Valitse sivu

Ajankohtaista

Pelikierrokselle ilmoittautuminen / maksaminen etänä

16.04.2024 | Ajankohtaista

Pelioikeuden haltijat voivat kuitata itsensä pelikierrokselle NexGolf-mobiilisovelluksen kautta. Green fee pelaajat voivat maksaa kierroksen MobilePaylla (75972, ks. hinnasto) ennen kierrokselle lähtöä (lisää maksuohjeita alempana) tai Teetime.fi kautta varauksen yhteydessä. Mikäli etämaksu ei ole mahdollinen, voi maksun hoitaa myös suoraan caddiemasterin toimistoon (caddiemasterin aukioloaikojen puitteissa).

HUOM! Mikäli green feetä ei ole maksettu ennen kierroksen alkamista (tai sovittu asiasta etukäteen caddiemasterin kanssa), perimme täyden 100 euron green fee maksun. Ennen caddiemasterin toimiston aukeamista lähtevät pelaajat voivat maksaa kierroksen jälkeen caddiemasterille ja caddiemasterin toimiston sulkemisen jälkeen starttaavat pelaajat laittaa WhatsApp- tai tekstiviestin Club Hostin numeroon 0405919578, mikäli maksaminen MobilePaylla tai Teetimen kautta ei ole mahdollista.

Peruminen on mahdollista viimeistään 3h ennen kierrokselle lähtöä NexGolfin kautta. Perumattomista (tai viime hetkellä perutuista) varauksista perimme automaattisesti 25 euron No Show maksun. Lisätietoa peliohjesäännöissä.


Ohjeet etämaksamiseen


Maksa kierros ensisijaisesti MobilePaylla. Avaa MobilePay -sovellus. Vastaanottajaksi numero 75972 (samaan kohtaan kuin puhelinnumero normaalisti). Summaksi green feen hinta (hinnasto täällä) Kirjaa kommenttikenttään pelaajan nimi (jota maksu koskee), lähtöaika ja kenttä. Näin saamme maksun kohdistettua. Esim. Matti Meikäläinen, 9.4. klo 13.30 Park

Sähköinen sarjakortti
Lähetä sähköpostitse caddie.master@pickalagolf.fi tai WhatsAppilla (040 591 9578) seuraavat tiedot: Nimesi, lähtöaika ja kenttä sekä tieto mitä sarjakorttia käytät (koodi).

Edenred mobiilimaksu
Maksa green fee Edenredin mobiilipalvelussa ja lähetä sähköpostitse caddie.master@pickalagolf.fi tai WhatsAppilla (040 591 9578) seuraavat tiedot: Nimesi, lähtöaika ja kenttä sekä screenshot kuitista TAI maksamasi summa ja maksuajankohta. Green Fee -hinnat löydät TÄÄLTÄ.

ePassi
Maksa green fee ePassin mobiilipalvelussa ja lähetä sähköpostitse caddie.master@pickalagolf.fi tai WhatsAppilla (040 591 9578) seuraavat tiedot: Nimesi, lähtöaika ja kenttä sekä screenshot kuitista TAI maksamasi summa ja maksuajankohta. Green Fee -hinnat löydät TÄÄLTÄ.

Smartum mobiilimaksu
Maksa green fee Smartumin mobiilipalvelussa ja lähetä sähköpostitse caddie.master@pickalagolf.fi tai WhatsAppilla (040 591 9578) seuraavat tiedot: Nimesi, lähtöaika ja kenttä sekä screenshot kuitista TAI maksamasi summa ja maksuajankohta. Green Fee -hinnat löydät TÄÄLTÄ.

Käteinen ja setelimuodossa olevat liikuntarahat eivät käy maksuvälineenä 1.12.2023 alkaen golftoimistolla


Pelioikeudella pelaava

Ilmoittautuminen kierrokselle ensisijaisesti NexGolf mobiilisovelluksella (aikaisintaan 1h ennen peliaikaa). Lisäohjeet sovelluksen lataamiseen, tunnuksiin ja lähtöajan vahvistukseen TÄÄLLÄ.

Mikäli ilmoittautuminen sovelluksella ei ole mahdollista, voit kentälle saapuessasi laittaa WhatsApp-/tekstiviestin Club Hostin numeroon (040 591 9578) tai lähettää sähköpostiviestin osoitteeseen caddie.master@pickalagolf.fi

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf