Valitse sivu

Ajankohtaista

Grande Finalessa huipputuloksia ja holari!

01.10.2012 | Klubitoimikunta

Lauantaina 29.9. pelattu Grande Finale saatiin pelata kauniissa ja aurinkoisessa syyssäässä. 140 pelaajaa oli mukana pelaamassa pink ballia. Pelin henki oli seuraavanlainen: Joukkue sai yhden pinkin pallon ja sillä pelattiin vuorotellen yksi väylä. Joukkueen tulokseen laskettiin pinkillä pallolla pelattu tulos sekä paras muilla palloilla pelattu tulos.

Kisa oli tasainen ja varmasti kaikilla oli aina pieni lisäjännitys päällä, kun oli oma vuoro pelata pinkillä pallolla. Kuitenkin jopa 24 joukkuetta toi pinkin pallon takaisin 18 reiän jälkeen.Tiukan taiston jälkeen pelaajat saivat nauttia Ravintolan loihtimista tortillabaarin antimista.

Ruokailun aikana pöydille alkoi ilmestyä kuohuvaa, ja kyllähän golfari tietää mistä se on merkki. Tarja Käyhkö oli päivän onnitelluin sankari: Tarjalle tuli holari väylällä 3. Kysyttäessä mikä maila oli kädessä, tuli Tarjalta kuin tykin suusta: ” No draiveri tietenkin! Sinne se vaan meni”. Samalla Tarja sai palkinnoksi Whirlpoolin lahjoittaman 1000 € lahjakortin.

Mitalistijoukkueet olivat aivan omaa luokkaansa: Voittajat saivat kerättyä uskomattomat 82 pistettä! Voittajajoukkue ryhmä rämä oli sonnustautunut tyylikkäästi mustavalkoiseen joukkueasuun. Iloisessa voittajajoukkueessa pelasivat Keijo Aarnio, Kimmo Aarnio, Kimmo Hokkanen ja Janne Veijalainen. Palkinnoksi pojat saivat laadukkaat Gantin pussilakanasetit. Toiseksi itsensä pelasivat samoilla 82 pisteellä Kurkeloiden perhe Olli, Erja, Ilkka ja Anna. Palkinnoksi loistavasta pelistä he saivat Whirlpoolin tuotelahjakortit. Kolmas sija meni pisteillä 78 joukkueelle Sami Vuola, Ida Sundström, Janne Parhiala ja Veli-Pekka Syväoja. He saivat kotiin viemisiksi Gantin pyyhesetit.

Palkintojen jaossa muistettiin myös reikäpelimestareita mitaleilla ja pokaaleilla.

Lämpimät onnittelut voittajille ja erityisesti Tarjalle!

Grande Finale Joukkuetulokset

Tuore

Senioreiden

Tuplamestari

Captain´s

Lähimmäs

Grande

4.

Pronssijoukkueessa

Hopearyhmään

Voittajajoukkueella

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf