Valitse sivu

AJANKOHTAISTA

Pelikierrokselle ilmoittautuminen / maksaminen toimiston ollessa suljettu

01.04.2020 | Ajankohtaista

Caddiemasterin toimiston ollessa poikkeustilanteen vuoksi suljettuna, tulee kenttien ollessa auki hoitaa ilmoittautuminen (ja maksaminen) seuraavasti:

Pelioikeudella pelaava

Ajanvaraus suoraan NexGolfista tai puhelimitse caddiemasterilta (0600 550 984, hinta 0,89 €/ min+ppm, arkisin klo 8-17). Peliaika tulee olla varattuna etukäteen (myös aamu- ja ilta-aikoihin).

Ilmoittautuminen kierrokselle ensisijaisesti NexGolf mobiilisovelluksella (aikaisintaan 1h ennen peliaikaa). Lisäohjeet sovelluksen lataamiseen, tunnuksiin ja lähtöajan vahvistukseen TÄÄLLÄ. Mikäli ilmoittautuminen sovelluksella ei ole mahdollista, voit kentälle saapuessasi laittaa viestin https://pickalagolf.fi/ -sivuilla olevan chatin kautta (klo 8-17), soittaa puhelimitse (0600 550 984, hinta 0,89 €/ min+ppm, klo 8-17) tai laittaa tekstiviestin numeroon 040 591 9578 (HUOM! vain viestit, ei puheluita).

Peruminen on mahdollista viimeistään 3h ennen kierrokselle lähtöä NexGolfin kautta. Mikäli peruminen ei onnistu tai lähtöön on alle 3h tulee peruminen tehdä puhelimitse caddiemasterille. Perumattomista / ilmoittautumatta jääneistä varauksista perimme automaattisesti No Show maksun. Lisätietoa peliohjesäännöissä.

Pelioikeus tulee olla nimettynä kaudelle 2020, muutoin veloitamme laskulla hinnaston mukaisen green fee maksun. Ohjeet oman osakkeen pelioikeuksien ilmoittamiseen TÄÄLLÄ. Mikäli sinulla ei ole vielä pelioikeutta hankittuna, voit tutustua vaihtoehtoihin TÄÄLLÄ.

PGC jäsen ilman pelioikeutta tai oman pelaajan vieras

Ajanvaraus vain Pickalan jäsenille tai oman pelaajan vieraana. Peliaika tulee olla varattuna etukäteen (myös aamu- ja ilta-aikoihin).

Ilmoittautuminen kierrokselle maksamalla green fee maksu ja toimimalla kyseisen maksutavan ohjeiden mukaisesti. Ohjeet alla.

Peruminen on mahdollista viimeistään 3h ennen kierrokselle lähtöä NexGolfin kautta. Mikäli peruminen ei onnistu tai lähtöön on alle 3h tulee peruminen tehdä puhelimitse caddiemasterille. Perumattomista / ilmoittautumatta jääneistä varauksista perimme automaattisesti maksun. Lisätietoa peliohjesäännöissä.

Ohjeet maksamiseen:

HUOM! Green Fee hinnasto päivitetty 1.4.2020 alkaen


Maksa kierros ensisijaisesti MobilePaylla. Löydät QR-koodit pelipäivänä caddiemasterin toimiston ovesta ja 1.tiiltä. Halutessasi voit maksaa jo ennen kierrokselle tuloa seuraavasti: Avaa MobilePay -sovellus. Vastaanottajaksi numero 75972 (samaan kohtaan kuin puhelinnumero normaalisti). Summaksi green feen hinta (hinnasto täällä) Kirjaa kommenttikenttään pelaajan nimi (jota maksu koskee), lähtöaika ja kenttä. Näin saamme maksun kohdistettua. Esim. Matti Meikäläinen, 18.3. klo 8.30 Forest

Voit maksaa green feen nyt myös ennakkoon verkkokaupassamme (verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla). Siirry verkkokauppaan TÄSTÄ. Kirjoita tilauksen lisätietoihin pelaajan nimi, lähtöaika ja kenttä (esim. Matti Meikäläinen  19.3.2020 klo 10.00 Seaside). Mikäli pelaat vain 9 reikää tai olet juniori/opiskelija, pyydä alennuskoodi caddiemasterilta (toimisto@pickalagolf.fi tai soittamalla 0600 550 984, hinta 0,89 €/ min+ppm).

Eazybreak mobiilimaksu
Maksa green fee Eazybreakin mobiilipalvelussa ja lähetä sähköpostitse toimisto@pickalagolf.fi seuraavat tiedot: Nimesi, lähtöaika ja kenttä sekä screenshot kuitista jossa maksun koodi. Jos screenshot ei ole mahdollinen, voit lähettää koodin myös kirjoittamalla se viestiin sekä ilmoittamalla maksamasi summa. Green Fee -hinnat löydät TÄÄLTÄ.

Edenred mobiilimaksu
Maksa green fee Edenredin mobiilipalvelussa ja lähetä sähköpostitse toimisto@pickalagolf.fi seuraavat tiedot: Nimesi, lähtöaika ja kenttä sekä screenshot kuitista TAI maksamasi summa ja maksuajankohta. Green Fee -hinnat löydät TÄÄLTÄ.

ePassi
Voit maksaa ePassilla lähettämällä sähköpostitse toimisto@pickalagolf.fi seuraavat tiedot: Nimesi, lähtöaika ja kenttä, puhelinnumerosi joka on kytketty ePassiin (sekä veloitettava summa, green fee hinnat TÄÄLLÄ)

GoGolfin kautta ostettu green fee
Lähetä sähköpostitse toimisto@pickalagolf.fi seuraavat tiedot: Nimesi, lähtöaika ja kenttä sekä GoGolfin sinulle toimittama green fee -koodi.

Smartum mobiilimaksu
Maksa green fee Smartumin mobiilipalvelussa ja lähetä sähköpostitse toimisto@pickalagolf.fi seuraavat tiedot: Nimesi, lähtöaika ja kenttä sekä screenshot kuitista TAI maksamasi summa ja maksuajankohta. Green Fee -hinnat löydät TÄÄLTÄ.

Jos mikään ylläolevista maksutavoista ei ole mahdollinen tai haluat maksaa lipuilla / sarjakortilla
Soita hyvissä ajoin ennen kierrosta (0600 550 984, hinta 0,89 €/ min+ppm) tai lähetä sähköpostitse toimisto@pickalagolf.fi vähintään seuraavat tiedot: Nimesi, lähtöaika ja kenttä sekä toivomasi maksutapa. Sovimme kanssasi vaihtoehtoisen tavan hoitaa pelikierroksen maksu. Tavoitat meidät myös nettisivuiltamme löytyvällä chatilla (klo 8-17).

 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf