja

⛳  – Viime kaudella uusittu rangekatos ja huhtikuussa valmistuvat lyöntipaikat. Unohtamatta laadukkaita harjoitusalueita

⛳  – Rento, hauska ja energisoiva golfyhteisö

⛳  – Laadukkaat ja monipuoliset palvelut

⛳  – Viime kaudella Uudenmaan tyytyväisimmät asiakkaat (osakkaat, jäsenet, pelioikeuden vuokraajat sekä vieraspelaajat) – perustuen Pelaaja ensin NPS-pisteisiin

⛳  – Usein ensikertalaiselta kuultua: “Kuin ulkomaille tulisi”

 

Etkö ole ennen käynyt Pickalassa?

Alla olevan linkin takaa löydät lisätietoja kentistä ja palveluistamme.  Tervetuloa ihastumaan energiseen Pickalaan!

Yleisesittely

Heräsikö kysymyksiä?

Pickalassa sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta – me olemme täällä sinua varten! Älä siis epäröi ottaa yhteyttä: soita, laita viestiä tai poikkea paikan päälle.

Yhteystiedot

 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf