Valitse sivu

AJANKOHTAISTA

Pelikierrokselle ilmoittautuminen / maksaminen etänä

18.09.2020 | Ajankohtaista

Caddiemasterin toimisto on avoinna 14.9.2020 alkaen:
arkisin klo 8.30 – 17.00
viikonloppuisin klo 8.00 – 17.00

Suosittelemme pelioikeuden haltijoiden kuittaavan itsensä pelikierrokselle ensisijaisesti NexGolf-mobiilisovelluksen kautta ja green fee pelaajien maksavan ensisijaisesti MobilePaylla ennen kierrokselle lähtöä tai varauksen yhteydessä Teetime-sovelluksessa.

Pelioikeudella pelaava

Ilmoittautuminen kierrokselle ensisijaisesti NexGolf mobiilisovelluksella (aikaisintaan 1h ennen peliaikaa). Lisäohjeet sovelluksen lataamiseen, tunnuksiin ja lähtöajan vahvistukseen TÄÄLLÄ. Mikäli ilmoittautuminen sovelluksella ei ole mahdollista, voit kentälle saapuessasi joko soittaa (0600 550 984, hinta 0,89 €/ min+ppm) tai lähettää sähköpostiviestin osoitteeseen caddie.master@pickalagolf.fi

Peruminen on mahdollista viimeistään 3h ennen kierrokselle lähtöä NexGolfin kautta. Mikäli peruminen ei onnistu tai lähtöön on alle 3h tulee peruminen tehdä puhelimitse caddiemasterille. Perumattomista / ilmoittautumatta jääneistä varauksista perimme automaattisesti No Show maksun. Lisätietoa peliohjesäännöissä.

Green Fee pelaaja

Voit ilmoittautua kierrokselle etämaksutavoillamme, käymättä caddiemasterin toimistossa. Ohjeet alla.

Peruminen on mahdollista viimeistään 3h ennen kierrokselle lähtöä NexGolfin kautta. Mikäli peruminen ei onnistu tai lähtöön on alle 3h tulee peruminen tehdä puhelimitse caddiemasterille. Perumattomista / ilmoittautumatta jääneistä varauksista perimme automaattisesti maksun. Lisätietoa peliohjesäännöissä.

Ohjeet maksamiseen:


Maksa kierros ensisijaisesti MobilePaylla. Avaa MobilePay -sovellus. Vastaanottajaksi numero 75972 (samaan kohtaan kuin puhelinnumero normaalisti). Summaksi green feen hinta (hinnasto täällä) Kirjaa kommenttikenttään pelaajan nimi (jota maksu koskee), lähtöaika ja kenttä. Näin saamme maksun kohdistettua. Esim. Matti Meikäläinen, 5.9. klo 8.30 Forest

Teetime.fi
Maksaminen mahdollista myös Teetime.fi -palvelun kautta ajanvarauksen yhteydessä (vain vieraspelaajahinnat). Omien pelaajien vieraiden green feet mahdollisia maksaa ainoastaan MobilePaylla tai asioimalla caddiemasterin toimistossa.

Eazybreak mobiilimaksu
Maksa green fee Eazybreakin mobiilipalvelussa ja lähetä sähköpostitse caddie.master@pickalagolf.fi seuraavat tiedot: Nimesi, lähtöaika ja kenttä sekä screenshot kuitista jossa maksun koodi. Jos screenshot ei ole mahdollinen, voit lähettää koodin myös kirjoittamalla se viestiin sekä ilmoittamalla maksamasi summa. Green Fee -hinnat löydät TÄÄLTÄ.

Edenred mobiilimaksu
Maksa green fee Edenredin mobiilipalvelussa ja lähetä sähköpostitse caddie.master@pickalagolf.fi seuraavat tiedot: Nimesi, lähtöaika ja kenttä sekä screenshot kuitista TAI maksamasi summa ja maksuajankohta. Green Fee -hinnat löydät TÄÄLTÄ.

ePassi
Voit maksaa ePassilla lähettämällä sähköpostitse caddie.master@pickalagolf.fi seuraavat tiedot: Nimesi, lähtöaika ja kenttä, puhelinnumerosi joka on kytketty ePassiin (sekä veloitettava summa, green fee hinnat TÄÄLLÄ)

GoGolfin kautta ostettu green fee
Lähetä sähköpostitse caddie.master@pickalagolf.fi seuraavat tiedot: Nimesi, lähtöaika ja kenttä sekä GoGolfin sinulle toimittama green fee -koodi sekä käyttäjätunnuksesi.

Smartum mobiilimaksu
Maksa green fee Smartumin mobiilipalvelussa ja lähetä sähköpostitse caddie.master@pickalagolf.fi seuraavat tiedot: Nimesi, lähtöaika ja kenttä sekä screenshot kuitista TAI maksamasi summa ja maksuajankohta. Green Fee -hinnat löydät TÄÄLTÄ.

Sähköinen sarjakortti
Lähetä sähköpostitse caddie.master@pickalagolf.fi seuraavat tiedot: Nimesi, lähtöaika ja kenttä sekä tieto mitä sarjakorttia käytät (koodi).

 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf