Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Golfissa voi nyt ladata sähköautoja

02.06.2018 | Ajankohtaista

Siuntiossa on avattu sähköautojen latauspiste. Pickala Golfin parkkialueella sijaitsevan latauspisteen maksimiteho on yhteensä 22 kW, ja siinä voi ladata yhtäaikaisesti kahta sähköautoa. Latauspisteellä saa ladattua täyssähköautoon jopa 100 km ajomatkan tunnissa – automallista riippuen ja hybridiauton täyteen noin kahdessa ja puolessa tunnissa.

”Golfkenttä on luonteva paikka sähköautojen lataamiseen, sillä useamman tunnin kierroksen aikana auto ehtii hyvin latautumaan. Uskon, että yhä useampi golfin harrastaja on sähköautoilija tai harkitsee sähköauton hankkimista. Yhteistyössä Pickala Golfin kanssa voimme olla luomassa golfista entistäkin ekologisempaa vapaa-ajan toimintaa”, kertoo Sami Saarilahti Fortumilta.

”Pickala Golf tarjoaa elämyksiä golfin ja vapaa-ajan parissa ainutlaatuisessa merellisessä ympäristössä. Olemme lyhyen etäisyyden päässä Espoosta ja Helsingistä – keskellä puhdasta luontoa. Haluamme huolehtia ihmisten ja ympäristömme hyvinvoinnista nyt ja tulevaisuudessa. Päätöksemme lisätä palveluitamme sähköautojen latauspisteellä on tärkeä osa vastuullisuusstrategiaamme”, Janne Pelkonen, Pickala Golfin toimitusjohtaja sanoo.

Pickalaan asennettu latauspiste on osa Fortum Charge & Drive -verkostoa, johon kuuluu jo yli 2 000 laturia. Suomessa Charge & Drive verkostossa on jo noin 250 laturia eli 500 latauspistettä, sillä suurimmalla osalla voi ladata kahta autoa yhtä aikaa. Latureista yli 50 on pikalatauspisteitä.

Pickalan latauspisteillä voivat ladata käytännössä kaikki erilaiset sähköautot ja pistokehybridit. Latauksessa käytetään niin sanottua Type 2 -latausjohtoa, joka asiakkaalla on autossa mukana ja joka on vakiintunut julkisissa latauspisteissä käytettäväksi standardiksi. Latauksen voi käynnistää joko tekstiviestillä tai lataamalla Fortum Charge & Drive -sovelluksen, jolloin lataus onnistuu mobiilisovelluksella tai RFID-avaimella.

Fortum Oyj
Viestintä

Lisätietoja:

Sami Saarilahti, myyntijohtaja Fortum Charge & Drive, puh. 040 757 2880
Janne Pelkonen, Pickala Golf, toimitusjohtaja, puh. 040 770 8993

Fortum
Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Haluamme edistää asiakkaidemme ja yhteiskunnan kanssa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Palveluksessamme on noin 9 000 ammattilaista Pohjoismaissa, Baltian maissa, Venäjällä, Puolassa ja Intiassa. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 4,5 miljardia euroa. Fortumin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä.
www.fortum.fi

Pickala Golf
Pickala Golf on Suomen suurin golfkeskus. Kolme luonteeltaan täysin erilaista 18 reiän kenttää tekevät Pickalasta monipuolisen kokonaisuuden. Pickala tarjoaa edellytykset niin ammattilaisten golfkisoihin kuin iloisiin vapaa-ajan peleihinkinwww.pickalagolf.fi

 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf